Keystone logo
Indiana University of Pennsylvania Taiteiden kandidaatti antropologiassa
Indiana University of Pennsylvania

Taiteiden kandidaatti antropologiassa

Indiana, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Johdanto

Antropologit pyrkivät ymmärtämään ihmiskunnan, kuinka tulemme olemaan sellaiset kuin olemme, millä tavoin eroamme ja kuinka olemme kaikki samanlaisia. Teemme tämän tutkimalla evoluutiomme, koko historiamme aikana kehittyneitä yhteiskuntia ja kehittyneiden kulttuurimallien monimuotoisuutta ympäri maailmaa.

Sen lisäksi, että antropologit saavat ainutlaatuisen maailmankuvan tutkimalla ihmiskuntaa tällä tavoin, ammattikoulutuksessamme kehittämämme taidot ovat erittäin kysyttyjä monenlaiselle uralle. Rikostekniset antropologit koulutetaan työskentelemään laboratorioissa ihmisjäämien tunnistamiseksi, arkeologit oppivat tutkimaan ja käsittelemään esihistoriallisia jäänteitä osavaltion ja liittovaltion lakien täyttämiseksi, ja kulttuuriantropologit oppivat toimimaan suoraan yleisön kanssa sekä valtion ja muiden hallitusten kanssa. -voittoelimet ympäristö- ja sosiaalikysymyksissä. Antropologian BA-tutkinnon avulla sinulla on mahdollisuus hankkia asiantuntemusta monista erilaisista tekniikoista ja aiheista, jotka liittyvät antropologian neljään osa-alueeseen: sosiokulttuuriseen, biologiseen, kielelliseen ja arkeologiaan.

IUP: n antropologian laitoksen kurssit on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat tiedot ja kokemukset antropologian BA: n käyttämiseksi ammattiurallasi BA: n valmistuttua. Joitakin esimerkkejä vastavalmistuneiden urapoluista ovat terveydenhuollon ammattilainen, eläintarhan primatologi ja julkisen politiikan tutkija. Muita potentiaalisia urapolkuja, joihin antropologia, BA valmistaa, kuuluvat kansainvälinen liike-elämä, dokumenttielokuvien tekijä, museokuraattori.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä