Keystone logo
Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Johdanto

80 vuoden ylpeän perinteen myötä PolyU on maailmanluokan tutkimusyliopisto, joka kuuluu maailman 100 parhaan oppilaitoksen joukkoon.

Hong Kong Polytechnic University (PolyU) on koti ajattelijoille, viestijöille ja löytäjille positiivisten vaikutusten tarjoamiseksi. Olemme sitoutuneet kouluttamaan huomisen johtajia tänään ammattitaitoisen koulutuksen avulla, joka tarjoaa tutkinnon suorittaneille vertaansa vailla olevat harjoittelupaikat menestymään yrityksissä ja teollisuudessa.

Pyrimme tieteidenväliseen tutkimukseen ja vaikuttaviin innovaatioihin löytöihin reaalimaailman haasteiden ratkaisemiseksi. Tutkijat kehittävät läpimurtoideoita, edistävät kestävyyttä, nostavat taloudellisia tuloksia ja parantavat yhteisöjen elämää Hongkongin, kansakunnan ja maailman hyödyksi.

Mottomme

Oppia ja hakea ihmiskunnan hyväksi

Yllä oleva on johdettu kiinalaisesta mottosta, joka on lainattu suuresta kiinalaisesta klassikosta Yijingistä (Book of Change) ja kahdesta muinaisesta tutkielmasta, joista toinen on Han-dynastian ja toinen Qinin aikaisia aikoja.

Alkuperäinen kiinankielinen teksti voidaan muotoilla seuraavasti: "Opi jokainen totuus ja käytä opittua tietoa jokaisen tehtävän suorittamiseen" ja "oppia; palvella".

Näkemyksemme

Ole johtava yliopisto, joka etenee ja siirtää tietoa ja tarjoaa parhaan kokonaisvaltaisen koulutuksen Hongkongin, kansakunnan ja maailman hyödyksi.

Tehtävämme

Edistää vaikuttavaa tutkimusta, joka hyödyttää maailmaa.

Hoitaa kriittisiä ajattelijoita, tehokkaita kommunikaattoreita, innovatiivisia ongelmanratkaisijoita ja sosiaalisesti vastuullisia maailmankansalaisia.

Edistää yliopistoyhteisöä, jossa kaikki jäsenet voivat kunnostautua pyrkimyksissään vahvalla kuulumisella ja ylpeydellä.

Kansainvälinen yhteisö

Nauti kansainvälisestä, rikastavasta ja osallistavasta kampuksen tunnelmasta. Laajan maailmanlaajuisen verkostomme kautta pääset kansainväliseen akateemiseen vaihtoon ja lisää ymmärrystäsi ja arvostustasi kulttuurisen monimuotoisuuden ja laajempien sosiaalisten kysymysten suhteen. Kaikkia opiskelijoita kannustetaan osallistumaan opiskelijoiden liikkuvuusohjelmiin Hongkongin ulkopuolella.

Kansainvälinen tiedekunta

PolyU edistää kansainvälistymistä tiedekunnan ja henkilöstön keskuudessa. Etsimme aktiivisesti tiedekunnan monimuotoisuutta ennakoivan rekrytoinnin ja palveluksessa pitämisen kautta.

Tiedekuntamme ja henkilökuntamme osallistuvat moniin monikulttuurisiin aktiviteetteihin kampuksella ja parantavat aktiivisesti globaaleja yhteyksiämme tutkimuksen, koulutuksen ja tiedonsiirron avulla.

Globaalit näkymät akateemisissa ohjelmissa

PolyU houkuttelee opiskelijoita toimimaan luottavaisin mielin kansainvälisessä työympäristössä ja antamaan positiivisen panoksensa maailman kansalaisina.

Sisällytämme maailmankatsomuksen kaikkiin ohjelmiin ja tarjoamme opiskelijoille monia mahdollisuuksia parantaa globaalia tietoisuutta ja sitoutumista. Opiskelijat voivat ottaa opintopisteitä Hongkongin ulkopuolella.

Vaihto-, työharjoittelu- ja palveluharjoitteluohjelmien avulla opiskelijamme altistuvat maailmalle.

Kansainväliset yhteistyöt ja kumppanuudet

Maailman 100 parhaan yliopiston joukossa PolyU on jo maailman johtava monilla alueilla. Mobilisoimalla omaisuuttamme ja kykyjämme, osallistumalla kansainvälisiin liittoutumiin, kuten yliopistojen sosiaalisen vastuun verkosto (USRN) ja Silk Roadin yliopistoliitto (UASR), yhteistyöhön ja teollisuuden kumppanuuksiin sekä luomalla strategisia alustoja, autamme luomaan tietä läheisemmille maailmanlaajuisille yhteyksille.

PolyU edistää tieteidenvälistä tutkimusta erityisesti nousevilla alueilla, kuten tekoäly ja robotiikka, myötävaikuttamalla vilkkaaseen innovaatioon globaalien ja / tai sosiaalisten haasteiden ratkaisemisessa.

Luo kuviteltava tulevaisuus

Ammattikoulutusmallimme omaksuu ainutlaatuisen kokemuksellisen oppimisen lähestymistavan, joka koostuu työharjoittelu-, palvelu-oppimis- ja ulkomaisista vaihto-mahdollisuuksista. Meillä on laaja valikoima paikallisia ja kansainvälisiä johtajuus- ja kehitysohjelmia todella muuttuvaan koulutuskokemukseen - antamalla opiskelijoille oikeat taidot olla tulevaisuuden sosiaalisesti vastuullisia globaaleja johtajia.

Rankingit

Maailman 100 parhaan yliopiston joukossa.

Sijainnit

  • Hung Hom

    Yuk Choi Road,11, , Hung Hom

    Kysymyksiä