Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Johdanto

EAN Se on yliopisto, joka aikoo muodostaa koulutusyhteisön jossa voit analysoida, keskustella, pohtia ja tuottaa tietoa Management Sciences, kiinnittäen erityistä huomiota kulttuurista ja sosiaalista merkitystä koulutus- prosessit ja palvelut, jotka siirretään yhteisölle.

Sen tehtävänä on kouluttaa ammattilaisia ​​yrittäjille pätevä johtamaan projekteja muuttuvassa ja globaalissa yhteyksissä, käyttäen järjestelmää, joka perustuu sosiaalisen vastuun ja tiedon tuottamiseen, joka edistää sosiaalista ja taloudellista kehitystä johdon lähestymistapaa.

Ne ovat toimintaperiaatteet:

Humanistic koulutusta. Merkitys sosiaalisista koulutuksen ehdotukseen. Monikon osallistuminen rakentamiseen hankkeen laadun, innovaation ja osallisuutta. Vastaus yhteiskunnan vaatimuksia ja markkinoilla.

Ne ovat niiden ensisijaisia ​​arvoja:

rakkaus järjestys todistaja Senior henki sinnikkyys solidaarisuus erinomaisuus

Heidän visiona on olla toimielin johtava ammattilaisten koulutuksessa yrittäjien yhteistyössä tuotantoalan ja uutta luovia tiedon merkitystä taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen.

sisäänpääsy

Rodut että sanelee Graduate Institute of Business School Argentiina aloittaa kaksi kertaa vuodessa: Huhtikuu ja Elokuu. Avoimet työpaikat ovat rajalliset ja ne myönnetään tiukasti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ajat kurssit perusteella kiintiöiden ja tästä syystä valinnat vähennetään siltä osin kuin ne valmistuvat.

Varaukset rekisteröinti voidaan tehdä jopa vuoden ennen uran valittu.

vaadittavat asiakirjat

valokopiot DNI 2 valokuvaa 4 väriä x 4 Laillistettu valokopio Certificate of Studies. Fyysinen sopivia.

Jos olet lähellä sijaintimme, voit lähestymistapa toimielimen ja todentaa esitetyt asiakirjat alkuperäisinä ja valokopio meidän Student Services Center. Jos asut maaseudulla, voit postittaa valokopiot laillisti ennen notaari.

Muita pääsyvaatimukset

Haastattelu oppilaitos Advisor Osallistu päivänä Freshmen akateemisen viranomaisten Carrera.

Labor web

Yksi tavoitteista on helpottaa IUEAN oppilaille kytkettäväksi työelämästä. Tätä varten sillä on alusta nimeltään Web Laboralin esittämättä uusia työtarjouksia joka viikko. Opiskelija voi ladata CV ja hakea erilaisia ​​hakuja vaihtelevat juniorit johtotehtäviin. Toisaalta, niille, jotka ottavat ensimmäiset askeleet työelämään IUEAN on työharjoitteluohjelma jossa opiskelijat voivat hankkia ensimmäisen työkaluja oman alueen etua ja lopussa, arvioidaan yrityksen voidakseen tarkkailla kehitystä postitse.

Sijainnit

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Ohjelmat

Kysymyksiä