We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Johdanto

Lancaster-instituutti

IIFA-Lancaster on LANCASTER-instituutin ryhmä, joka perustettiin vuonna 1991 uskonnolla, sitoutumisella

LANCASTER-instituutin ryhmän oppimiskeskukset

  • Kalabharathin julkinen koulu, Mysore.

  • Kalabharathi B.Ed College, Mysore.

  • Kalabharathin yliopisto, Mysore.

  • LANCASTERin hotellimajoituksen instituutti, Bangalore.

  • IIFA Lancaster Institute for Sisustussuunnittelu, Muotisuunnittelu ja Animaatio, Bangalore.

IIFA sijaitsee Intian ja Bangaloren Silicon Valleyin sydämessä ja Heritage city-Mysoressa. Instituutti on Intian alkuun suunnittelemia ja animaatioinstituutioita. Se tarjoaa koulutusta, joka edistää työllistyviä taitoja ja lisää sosiaalista merkitystä. Laitos antaa koulutuksen suunnittelussa ja teknologiassa. Laitos tarjoaa altistumista teollisuudelle sekä teknisen ja käytännön alan tietämyksen. Laitos käyttää innovatiivisia opetusmenetelmiä ja käytäntöjä ja tarjoaa nykytaiteen ympäristön, joka stimuloi opiskelijoiden oppimistaitoja.

Tiedekunnamme

IIFA on Intian johtava koulutuskoulutusinstituutti Intian teknologiaan perustuvasta luovasta koulutuksesta. Toimipisteemme tarjoaa luovaa taitokoulutusta kaupankäynnissä, johtamisessa, journalismissa, tietokoneohjelmissa, sisustussuunnittelussa, muotisuunnittelussa ja animaatiossa. Tiimillämme on monia kokeneita ammattilaisia ​​ohjaamaan ja tekemään paljon kurinalaista koulutusjärjestelmää. Opiskelijat voivat löytää ainutlaatuisia harjoitteluohjelmia, jotta he voivat altistua käytännön aiheista. Seuraamme koulutusmallia ja järjestelmiä. Opiskelijoille vastataan heidän valoisasta tulevaisuudestaan. Meillä on henkilökohtainen vuorovaikutus sekä opiskelijoiden että tiedekunnan jäsenten kanssa avoimuuden lisäämiseksi. Tiedekunnamme on kehittänyt ohjelmia, joiden tarkoituksena on tarjota nuorille mielille yksityiskohtainen käsitys Design-maailmasta.

Opiskelijoiden on tiedettävä, kuinka monien suunnittelijoiden maailma toimii. Tekninen tiedekuntaryhmämme kannustaa opiskelijoita kehittämään luovaa potentiaaliaan ja kouluttamaan heitä siitä, kuinka ammattimainen suunnittelijayritys toimii. Tämä auttaa heitä kehittämään muotoiluteollisuuden ratkaisuja, jotka vastaavat markkinoiden nykyisiä tarpeita. Kokeneet kouluttajamme, joilla on tuotantokokemus omilla aloilla, kouluttavat korkeatasoista osaamista 2D, 3D-animaatio, grafiikka

Opiskelijayhteisö

Opiskelija harjoittelee ja hallitsee käytännön taitoja ottamalla projekteja käsitteellistämään ja luomaan valmiita tuotteita, jotka auttavat heitä hallitsemaan suunnitteluprosessia ja rohkaisee heitä vuorovaikutuksessa vertaisryhmien kanssa ja oppimaan keskeisiä johtoryhmätaitoja. Opiskelijoille tarjotaan myös harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat ratkaisevaa kokemusta alan sisällä. Opiskelija osaa tunnistaa taitomäärät työharjoittelun ja elävien projektien kautta ja auttaa heitä valitsemaan itselleen uran. Suunnittelu perustuu luovuuteen keksimään uusia ratkaisuja vanhoihin ja syntyviin ongelmiin.

Opiskelijat tekevät omat turvalliset tilansa rohkeasti tutkimaan uusia näkökulmia, jotka haastavat tavanomaisen ajattelun. Olemme sitoutuneet jokaisen opiskelijan menestykseen. IIFA Lancaster tarjoaa oppilaan tukijärjestelmiä ja huipputeknologiaa, jotka kaikki ovat osa oppimista. IIFA Lancaster -elokuva tarjoaa opiskelijoille keskeiset ainesosat menestymään sisustussuunnittelussa, muotisuunnittelussa, kaupassa, johtamisessa, journalismissa, tietokoneohjelmissa ja animaatioteollisuudessa, jotta he voivat täyttää uransa tavoitteet. IIFA Lancasterissa tarjoamme tuotantopohjaista koulutusta opiskelijoille. Kaikki IIFA Lancasterin opiskelijat sijoitetaan yhteen parhaista animaatioteollisuudesta ja myös suunnittelutoimistoista.

Miksi IIFA-animaatioinstituutti?

Koulumme ja opetamme

IIFA on korkealuokkainen asuntorakennus, joka tarjoaa korkeatasoisia, ammattimaisia ​​ohjelmia sisustussuunnittelussa, muotisuunnittelussa, animaatiossa, videopelissä, graafisessa suunnittelussa, journalismissa, viestinnässä, visuaalisessa viestinnässä, markkinoinnin johtamisessa, hotellimajoituksessa, taloushallinnossa Johto, tekstiilien hallinta, liiketalous, ilmailuteollisuus, tietotekniikka, arkkitehti. IIFA on sitoutunut johtamaan huippuosaamisen keskus, joka muodostaa lahjakkuutta, johtaa muutosta.

Pyrimme edistämään monitieteistä ympäristöä korkeakoulutuksen avulla muotoilun, animaation ja tekniikan aloilla. Laaja kokemuksemme ja osaamisemme suunnittelun ja animaation alalla antavat meille edistyksen erikoistumiskoulutuksessa. Innovatiivisen lähestymistavan avulla voimme tunnistaa luovat taidot ja tarjota ylimääräistä kiillotusta herättämään sinut täydelliseksi animaatioasiantuntijaksi. Opetussuunnitelma on suunnitellut ammattiopettajien ryhmä, jolla on kokemusta suunnittelusta ja animaatiosta. Varmistamme uuden innovaation tässä luovassa suunnittelun ja animaation kentässä uusien ulottuvuuksien lisäämiseksi opiskelijoiden oppimiskyvylle.

IIFA: lla on maailmanluokan infrastruktuuri ja nykyaikaiset koulutusmahdollisuudet opiskelijoillemme monipuoliseen oppimisympäristöön. Innovatiivinen pedagogiikka keskittyy käytännön oppimiseen, jota ylläpitää tiedekunta, jolla on välttämätön kokemus, joka ymmärtää globaaleja teollisuuskäytäntöjä. Annamme opiskelijoillemme valtavirtaistamisen suunnittelua ja animaatiota.

Sijainnit

  • Bengaluru

    14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

Kysymyksiä