Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Johdanto

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences pääkampuksellaan Idsteinissa lähellä Wiesbadenia on yli 167 vuoden perinne tieteiden opetuksessa. Vuonna 1848 Carl Remigius Fresenius perusti Fresenius Chemical Laboratoryn, joka on alusta asti omistautunut käytännön laboratoriotyölle ja koulutukselle. Sertifiointi yksityisesti rahoittamaksi, valtion hyväksymäksi ammattikorkeakouluksi seurasi vuonna 1971.

Nykyään yliopisto tarjoaa päätoimisia ja osa-aikaisia kandidaatin ja maisterin tutkintoja sekä ammatillista koulutusta ja jatkokoulutusta pääkonttorissaan Idsteinissa ja kampuksilla Kölnissä, Hampurissa, Münchenissä, Düsseldorfissa, Frankfurtissa, Berliinissä ja New Yorkissa. Kurssit jakautuvat eri tiedekunnille: kemia & biologia, terveys ja sosiaali, talous & media ja muotoilu.

Tällä puhtaasti markkinalähtöisellä viestintätoimella ei kuitenkaan ole minkäänlaista vaikutusta Fresenius University of Applied Sciences lainsäädäntökehykseen. Koulut eivät korvaa tiedekuntia, vaan antavat yliopiston markkinointiosastolle mahdollisuuden paitsi esitellä viime vuosina voimakkaasti kasvaneita opintojaksoja markkinoilla läpinäkyvämmin ja kohdennetummin, myös vastata paremmin tulevien ja olemassa olevien opiskelijoiden tarpeisiin. Tältä osin kaikki yliopiston laissa määrätyt toimikunnat ja niiden organisaatio eri tiedekunnissa säilyttävät merkityksensä ja pätevyytensä myös jatkossa.

Kampuksen ominaisuudet

Fresenius University of Applied Sciences on edustettuna kaikkialla Saksassa - joten voit nauttia täydellisestä joustavuudesta valitessasi opiskelupaikkaa. Opintojen aikana voit myös muuttaa toiselle paikkakunnallemme, laajentaa ystävä- ja tuttavapiiriäsi ja tutustua uusiin kaupunkeihin.

Joustavan paikanvaihdon ansiosta et menetä aikaa tai krediittejä muuttaessasi toiseen Hochschule Fresenius -paikkaan. Voit jatkaa opiskelua mukavasti ja ilman seurauksia muutosta huolimatta.

  Kampuksen elämä ja tilat

  • StudyPlus: StudyPlusissa saat henkilökohtaisen profiilisi perusteella yksilöllisiä suosituksia tapahtuma- ja jatkokoulutustarjouksista seuraavilla aloilla: ura, jatkokoulutus, kansainvälisyys, kielet, käytännön kokemus ja verkosto, jonka avulla voit optimaalisesti rikastuttaa opintojasi ja kehittyä henkilökohtaisia taitojasi.
  • Mentorointiohjelma: Osana vuoden mittaista mentorointiohjelmaamme, jota tarjotaan kaikilla paikkakunnilla, alumnimme toimivat mentoreina ja auttavat tällä hetkellä opiskelijoita opintoihin ja urasuuntautumiseen liittyvissä kysymyksissä.
  • Vierasluennot: Mahdollisuus akateemisiin vieraileviin luentoihin ja lukukausikohtaisiin opetustehtäviin yliopistossa.

  Hochschule Fresenius tavoitteena on tehdä opiskelijaelämästä yliopistossa jännittävää monin eri tavoin ja siten taata opiskelijoille unohtumattomia opiskelumuistoja. Tapahtumien lisäksi järjestämme myös tutoriaaleja ja tuemme opiskelijaaloitteita.

  Sijainnit

  • Idstein

   Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

  • Berlin

   Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

   • Munich

    Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

    • Wiesbaden

     Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

     • Hamburg

      Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

      • Düsseldorf

       Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

       • Heidelberg

        Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

        • Idstein

         Limburger Straße, 2, 65510, Idstein

         Kysymyksiä