Keystone logo
© Domus Academy
Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Johdanto

Academy of Music Jam Academy of Lucca Se on huippuluokan monikäyttöinen keskus opetuksessa moderniin musiikkiin. alkaen 2001 Tähän mennessä musiikkikoulu Jam Academy Se tarjosi yli 5000 opiskelijoille mahdollisuuden löytää ja parantaa niiden musiikillista lahjakkuutta. Koulutus on jaettu opintoja pohja ja Korkeakoulujen.

Akatemiassa Jam vapautuu tunnustettu pätevyys London Esiintyjät Tutkintolautakunta ja akkreditoitu BTEC Pearson (Englanti laitoksen akateemisen ja ammattipätevyys), University of Bedfordshire, Trinity College (Tutkinnot Board - British varmenneviranomaisen). alkaen 2012 Hilloa Academy tekee yhteistyötä MAD nimissä Valerio Silvestro ja Loredana Lubrano sisällyttämällä sen niiden opetusmenetelmien asetus MAD - Musiikki Aptitude Kehitys. alkaen 2015 Hilloa jatkuvasti tekee yhteistyötä "Association of European Säveltäjät Cluster Lucca, joka on vuodesta 2009, on tuottanut monia klassisen ja modernin musiikillista toimintaa ympäri Eurooppaa. Meidän opiskelijoiden ja opettajakunnan ovat jatkuvasti mukana erilaisissa hankkeissa järjestettiin maassamme.

alkaen marraskuu 2016 Jam Akatemia ystävyyskaupunki konservatoriossa Daejin yliopisto - Seoul. Sopimuksessa määrätään vaihtavat opiskelijat kahden musiikkikorkeakouluissa edistämiseksi koulutus- ja kulttuurivaihtoa. Se tarjoaa mahdollisuuden opiskella, tehdä työtä ja elää toimielimen ystävyyskuntien.

alkaen joulukuu 2016 akatemia Jam Academy, joka tukee kaikkia "Yhdistys musiikkiakatemiassa LuccaHän liittyi "Kansallinen rekisteri vuorottelu School Job. "Toinen pieni askel yhä pienentää kuilua koulumaailman ja musiikkiteollisuus. Maaliskuusta 2017 suuri kansainvälisesti arvostetussa kitaristi, Ciro Manna, Tulee osa korkeakoulu- kandidaatin Jam Akatemian koulun tiedekunnan kursseja. Ciro Manna tapahtuu säännöllisin väliajoin yksilön ja ryhmän oppitunteja ajanvarauksella.

Sijainnit

  • Lucca

    Via di Tiglio, 1369/d San Filippo https://www.facebook.com/scuolajam Lucca, 55100, Lucca

Kysymyksiä