Keystone logo
IPB University

IPB University

IPB University

Johdanto

IPB University on korkeakoulu, joka tuottaa innovaatioita kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetulla laadulla. IPB: llä on kymmenen vuoden ajan (2008-2018) eniten innovaatioita muihin Indonesian yliopistoihin verrattuna. Yrityksen innovaatiokeskus - Indonesian tutkimus-, teknologia- ja korkeakouluministeriö arvioi Indonesian tulevaisuudennäkymiä (39,71%). ).

IPB: n menestystä kaikilla saavutuksillaan ei voida erottaa aiempien IPB: n rehtorien johtajuudesta. IPB: n johtajuuden historia aika ajoin seuraava:

Prof. Dr. Syarif Thayeb (IPB: n puheenjohtajiston puheenjohtaja 1963)

Prof. tri AJ Darman (IPB: n puheenjohtajiston puheenjohtaja 1963)

Prof. Dr. Tb. Bachtiar Rifai (IPB: n rehtori 1964 - 1965)

Prof. Dr. Sajogyo (IPB: n rehtori 1965 - 1966)

Prof. Dr. JH Hutasoit (IPB: n puheenjohtajiston puheenjohtaja 1966)

Professori Dr. Toyib Hadiwidjaja (IPB: n rehtori 1966 - 1971)

Prof. Dr. AM Satari (IPB: n rehtori 1971 - 1978)

Prof. Dr. Andi Hakim Nasution (IPB-rehtori 1978 - 1987)

Professori Dr. Sitanala Arsjad (IPB: n rehtori 1987 - 1996)

Professori tri Soleh Solahuddin (IPB: n rehtori 1996 - 1998)

Prof. Dr. RHM Aman Wirakartakusumah (IPB: n rehtori 1998 - 2002)

Prof. Dr. Ahmad Ansori Mattjik (IPB: n rehtori 2002 - 2007)

Professori tri Herry Suhardiyanto (IPB: n rehtori 2008 - 2012)

Professori tri Herry Suhardiyanto (IPB: n rehtori 2012 - 2017)

Dr. Arif Satria (IPB-rehtori 2017 - 2022)

IPB: n rehtori kantaa otsikolla "Inspiroivia innovaatioita rehellisyydellä", ja tällä hetkellä se kannustaa luomaan erilaisia yhteisölle hyödyllisiä innovaatioita ja löytöjä. IPB pyrkii myös tulemaan kampukseksi, joka synnyttää nuoria yrittäjiä, jotka kannustavat tulevaisuudessa kansallista itsenäisyyttä.

Brooke Cagle / Unsplash

130437_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Näkemys

IPB University visio kaudelle 2019-2023 on: Tulee tutkimuspohjaiseksi yliopistoksi ja johtavaksi kansallisen itsenäisyyden innovaatioissa kohti teknisen ja sosiaalisen yrittäjyyden yliopistoa, joka on maailmanlaajuisesti huippuosaaja maatalouden, merien ja trooppisten biotieteiden kanssa.

Mision

IPB University tehtävä vuosina 2019-2023 on:

 1. Korkeakoulutuksen järjestäminen vahvistamalla yliopiston tutkimuspohjaa tuottamaan korkeatasoisia teknisen ja sosiaalisen yrittäjän tutkinnon suorittaneita henkilöitä, joilla on usko ja hurskaus Jumalaan perustuva jalo luonne, korkea kansallisuus, ammatillinen pätevyys, vuosituhannen pehmeät taidot, johtajuus, maailmanlaajuisesti oivaltava ja siitä tulee trendinpitäjä. innovaatio ja muutos.
 2. Uraauurtava ja johtava transformatiivisen tieteen ja tekniikan tutkimus kestävän elämän laadun ja innovaatioiden luomiseksi kansantaloudelle ja kansalliselle teollisuudelle.
 3. Tutustu maatalouden, meri- ja trooppisten biotieteiden uusimpiin tieteisiin määrittääksesi nykyisen tieteen suuntaukset kansallisella ja globaalilla tasolla.
 4. Paranna proaktiivisia palveluita, jotka edistävät ja ratkaisevat yhteisöongelmia, ja lisää IPB University roolia kansallisen politiikan suunnan määrittämisessä.
 5. Vahvistetaan valtion yliopiston johtamisjärjestelmää, joka pystyy ohjaamaan nykyaikaisten korkeakoulutuksen johtamisjärjestelmien kehitystä 4,0-aikakaudella.

IPB University tavoitteet vuosille 2019 - 2023 ovat:

 1. Tuottaa korkeatasoisia teknisen ja sosiaalisen yrittäjän tutkinnon suorittaneita, joilla on jalo luonne, joka perustuu uskoon ja jumalallisuuteen Kaikkivaltiaan Jumalaan, joilla on korkea kansallisuus, ammattitaito, vuosituhannen pehmeät taidot, johtajuuden sielu, globaalit näkymät ja heistä tulee innovaatioiden ja muutoksen suuntaviivat.
 2. Tuottaa muuttuvaa tiedettä, tekniikkaa ja taidetta kestävän elämän laadun ja konkreettisten innovaatioiden luomiseksi kansantaloudelle ja kansalliselle teollisuudelle.
 3. IPB University viimeisimmistä maatalouden, meri- ja trooppisten biotieteiden tieteistä kansallisella ja globaalilla tasolla.
 4. IPB University tekeminen yliopistoksi, joka ratkaisee proaktiivisesti yhteisöongelmia ja auttaa määrittelemään kansallisen politiikan suunnan.
 5. IPB University tekeminen edelläkävijäksi korkean koulutuksen nykyaikaisen johtamisjärjestelmän kehittämisessä.

IPB-henkilöllisyys

IPB perustettiin 1. syyskuuta 1963 eräänlaisena visionaarisena ajatteluna kansakuntien johtajilta ja maatalouden korkeakoulutuksesta välittäjiltä, joten tällä suurella kansakunnalla on maailmanluokan yliopisto, jolla on pätevyys maataloudessa, biotieteissä ja muilla siihen liittyvillä aloilla. Tämän asian tarkoituksena oli parantaa elintarviketurvaa, bioenergiaa, työpaikkojen luomista, köyhyyden poistamista ja ympäristön suojelemista. IPB syntyi 1. syyskuuta 1963 korkeakoulu- ja tiedeministerin päätöksen N: o 91/1963 perusteella, jonka Indonesian ensimmäinen presidentti myöhemmin valtuutti päätöksellä N: o. 279/1965

tunnisterivi

Inspiroiva innovaatio ja rehellisyys maataloudessa, valtameressä ja biotieteissä kestävää maailmaa varten

Opiskelijaelämä

Taide

IPB University on osallistunut aktiivisesti Indonesian taiteen ja kulttuurin säilyttämiseen. Yliopistolla on opiskelijoiden toimintayksikkö (UKM) opiskelijoille, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita taiteessa, kuten Lingkung Seni Sunda (Lises) UKM, Gentra Kahneman, Music Agriculture X-pression (Max !!) UKM ja IPB Student Choir (PSM). ) Agriaswara. Lisäksi on olemassa myös muita taiteeseen ja kulttuuriin liittyviä aktiviteetteja, joihin opiskelijat voivat liittyä IPB University . Yksi heistä on Gebyar Nusantara.

Urheilu

"Mens Sana Corpore Sanossa", terveessä ruumiissa on vahva sielu. Asuminen tungosta luentojen maailmassa ei tee IPB University opiskelijoista unohtamasta liikuntaa. Urheilu- ja taideyksikön hallinnoimien erilaisten urheilumahdollisuuksien lisäksi opiskelijoiden urheilutoiminta elää myös useiden opiskelijaaktiviteettien (UKM) takia urheilukentällä.

Opiskelijayhteisö

Osallistuminen kampuksen organisaatioihin epäsuorasti luo opiskelijoiden keskuudessa johtajuuden ja ammattimaisuuden hengen. Opiskelijat voivat kehittää johtamispotentiaalia ja ammattitaitoa erilaisten kampusjärjestöjen kautta, kuten Opiskelijaneuvosto (BEM), Opiskelijaedustus (DPM), Opiskelijaaktiviteetti (UKM), Opiskelijayhdistys (Himpro) ja Yhteisö.

Kenttätutkimus

Opiskelijaelämä liittyy läheisesti kenttäkäytäntöön tutkittavan tieteen alan mukaisesti. Harjoittelu on tarkoitettu materiaalin syventämiseen, jotta opiskelijat ymmärtävät paremmin käytännössä tosielämässä joka päivä.

makuusali

IPB University edellyttää ensimmäisen vuoden opiskelijoiden asumista kampuksen asuntolassa. IPB University opiskelijoiden lähtöalueet ovat motivoineet tätä asetusta. IPB University voidaan pitää Indonesian pienoiskuvana, jolla on laaja etninen ja kulttuurinen monimuotoisuus. Sitten IPB University hallitsi tätä kulttuurista monimuotoisuutta sosiaalisen suunnittelun avulla uusille opiskelijoille pakollisina asuntolakäytäntöinä.

Sijainnit

 • Dramaga

  Kampus IPB Dramaga, Bogor, , Dramaga

 • Bogor

  IPB Campus Baranangsiang Jl Padjajaran Bogor, , Bogor

  • Bogor

   Jl. Burangrang No.6, RT.03/RW.03, Babakan, Kecamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Jawa Barat 16128, , Bogor

   • Bogor

    School of Business IPB Gedung SB-IPB Kampus IPB Gunung Gede, Jl. Raya Pajajaran, RT.03/RW.06, , Bogor

    • Bogor

     Gedung SB-IPB Kampus IPB Gunung Gede, Jl. Raya Pajajaran, RT.03/RW.06, , Bogor

     Kysymyksiä