Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Johdanto

Valitse taiteet. Japanissa.

International College of Liberal Arts ( iCLA ) on nelivuotinen, amerikkalaistyylinen taiteiden korkeakoulu, jossa ensisijainen opetuskieli on englanti. Opiskelijat voivat valita monenlaisista kursseista osana innovatiivista opetussuunnitelmaa, joka johtaa kandidaatin tutkintoon kansainvälisessä taiteessa. Vain 90 minuuttia Tokiosta länteen sijaitseva iCLA yhdistää monikulttuurisen oppimisympäristön kauniisti perinteiseen japanilaiseen ympäristöön Fuji- iCLA varjossa. iCLA tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden uppoutua japanilaisen kulttuurin ytimeen ja hankkia samalla nykyaikainen ja globaalisti merkityksellinen koulutus nykyaikaisissa tiloissa.

Rekisteröidy iCLA :n virtuaaliseen avoimeen kampukseen 18. marraskuuta

Kaikilla iCLA perustutkinto-opiskelijoilla on taiteellisen korkeakoulun opetussuunnitelmakokemus opiskelusta kohti innovatiivista kansainvälisten vapaiden taiteiden kandidaatin tutkintoa. iCLA opetussuunnitelma on suunniteltu viljelemään kriittistä, luovaa, itsenäistä ja globaalia ajattelua. iCLA opiskelijat oppivat hankkimaan ja analysoimaan tietoja luomaan omat vastauksensa ikivanhoihin kysymyksiin.

Asuinkampuksemme tarjoaa kulttuurien välisen elämänkokemuksen, joka varmistaa, että kansainvälistymisen ja globalisaation teemat kulkevat koko elämän ajan iCLA , ei vain luokkahuoneessa. Pienet interaktiiviset luokat ovat pedagogisen lähestymistavan ydin. Matala tiedekunnan ja opiskelijan suhde edistää läheisiä yhteyksiä ohjaajien ja opiskelijoiden välillä ja parantaa viestintää ja yhteistyötä opiskelijoiden kesken.

Ensimmäisen vuoden yhteinen kokemus keskittyy säätiökursseihin ja omnibus-kursseihin, mikä on erinomainen tapa opiskelijoille löytää mielenkiintoinen ja tehdä tietoinen päätös pääalueestaan.

Toisena vuonna opiskelijat tutustuvat pääaineeseensa lähemmin samalla kun he käyvät erilaisia kursseja ja kokemuksellisen oppimisen työpajoja. Perinteisiä globaalin liiketoiminnan ja taloustieteen sekä valtiotieteen pääaineita rikastuttaa integraatio datatieteen, psykologian ja sosiologian kursseihin, jotka tarjoavat syvyyttä ja leveyttä. Taiteen, musiikin, kielitaiteen ja esittävien taiteiden kursseille annetaan symbioottinen suhde Japan Studiesin ja monitieteisen taiteen pääaineissa. Humanististen tieteiden ainutlaatuisuuden tuo esiin "design your major" -filosofia, jossa opiskelijat voivat valita laajan valikoiman kursseja eri tieteenaloista ja suunnitella oman pääaineensa.

Kolmantena vuonna opiskelijoilla on hyvä käsitys omasta erikoistumisalasta ja he voivat jatkaa syvällistä opiskelua pääaineenaan. Opiskelijat voivat hankkia ulkomaan opiskelukokemuksen (valinnainen kansainvälisille opiskelijoille) yhdessä yli 60 kumppanikoulusta 30 maassa.

Viimeisenä vuonna vanhempi seminaari ja valmistumisen tutkimusprojekti (GRP) ovat tutkimuksen painopiste. GRP antaa opiskelijoille mahdollisuuden esitellä kirjoitus-, kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka he ovat oppineet yliopiston aikana. Opiskelijat kehittävät itsenäistä ajattelua keskustelemalla ja jakamalla tutkimuksia vertaisryhmän kanssa ja valmistautuessaan päättämään seuraavista vaiheista yliopiston jälkeen.

Pääsymaksut

Kuinka hakea

Hakeminen osoitteeseen iCLA on helppoa online-hakemusjärjestelmämme kautta. Pääsyluokistasi riippuen on erilaisia menettelyjä seuraavasti:

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea verkossa.Japanilaiset opiskelijat, jotka ovat opiskelleet ulkomaisessa opetussuunnitelmassa vähintään kaksi vuotta luokalla 7-12 ja täyttävät englannin kielen vaatimuksen TOEFL iBT 76 (tai vastaavan hyväksytyn pätevyystestin), voivat myös hakea kansainvälisen verkkohakemusjärjestelmämme kautta noudattaen samaa ohjeita kuin kansainvälisille hakijoille.Japanilaiset opiskelijat, jotka eivät ole opiskelleet ulkomaisen opetussuunnitelman mukaan tai eivät täytä englannin kielen vaatimuksiamme, katso kotimaisten opiskelijoiden hakuprosessin tiedot kotisivuiltamme.

Hakemusmenettely:

  1. Tarkista, että täytät pääsyvaatimukset ja olet oikeutettu hakemaan
  2. Täytä online-hakemuslomake ja lataa tarvittavat asiakirjat
  3. Maksa 7 000 ¥ hakemusmaksu
  4. Hakemusasiakirjojen seulonta ja haastattelu
  5. Ilmoitus tuloksista

Seulontamenetelmä: Hakemukset arvioidaan kaikkien asiakirjojen, mukaan lukien essee (Statement of Purpose), ja haastattelun kattavan tarkastelun perusteella. Hakijoihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse pääsystä ja stipendin tuloksista.

Sijainnit

  • Kofu

    2-7-17 Sakaori

Kysymyksiä