Keystone logo
Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Johdanto

Hunan yliopiston Science & Technology (HNUST), yhdessä rakentama valtion hallinnon tiede, teknologian ja teollisuuden kansallisen puolustuksen ja kansantasavallan hallituksen Hunanin maakunnassa on kattava ja keskeiset maakuntien yliopistojen kanssa multidisciplines ja ominaispiirteitä. Se on kunnia kuin ”Outstanding College” perustutkintoa opetuksen arviointi opetusministeriön; college joukossa ”Erinomainen insinööri koulutusohjelma”, jonka opetusministeriö. Lisäksi se on yksi ensimmäisistä ”Top 50 yliopistojen Innovaation ja yrittäjyyden” ja yksi ”Top 50 yliopistojen Valmistuneet työllisyyttä”.

HNUST, joka kehittyy Pohjois Hunan Rakentaminen College perustettiin vuonna 1949, on perustettu marraskuussa 2003 yhdistämällä kaksi erillistä yliopistot: Xiangtan ammattikorkeakoulun ja Xiangtan Normal University. On akkreditoitu opetusministeriön ja kansantasavallan hallituksen Hunanin maakunnassa. Kaupungissa Xiangtan, HNUST pinta-ala on 3107 MU (207,2 hehtaaria) kanssa lattiatilaa määrä 974300 neliömetriä. Koska monimutkainen 19 koulua, tutkijakoulun, itsenäinen college, college aikuiskoulutuskeskus ja kansainvälisyyskasvatuksen korkeakoulu, HNUST tarjoaa 90 perustutkintoa ohjelmia yksitoista genret tieteenalojen-filosofia, taloustiede, oikeustiede, koulutus, historia, tieteen, tekniikan , maatalous, hallinta, kirjallisuuden ja taiteen, 188 jatko-ohjelmia, ja 24 jatko-ohjelmia. HNUST on opetus tiedekunnan noin 1700 pois yli 3500 työntekijää, 355 heistä on professoreista ja 800 ovat tohtorintutkinnon. Kuten nyt, HNUST nauttii valtakunnallista ilmoittautuminen yli 35000 päätoimisia opiskelijoita sekä orastavaa yhteisön kansainvälisiä opiskelijoita.

Campus Life

HNUST pitää tärkeänä kansainvälisen akateemisen vaihdon ja yhteistyön. Tähän asti yliopisto on tehnyt yhteistyötä yli 40 yliopistojen kuten Yhdysvalloissa, Britanniassa, Australiassa, Japanissa, ja yli 10 yliopistojen Taiwanissa. Kansainvälinen opiskelijoiden ovat 16 eri maasta. Viimeisten kolmen vuoden aikana HNUST on rekrytoinut huippuluokan ulkomaisia ​​asiantuntijoita 6 laastaria ja ylläpitää yli 10 ulkomaisia ​​opettajia jatkuvasti

Sijainnit

  • Changsha

    Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province, , Changsha

    Kysymyksiä