Keystone logo
Illinois Institute of Technology Biolääketieteen tekniikan kandidaatti (BS): Solu- ja kudostekniikan koulutus
Illinois Institute of Technology

Biolääketieteen tekniikan kandidaatti (BS): Solu- ja kudostekniikan koulutus

Chicago, Yhdysvallat

131 Hours

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48 670 *

Kampuksella

* 18 opintopistetunnille lukuvuodelle 2022–2023 I $ 29 628 Mies Campukselle

Johdanto

Tällä alalla pyritään ymmärtämään ja hyökkäämään biolääketieteellisiin ongelmiin mikroskooppisella tasolla ja käyttämään tätä tietoa korvaavien kudosten ja elinten suunnittelussa yksittäisistä soluista. Anatomian, biokemian sekä solu- ja solurakenteiden mekaniikan tuntemusta tarvitaan sairauden prosessien ja kohdennettujen interventioiden ymmärtämiseen. Tällaisella tiedolla varustettua uutta teknologiaa on kehitetty tai kehitetään parhaillaan. Esimerkkejä ovat pienoislaitteet sellaisten yhdisteiden kuljettamiseksi, jotka stimuloivat tai inhiboivat soluprosesseja täsmällisiin kohteisiin paranemisen edistämiseksi tai taudin muodostumisen ja etenemisen estämiseksi; uudet tekniikat, jotka ovat tuottaneet korvaavan ihon ja voivat jonain päivänä tuottaa sydänläppäitä, sepelvaltimoita ja jopa kokonaisia sydämiä; ja implantaatioon käytettävien keinotekoisten materiaalien sekä uusien biomateriaalien kehittäminen, jotka sisältävät proteiineja tai eläviä soluja, mikä tarjoaa aidon biologisen ja mekaanisen yhteensopivuuden elävälle kudokselle.

Ohjelman yleiskatsaus

Opiskelija osaa ymmärtää biolääketieteen ongelmia mikroskooppisella tasolla; käyttää tällaista tietoa korvaavien kudosten ja elinten suunnittelussa yksittäisistä soluista; ja ymmärtää sairauden prosesseja ja kohdennettavia interventioita anatomian, biokemian ja solu- ja solurakenteiden mekaniikan tuntemuksella.

Miksi Illinois Tech on yksi maan edullisimmista yliopistoista

Illinois Tech -opiskelijana sinut otetaan automaattisesti huomioon yliopistomme runsaiden institutionaalisten stipendien saamisessa. Keskimäärin tämä säästää 107 472 dollaria lukukausimaksuista ja asumisesta jokaista opiskelijaa kohti neljän Illinois Techin vuoden aikana (134 340 dollaria viideksi vuodeksi, syksyn 2021 lukujen perusteella).

Olemme sitoutuneet alentamaan tutkinnon kustannuksia dramaattisesti, jotta voit keskittyä oppimiseen yhdessä maan dynaamisimmista ja innovaatiovetoisimmista yliopistoista.

Haluatko lisää hyviä syitä?

  • Laitosapurahamme lisäksi Illinois Tech palkitsee opiskelijoillemme keskimäärin 34 412 dollaria tarveperusteisena opetusapuna neljän vuoden aikana (43 015 dollaria viideksi vuodeksi). (FAFSA-tiedostojen joukossa, syksy 2021)
  • Olemme 44. sijalla paras arvokoulu maassa (US News & World Report)
  • 98 % opiskelijoistamme saa jonkinlaista taloudellista tukea
  • Opiskelijoiden keskimääräinen aloituspalkka on 63 938 dollaria

Palvelut

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä