Keystone logo
HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Johdanto

HZ University of Applied Sciences sijaitsee Lounais-Alankomaissa. Noin 4 800 kotimaisen ja kansainvälisen opiskelijan asukaslukumme on pieni yliopisto, jolla on henkilökohtainen lähestymistapa. HZ tarjoaa korkealaatuisia opinto-ohjelmia. Vuodesta 2011 lähtien - eli viimeiset 11 vuotta - HZ on ollut Hollannin kolmen parhaan monialaisen ammattikorkeakoulun joukossa.

Ammattikorkeakouluna keskitymme käytännönläheiseen koulutukseen ja tutkimusmahdollisuuksiin. Tiivis yhteistyömme yritysmaailman, eri tutkimuskeskusten ja globaalin yhteistyöyliopistomme kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Meistä

HZ:ssä on noin 4 800 opiskelijaa neljälle opintovuodelle ja noin 25 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, joista kahdeksan opetetaan englanniksi. Noin 500 opiskelijaa tulee Alankomaiden ulkopuolelta, joten meillä on loistava sekoitus hollantilaisia ja kansainvälisiä opiskelijoita. Helppo matematiikka kertoo, että sellaisilla luvuilla luokat ovat pieniä.

Missä opiskelijoilla on merkitystä

Opettajat ja henkilökunta painottavat suuresti yksilöllistä valmennusta. Opintovalmentajasi auttaa sinua valitsemaan kursseja ja tutkimaan uramahdollisuuksiasi. Kysy keneltä tahansa kansainväliseltä opiskelijalta, niin he kertovat sinulle, että luennoitsijat ja ohjaajat ovat helposti käytettävissäsi auttamaan sinua tarvittaessa. HZ tarjoaa myös tilat ja yksilölliset palvelut vammaisille tai kroonisista sairauksista kärsiville opiskelijoille.

Ammattitaitomme

Ammattikorkeakouluna olemme asettaneet itsemme asiantuntijoiksi vedessä, energiassa ja elinvoimaisuudessa. Ohjelmamme ovat täysin näiden keihäänkärkien mukaisia.

Huipulla

Joka vuosi "Keuzegids Hoger Onderwijs" (Korkeakoulutuksen opas) järjestää tutkimuksen Alankomaiden korkeakoulutuksesta. Vuodesta 2011 lähtien opas on sijoittunut HZ:n kolmen parhaan monitieteisen Hollannin ammattikorkeakoulun joukkoon. Luennoitteemme ja pienten opiskelijaryhmien laatu ja saavutettavuus ovat HZ:n vahvuuksia. Mutta myös luokkahuoneet, työtilat ja tietokonetilat arvioitiin erinomaisiksi.

Laatu ja akkreditointi

HZ 3 parhaan joukossa

Alankomaat kuuluu jatkuvasti maailman parhaiden koulutusjärjestelmien joukkoon. Joka vuosi Keuzegids Hoger Onderwijs (korkeakouluopas) järjestää tutkimuksen korkeakouluopetuksesta Alankomaissa. HZ on sijoittunut kolmen ensimmäisen monialaisen ammattikorkeakoulun joukkoon vuodesta 2011.

Akkreditointi

HZ on valtion rahoittama ammattikorkeakoulu (HBO). Saadakseen valtion rahoitusta Alankomaissa laitosten on jatkuvasti täytettävä useita laatuvaatimuksia. Opetus-, kulttuuri- ja tiedeministeriön tunnustamat VBI: n (vierailevat arviointijärjestöt) arvioivat säännöllisesti osastojen ja ohjelmien laatua.

HZ:ssä opetettavat kandidaattiohjelmat, mukaan lukien englanninkieliset ohjelmat, on kansainvälisten sopimusten perusteella akkreditoinut NVAO:n (Netherlands-Flemish Accreditation Organisation).

Tehtävänanto

Olemme osaamislaitos, jolla on maailmanlaajuinen suuntautuminen ja joka on erityisesti suuntautunut kestävyys-, vesi-, turvallisuus-, innovaatio- ja yritystietoalueille.

Eri kohderyhmät voivat hallita valitsemansa osaamisen räätälöidyn koulutuksen kautta elinikäiseen uraan monikulttuurisessa ja monimuotoisessa yhteiskunnassa. Haluamme olla yritysten, laitosten ja viranomaisten kumppani, jotta voimme huolehtia heidän kaikista tieto- ja innovaatiotarpeistaan. Siksi keskitymme useisiin keihäänkärkiin, mikä tekee meistä houkuttelevia markkinoille, jotka ylittävät alueelliset ja jopa kansalliset rajat. Nämä keihäänkärjet ovat kestävyyttä ja vettä, turvallisuutta ja innovaatioita ja yrittäjyyttä. Tätä korostaa myös luennoitsijoiden olemassaolo näillä erityisalueilla.

Jokainen ihminen laskee

Tehtävä on myös upotettu jatkuvasti "arvojen" joukkoon, joka antaa suunnan ajatuksille ja teoille. Perusarvomme ovat laatu, henkilökohtainen kehitys, keskinäinen kunnioitus ja ammatillinen suuntautuminen. Erilaiset HZ-paikat ja asiakirjat korostavat myös etniseen ja tulkkauskysymykseen vaadittavaa huomiota sekä yleisesti että ammatillisissa tilanteissa. Haluamme olla yhteisö, jossa jokainen ihminen laskee ja jossa jokaista ihmistä pidetään yksilönä, jossa yhteistyö on tärkeällä sijalla prioriteettiluettelossa ja jossa kunnioitetaan vastavuoroisesti kaikkien osapuolten kehitysmahdollisuuksia.

Rankingit

Alankomaiden ammattikorkeakoulut eivät yleensä kuulu maailmanlaajuiseen yliopistoluokitukseen. Siksi hollantilaiset organisaatiot ovat luoneet omat standardinsa tämäntyyppisten laitosten luokittelemiseksi.

Valtakunnallinen opiskelijatutkimus

Nationale Studenten Enquete (NSE), joka tunnetaan englanniksi National Student Survey -tutkimuksena, on vuosittainen kysely, joka lähetetään korkea-asteen ohjelman opiskelijoille. Studychoice123 Foundation (hollanniksi Studiekeuze123), korkeakoulujärjestöjen aloite, vastaa NSE:stä ja tekee yhteistyötä opetusministeriön kanssa. Studychoice123 pyytää kaikkia korkeakouluja osallistumaan vuosittain kansalliseen opiskelijakyselyyn. Professorien laatua, opintoja, hankittuja taitoja ja koulutusta, testausta ja arviointia sekä muuta asiaankuuluvaa tietoa koskevat kysymykset. NSE:n tulokset ovat saatavilla vain hollanniksi.

Keuzegids-rankingit

Keuzegids on ainoa riippumaton opas, jonka Centrum Hoger Onderwijs Informatie (korkeakoulutustietokeskus) julkaisee vuosittain. Yksi viidestä julkaistusta raportista, "HBO full-time studies" (HBO Voltijd), arvioi ja vertailee kriittisesti Alankomaiden korkeakoulujen opinto-ohjelmien laatua.

Tuloksissa on otettu huomioon sekä opiskelijoiden että yliopistojen itsensä näkökulmat. Sijoitukset perustuvat yleensä tietoihin ohjelman onnistumisprosentteista, ohjelmien akkreditoinnista saatuihin asiantuntijalausuntoihin sekä NSE:n tuloksista otettuihin opiskelijoiden mielipiteisiin.

HZ rankingissa

Vuodesta 2011 lähtien HZ on ollut jatkuvasti Hollannin kolmen parhaan ammattikorkeakoulun joukossa, ja useat ohjelmat ovat sijalla 1 ja kolmen parhaan joukossa.

Sijainnit

 • Vlissingen

  Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

  • Middelburg

   Het Groene Woud 1-3, 4331 NB, Middelburg

   • Velp

    Larensteinselaan, 26-A, 6882 CT, Velp

    Kysymyksiä