Keystone logo
Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Johdanto

Howest University of Applied Sciences on yrittäjähenkinen laitos, joka tunnetaan innovatiivisesta ja tieteidenvälisestä lähestymistavastaan koulutukseen ja tutkimukseen sekä tiiviistä yhteistyöstään teollisuuden, liike-elämän ja sosiaalisen voiton sektorin kanssa. Howest on tunnettu teknologia-, muotoilu- ja taideohjelmistaan, kuten digitaalinen taide ja viihde, kyberturvallisuus, digitaalinen suunnittelu ja kehitys sekä teollisen tuotesuunnittelun ohjelmat Belgiassa ja sen ulkopuolella.

Howest ja sen DAE-ohjelma saivat ensimmäisen sijan The Rookies Award -kilpailussa maailman parhaana pelisuunnittelu- ja kehityskouluna vuosina 2017 ja 2018, 2021. Myös The Princeton Reviewin®mukaan Howest University of Applied Sciences on yksi parhaista perustutkintokouluista pelisuunnittelun opiskeluun. Digitaalisen taiteen ja viihteen kandidaatin (DAE) kanssa Howest sijoittui # 21 perustutkinto-ohjelmien luetteloon vuodelle 2020.

Kenttätehtävät, työpaikkakoulutus ja harjoittelupaikat ovat kunkin ohjelman keskeisiä osia. Näin vastaamme nyky-yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin ja varustamme opiskelijamme tulevaisuudenkestävillä taidoilla. Vuosien varrella Howest on rakentanut vankan maineen sovelluskeskeisen tieteellisen tutkimuksen, palvelujen ja koulutuksen johtajana.

Olemme ylpeitä kumppanuuksistamme yliopistojen ja alakohtaisten johtajien kanssa Belgiassa, kaikkialla Euroopassa ja kaikkialla maailmassa. Opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme annetaan runsaasti mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja kansainvälisen kokemuksen hankkimiseen laajojen kansainvälisten verkostojemme, apurahojemme ja vaihto-ohjelmiemme ansiosta. Lyhyesti sanottuna Howest on koulu, jossa opiskelijat saavat tulevaisuudenkestävää koulutusta, jolla on taattu työsuhdeturva, samalla kun he nauttivat koulutus- ja elämästä Euroopan sydämessä.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Bruges

    Rijselstraat 5, 8000, Bruges

  • Kortrijk

    Kortrijk, Belgia

    Kysymyksiä