
Bachelor in International Culinary Arts Management
Écully, Ranska
KESTO
3 Years
KIELET
Ranskan kieli, Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
15 Jul 2025
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 14 000
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
institut lyfe Foundation myöntää yhtäläiset mahdollisuudet ja huippuosaamisen apurahat ranskalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka on hyväksytty kandidaatin tutkinnon 1. vuodelle, rahoittamaan osan lukukausimaksuista.
Nämä ovat uusittavissa vuosittain akateemisten ja osallistumiskriteerien perusteella, ja ne voidaan yhdistää Crous-stipendeihin.
Opetussuunnitelma
Kurssin ominaisuudet:
VUOSI 1:
- Ruoanlaittotaiteen ja haute cuisinen tekniikoiden perusteet
- Kastikkeiden ja johdannaisten perusteet (Kastikekoulu, yhteistyössä keittiömestari Yannick Allénon kanssa – 3 Michelin-tähteä)
- Kulinaaristen toimintojen hallinta
- Johtamistieteet: markkinointi, johtaminen, yhteiskuntavastuu, henkilöstöresurssit, laskentatoimet
- Ruoka Tiede
VUOSI 2:
- Kehittyneet kulinaariset tekniikat
- Menujen luominen ja kustannusten hallinta
- Edistyneet johtamistieteet : markkinointi ruokapalveluissa, kestävän kehityksen johtaminen, henkilöstöresurssit jne.
- Nykyaikaiset kastikkeet
VUOSI 3 - Valitse erikoisala:
- Gourmet-ruokaa
- Bistronominen keittiö
- Japanilainen keittiö ja kulttuuri (vain ranskalaiset kappaleet)
- Institut Michel Guérard***: ravitsemus ja hyvinvointi (vain ranskalainen kappale)
Ohjelman tulos
Tämän kurssin päätyttyä sinulle myönnetään kansainvälisen kulinaarisen taiteen hallinnan kandidaatin tutkinto, jonka korkeakoulutus-, innovaatio- ja teollisuusministeriö on rekisteröinyt ja hyväksynyt.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Ehkä unelmatyösi on
- Pääkokki
- Catering Chef
- Henkilökohtainen kokki
- Yrittäjä
- Kulinaarinen yrittäjä
Tai jopa…
- Kouluttaja
- Osto- ja hankintapäällikkö
- Johtaja lento-, rautatie- tai merikuljetuksessa
- F&B Manager
- Ruoka kirjoittaja