Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Johdanto

Kansainväliset opiskelijat voivat ansaita arvostetun IU määrin - noin $ 18,000 vuodessa

Indiana University Kokomo on erittäin edullinen ja tarjoaa myös stipendejä kansainvälisille opiskelijoille! Opiskelijat voivat saada stipendejä $ 5,000 vuodessa ja opiskelijat voivat saada $ 4.000 euroa vuodessa!

Indianan yliopistossa Kokomo ansaitset yksi tehokkaimmista astetta maan joka tulee yksi-on-one tukea ja ohjeita innoittamana aikaan, ja omistettu tiedekunnan. Joka vuosi olemme nostaa rimaa. Lisäämme suurten ja ohjelmia, jotka toimivat ohjaten meidän opiskelijat osaksi lupaavimmat työpaikkojen ja tulevaisuuden aloilla, kuten terveydenhuolto, vieraanvaraisuus, tietotekniikan ja media-muutamia.

IU Kokomo on jokaiselle jotakin! Ansaitset IU määrin meidän kampuksella noin 4000 opiskelijoiden, jossa pieni luokkahuone koot noin 20-25 opiskelijoille! Saat valmiste, taitoja ja reaalimaailman kokemus, joka asettaa sinut eliniän onnistu- ja on ton hauskaa tässä prosessissa.

Campus Life

Nauru. Midnight Madness. Hohtokeilausta. Out-ovi elokuvia. Elävää musiikkia. Harjoitellaan Korean Koreassa. 1000-vesi ilmapallo taistella. Suunnittelu osavaltion historiallinen säilyttäminen konferensseissa. University teatteri. Comedians kahvilassa. Jackrabbits pelejä ystävien kanssa. Hurraavat ikioma Indy 500 prinsessa. Jännitystä hengessä. Lukeminen hyvä kirja nurmikolla. Tuntia state-of-the-art St. Joseph Hospital Clinical Simulation Centerissä. Opetus seuraavan sukupolven seuraava aalto taitoja. Real talk kanssa parhaita ystäviä. Johtava kokeissa Science Rocks Summer Camp. Vakava Cougar Crazie Maa. Viljelijän markkinoille paras evästeet ympärillä. Opiskelija opetus Irlannissa. Lähes Naked Mile! Zip line läpi kampuksen. Biology kenttätyö matkoja. Intramural urheilu. Esittäminen kansainvälisissä konferensseissa. #myIUK

Tuominen maailmassa Indiana

Indianan yliopistossa Kokomo, voit tehdä ulkomaille tutkimus osa säännöllistä lukuvuoden ohjelma, mikä tahansa merkittävä. Kansainvälinen matkailu on yksi tehokkaimmista kokemuksia voi olla avartaa kulttuuritietoutta ja valmistella työskennellä meidän yhä globaalissa yhteiskunnassa. Kampuksella tarjoaa laajan valikoiman matka / Tutkimuksen kohteisiin, kuten Etelä-Korea, Guatemala, Saksa, Alankomaat, Ranska, Englanti, Italia, ja Puola.

Sports at IU Kokomo

Otamme urheilu hyvin vakavasti IU Kokomo-ja olemme ylpeitä olla kotona meidän uskomatonta urheilijat. Mitä vaikuttavampi on kuitenkin se, että he voittaa luokkahuoneessa, too. Meidän urheilijat puuttua tutkijoita samalla omistautumista he antavat urheilua.

Kulunut vuosi kunnioitimme 18 KIAC Scholar lajien edustajat IU Kokomo

7 varsity joukkueet Miesten koripallon, Cross Country, ja Golf Naisten koripallon, Cross Country, lentopallo, ja Golf 21500 neliöjalkaa liikunta tilaa

Cole Kuntokeskus tarjoaa 21500 neliöjalkaa liikunnan tilaa plus rajoittamaton ryhmätunneilla, lähes rajaton kardiolaitteiden, uima raita, uusi pukuhuoneet, ja huippuluokan painoja ja kuntolaitteita.

Perintö Strength

11474

Määrä elävät suorittaneita IU Kokomo alumniverkostossa vuodesta 2014 alkaen. Kun tullut IU Kokomo Cougar olet osa alumniverkostossa joka ulottuu teollisuuden, eri ammattien ja taustoja, ja kulttuureista. IU alums ylpeitä ohjaamiseen, johtava, ja palkata omia.

604897 ja kasvaa

Määrä elävät suorittaneita IU alumniverkostossa. Valmistuttuaan IU Kokomo myöntää sinulle sisäänmenon yksi maailman tehokkain ja suurin elävä testamentteja.

Valmistelu Lifetime of Success

Ensimmäinen askel lasku unelmiesi työpaikka - noustaan ​​työharjoitteluun.

Top työnantajat haluavat nähdä osoittautunut menestykseksi, halu töitä, ja jano oppia uusia taitoja. IU Kokomo harjoittelijat auttavat hosting-yritykset, joilla on erityisiä projekteja ja antaa työnantajalle mahdollisuuden saada uusia ideoita ja tietoa levitetään uusille silmissä.

Se on tilaisuutesi osoittaa, kuinka arvokkaita olet, vaan myös mahdollisuus oppia mitä haluat työpaikan testaamalla viljelmä, työnkulku, ja koko persoonallisuutta yrityksen.

Partneriksi, jotta se tapahtuisi.

IU Kokomo Ura ja saavutettavuus keskus on henkilökohtainen valmentaja, kouluttaja, ja cheerleader, ohjaava työharjoittelusta ja työnhakuun. Ne auttavat hioa ansioluettelosi ja neuvoo kaiken haastattelutaidot ja etiketti hallitsemaan liiketoiminnan pukea ja navigoinnin palkkaneuvottelut.

1069 - määrä yhden-on-one tapaamisia meidän Ura ja saavutettavuus keskus oli opiskelijoiden kanssa vuonna 2014. 164 harjoittelijaa sijoitettu vuonna 2014. Jopa 24% vuodesta 2013.

Yhteisön Where You Belong

Sijainnit

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Kysymyksiä