Keystone logo
IFPASS

IFPASS

IFPASS

Johdanto

IFPASS , Vakuutusalan ammattilaisten koulutuslaitos, on merkittävä toimija vakuutusalan koulutuksessa, ja yli 6000 opiskelijaa toivotetaan tervetulleeksi joka vuosi. Yli 70 vuoden ajan instituutti on osallistunut nykyisten työntekijöiden tai uusien tulokkaiden koulutukseen jatkamalla ammatillista koulutusta tai peruskoulutusta koko maassa.

Se on myös Ile de Francen yhden suurimman CFA: n (oppisopimuskoulutuksen koulutuskeskus) hallintoelin: CFA de l'Assurance.

IFPASS tarjoaa tutkintokursseja Bac + 2: sta Bac + 5: een, todistuksia ja monipuolisen valikoiman IFPASS kursseja vakuutusyhtiöiden ja heidän työntekijöidensä tarpeiden mukaisesti.

Siten instituutti johdettiin luomaan henkilöstöhallinnon yksikkö, joka keskittyi VAE: n (Validation of Acquired Experience) tukitoimintoihin, taitojen arviointiin ja rekrytointiin.

Opetushenkilöstön, 90% vakuutusalan ammattilaisten, kasvokkain ja etäopiskelumenetelmien avulla onnistumisaste on 84% kaikilla koulutustasoilla. Koulutustarjonnansa ansiosta IFPASS tukee ja turvaa työntekijöiden urapolut ja vastaa samalla ennustettujen työpaikkojen hallinnan ja yritysten taitojen tarpeisiin.

Sijainnit

 • Puteaux

  Rue de la République, 92800, Puteaux

  • Bordeaux

   Rue d'Ornano,202, 33000, Bordeaux

   • Lyon

    Avenue Tony Garnier,50, 69007, Lyon

    • Schiltigheim

     Avenue de l'Europe,30, 67300, Schiltigheim

     • Marseille

      Boulevard Vincent Delpuech,29, 13006, Marseille

      Kysymyksiä