Keystone logo
Ho Chi Minh City Open University

Ho Chi Minh City Open University

Ho Chi Minh City Open University

Johdanto

Ho Chi Minh City Open University on korkeakoulu, joka tarjoaa erilaisia ohjelmia paikan päällä etäopiskeluun ja oppimiseen akateemisissa satelliittikeskuksissa. Sen tarkoituksena on vastata yhteiskunnan erilaisiin oppimistarpeisiin ja myötävaikuttaa maan inhimillisten voimavarojen rikastamiseen.

Ho Chi Minh City Open University perustettiin 26. heinäkuuta 1993 pääministerin allekirjoittaman päätöksen 389 / Ttg mukaisesti Ho Chi Minh Cityn avoimen koulutuksen instituutin perustamisesta, joka perustettiin 15. kesäkuuta 1990 päätöksen 451 / Ttg allekirjoittanut opetusministeri. Ho Chi Minh City Open University on ensimmäinen laitos, joka tarjoaa avointa koulutusta kommunistisen puolueen ja hallituksen ohjeiden toteuttamiseksi koulutuksen sosiaalistamisessa ja koulutustyyppien monistamisessa.

Ho Chi Minh City Open University on tällä hetkellä yli 32 000 opiskelijaa, jotka ilmoittautuvat päivä-, yö- ja etäopiskelu kursseille. Toistaiseksi yliopisto on myöntänyt noin 31 000 kandidaatin tutkintoa ja yli 1000 maisterin tutkintoa.

Sijainnit

  • Ho Chi Minh City

    35-37 Ho Hao Hon Street, District 1, , Ho Chi Minh City

    Kysymyksiä