Keystone logo
Husson University

Husson University

Husson University

Johdanto

Husson University tämä on sinusta. Et menetä väkijoukkoon. Opit opettajista, jotka välittävät sinusta. Opit käytännönläheisesti, ansaitset tutkintoa ja taitoja, jotka valmistautuvat palkitsevaan, onnistuneeseen uraan. Parasta kaikesta huolimatta Hussonin mainetta ensiluokkaisesta koulutuksesta ja kohtuuhinnasta merkitsette, että sinä tekisit älykkään investoinnin. Husson University ... tehtävämme on sinun menestys.

Vuodesta 1898 lähtien Husson on kouluttanut Mainen johtajia. Alun perin Husson valmisteli opiskelijoita kauppaan, opetukseen ja lennätykseen, ja hän tuli täysi -ikäiseksi vuonna 1953, jolloin valtio sääti lain, jolla Hussonille myönnettiin kandidaatin tutkinto. Husson osti maitotilan 1960 -luvulla, siivosi sen ja rakensi kauniin kampuksen. Vuonna 1981 College perusti Husson College/Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing. Nykyään Husson tarjoaa lukuisia perustutkintoja ja monia innovatiivisia edistyneitä koulutusohjelmia sekä monipuolisen valikoiman tieteen ja humanistisia kursseja. 11. lokakuuta 2008 Hussonista tuli yliopisto, mutta se säilyttää edelleen pienen yliopiston tunnelmansa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Husson Area

    Husson Area, Yhdysvallat

Kysymyksiä