Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Johdanto

Pääjohtaja / päätoimittajan tervetuloviesti

Tervetuloa Imperia Institute of Technology ja onnittelut siitä, että teemme oikean valinnan liittymään meihin. IMPERIA erottuu erikoistuneeksi laitokseksi, jota rakentaminen vaatii jatkuvasti

Malesia, yksi harvoista maailmassa, kilpailee eteenpäin teollistuneeksi kansaksi. Epäilemättä rakennettu ympäristö ja kiinteistökehitys ovat keskeisiä tekijöitä, jotka edistävät tämän pyrkimyksen toteutumista. Maamme tarpeisiin on työvoima, joka on hyvin valmistautunut nykyaikaiseen rakentamiseen ja kiinteistöympäristöön ja valmistuneille, jotka ovat hyvin kokeneita ja alttiina vaikuttamaan tehokkaasti.

IMPERIA on sitoutunut säilyttämään asemamme ensisijaisena instituutiona, joka edesauttaa henkilökohtaista kasvua ja uralla valmistuvien tutkinnon kehittymistä. Kurssien yritykset ovat tänään käyneet läpi laaja-alaisia ​​tutkimuksia sen määrittämiseksi, miten hyvin se vastaa alan tarpeita. Kumppanioppilaitoksilta ja kutsuttu puhujilta saatava altistus sekä opiskelijakurssin ohjelma muuttavat opiskelijoita maailmanlaajuisesti toimiviksi opiskelijoiksi, jotka ovat päteviä vastaamaan kansainvälisiin vastaaviin.

Näiden lisäksi olemme ylpeitä ponnisteluistamme, jotka olemme valmiit valmistautumaan sinuun urakehityksestä lähtien. IMPERIAssa toteutetaan myös ARIEL (akateeminen, vahvistettu, teollisuus, altistuminen ja oppiminen), VALUE (Value Added Life Useful and Education) sekä SCOPE (Short Course for Professional Enhancement). Komiteoita muodostettiin ja niillä on valtuudet luoda ja järjestää tarttuvia istuntoja, jotka muovaisivat ja kehittäisivät kiinteistöympäristön ammattilaisia ​​IMPERIAssa. Niiden toiminta keskittyy altistumaan todelliselle työelämälle ja kehittää taitojasi vastaamaan odotuksiasi.

IMPERIAssa opiskelijat menevät tasapainoiseen elämään eivätkä rajoitu pelkästään luokkahuoneen toimintaan. Yliopisto- tai yhteisraportointi täydentää kollegion kokemuksen opetussuunnitelmaa. Opiskelijoiden edustajakomitea (SRC) tarjosi muille opiskelijoille ulkoilma-aktiviteetteja. SRC edistää yhteisten opetusohjelmien mahdollisuuksia ja kannustaa opiskelijoita osallistumaan kaikkiin kampuksen elämään. Opetussuunnitelma ja harjoitteluohjelmat toimivat yhdessä tarjoten opiskelijoille kokonaiskokemuksen. On tärkeää, että opiskelijan koulutus-elämässä on terve tasapaino. Pyrimme myös lisäämään sosiaalista vastuuta näiden toimintojen kautta ja edistämään hyödyllistä ja tarkoituksenmukaista yhteiskunnan palvelua.

Siksi minun on jälleen kerran sanottava onnittelut siitä, että hän on tehnyt oikean valinnan ja tervetullut Imperia Institute of Technology .

Rouva ROZILAH TALIB

(MSc Construction Contract Management (UTM)
BSc (Hons) Määrä Surveying (UTM)
(Rekisteröitynyt QS (MP03738) BQSM Graduate Member (G11239) The Royal Institution of Surveyors Malesia,
(RISM)

YLEISVALVONTA / PÄÄASIALLINEN

Sijainnit

  • Putrajaya

    Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Kysymyksiä