
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)

Bachelor in International Culinary Arts Management
Écully, Ranska
KESTO
3 Years
KIELET
Ranskan kieli, Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
30 Jun 2025
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 14 000
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Equal opportunities and Excellence scholarships are awarded to French and international students admitted to the 1st year of a Bachelor’s degree, by the institut lyfe Foundation, to fund part of the tuition fees.
These are renewable each year, based on academic and attendance criteria, and can be combined with Crous scholarships.
Opetussuunnitelma
Kurssin ominaisuudet:
YEAR 1:
- Ruoanlaittotaiteen ja haute cuisinen tekniikoiden perusteet
- Kastikkeiden ja johdannaisten perusteet (Kastikekoulu, yhteistyössä keittiömestari Yannick Allénon kanssa – 3 Michelin-tähteä)
- Kulinaaristen toimintojen hallinta
- Management sciences: marketing, management, CSR, human resources, accounting
- Food science
YEAR 2:
- Kehittyneet kulinaariset tekniikat
- Menujen luominen ja kustannusten hallinta
- Edistyneet johtamistieteet : markkinointi ruokapalveluissa, kestävän kehityksen johtaminen, henkilöstöresurssit jne.
- Nykyaikaiset kastikkeet
VUOSI 3 - Valitse erikoisala:
- Gourmet-ruokaa
- Bistronominen keittiö
- Japanilainen keittiö ja kulttuuri (vain ranskalaiset kappaleet)
- Institut Michel Guérard***: ravitsemus ja hyvinvointi (vain ranskalainen kappale)
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Perhaps your dream job is
- Pääkokki
- Catering Chef
- Henkilökohtainen kokki
- Entrepreneur
- Kulinaarinen yrittäjä
Tai jopa…
- Trainer
- Purchasing and supply manager
- Johtaja lento-, rautatie- tai merikuljetuksessa
- F&B Manager
- Food writer