Keystone logo
ICBS Business College

ICBS Business College

ICBS Business College

Johdanto

ICBS 40 vuotta menestyksellistä toimintaa ja akateemista yhtenäisyyttä

ICBS Business College perustettiin vuonna 1977 Thessalonikissa tiimin tutkijoiden tarpeisiin Business Education. Toimintojen laajentaminen muissa kaupungeissa jatkoi. Alusta lähtien hänen filosofiaan perustui:

 • Koulutus tehokkaimpien eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti.
 • Markkinoiden tarpeisiin räätälöityjä tutkimusohjelmia ja tulevaisuuden kehitystä globaalissa ympäristössä.
 • Akateeminen henkilöstö, joka yhdistää akateemisen infrastruktuurin ja käytännön kokemuksen.
 • Antropocentrinen lähestymistapa välittömyyden kehittämiseen, suhdetta hedelmälliseen oppimisympäristöön oppimisen helpottamiseksi.
 • Työllisyys liiketoiminnassa, jotta innovatiiviset ja uudet ideat syntyisivät ja ennen kaikkea kehittyisivät tehokkaiksi liiketoimintoiksi.

ICBS on tarjonnut ja tarjonnut perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa yhteistyössä vakiintuneiden brittiläisten valtion yliopistojen (Ulster, Kingston, Winchester) ja akateemisten tunnustus- organisaatioiden (AMBA, QAA, NARIC, PRME) akkreditoinnit

 • Liikehallinto
 • Markkinointi
 • Taloushallinto ja kirjanpito
 • taloustiede

Tukee merkittävästi tuhansia korkeasti koulutettuja tutkinnon suorittaneita yrityksiä ja organisaatioita menestyksekkäästi sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

ICBS Business College , joka toimii ja tarjoaa ohjelmiaan Thessalonikissa ja Ateenassa, tukee edelleen ja ohjaa opiskelijoita ja valmistuneita sekä laajempaa liikeyhteisöä tavoitteidensa saavuttamisessa.

76045_1.jpg

ICBS Thessalonikin kampus

Pelkkä 10 kilometrin päässä Thessalonikin keskustasta sijaitsee Oeokastroessa sijaitseva Galene-kampus, jossa on esimerkkejä 14 000 neliömetrin yksityisomistuksessa olevista tiloista, jotka on suunniteltu erityisesti opettajien ja opiskelijoiden ponnistelujen tukemiseksi huippuosaamisen etsimisessä.ICBS Galene Campus sisältää: audiovisuaalisen median ja vuorovaikutteisten projektoreiden varustetut luokat, kokoussalissa 240 henkeä, tietokonelaboratoriot, kirjasto- ja lukusali, hallintotoimistot, opetushenkilökunnan toimistot, neuvottelutilat, sihteeristöt, alumnitoimisto, urheilukenttä

ICBS Athens City

ICBS Ateenan kansainvälinen korkeakoulu on Kreikan hallintoyhdistyksen (EEDE) rakennus, joka sijaitsee Kato Patisia, Ateenan alueella. Monimutkaisessa talossa on konferenssikeskus, johon mahtuu 390 henkilöä, opetustilat, seminaaritilat, kirjastot ja labs tekevät siitä ihanteellisen ympäristön, joka edistää oppimista akateemisessa ympäristössä.Lisätietoja koulusta: www.icbs.grLisätietoja Winchesterin yliopistosta: www.winchester.ac.uk

Asuminen Thessalonikissa

Thessaloniki on Kreikan toiseksi suurin kaupunki, jonka pääkaupunkiseudulla on yli miljoona asukasta ja Makedonian pääkaupunki.Thessalonikin kaupunki perustettiin vuonna 315 eKr. Cassander of Macedon. Tärkeä metropoli Rooman aikakaudella, Thessaloniki oli toiseksi suurin ja varakkain kaupunki Bysantin valtakunnan. Ottomaanit valloittivat sen vuonna 1430 ja siirtyivät Ottomaanien valtakunnasta Kreikkaan 8. marraskuuta 1912.Thessaloniki on Kreikan toiseksi tärkeä taloudellinen, teollinen, kaupallinen ja poliittinen keskus; se on tärkeä liikennekeskus Kreikalle ja Kaakkois-Eurooppaan, erityisesti Thessalonikin sataman kautta. Kaupunki on tunnettu festareista, tapahtumista ja vilkkaasta kulttuurielämästä yleensä, ja sitä pidetään Kreikan kulttuuripääkaupunkina.Tapahtumia, kuten Thessalonikin kansainvälinen messu ja Thessalonikin kansainvälinen elokuvafestivaali pidetään vuosittain. Thessaloniki oli Euroopan nuorisopääkaupunki 2014. Thessalonikissa asuu lukuisia merkittäviä Byzantine -muistomerkkejä, kuten Thessalonikin paleokritialaisia ​​ja bizantilisia muistomerkkejä, Unescon maailmanperintökohteita sekä useita roomalaisia, ottomaania ja sefhardisia juutalaisia ​​rakenteita. Kaupungin tärkein yliopisto, Aristoteles-yliopisto, on suurin Kreikassa ja Balkanilla.Thessaloniki on suosittu matkailukohde Kreikassa. Vuonna 2013 National Geographic -lehti sisälsi Thessalonikin maailman parhaimmista matkailukohteista. Vuonna 2014 Financial Times FDI -lehti (Foreign Direct Investments) julisti Thessalonikin parhaaksi keskisuuren eurooppalaisen kaupungin tulevaisuuden inhimillisestä pääomasta ja elämäntavoista. Katuvalokuvaajista Thessalonikin keskusta on myös Kreikassa suosituin kadun valokuvauspaikkana.

Asuminen Ateenassa

Ateena on Kreikan pääkaupunki ja suurin kaupunki. Ateenassa vallitsee Attikan alue ja se on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Sen historiallinen historia ulottuu yli 3400 vuotta ja sen aikaisinta ihmisen läsnäolo alkaa jonnekin 11. ja 7. vuosituhannen välillä. Klassinen Ateena oli voimakas kaupunkivaltio, joka syntyi yhdessä Pireuksen sataman, joka oli ollut erillinen kaupunki merenkulun kehityksessä ennen sen 5. vuosisadan vuosisadan BCE-yhdistystä Ateenan kanssa. Taiteen, oppimisen ja filosofian keskus, Platonin akatemian koti ja Aristoteleen lyseumi, kutsutaan laajalti länsimaisen sivilisaation ja demokratian syntyyn. Nykyaikana Ateena on suuri kosmopoliittinen metropoli, joka on keskeinen talouden, rahoituksen, teollisuuden, merenkulun, poliittisen ja kulttuurisen elämän kannalta Kreikassa. Ateenassa on kaksi Unescon maailmanperintökohtaa, Ateenan akropolis ja keskiaikainen Daphni-luostari. Ateenassa on myös useita museoita ja kulttuurilaitoksia, kuten National Archeological Museum, jossa on maailman suurin kokoelma antiikin Kreikan antiikkia, Akropolis-museo, Kykladien taidemuseo, Benaki-museo ja Bysantin ja kristillisen museon.Kreikka on yksi Euroopan halvimmista maista ulkomaalaisille sekä matkailijoille että kansainvälisille opiskelijoille. Keskimäärin tarvitset noin 450-700 euroa / kk kaikkiin menoihin, mukaan lukien kohtuullisen majoituksen, verrattuna muihin eurooppalaisiin kohteisiin (Espanja, Saksa tai Italia), joissa keskimääräiset kuukausittaiset elinkustannukset ovat 800-1000 euroa.

Sijainnit

 • Athens

  200, IONIAS AVE & IAKOVATON STR, , Athens

  • Athens

   3, Rethimnou Str., 10682, Athens

   • Thessaloniki

    Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13, , Thessaloniki

    Kysymyksiä