Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa Jamkiin

Keski-Suomessa sijaitseva ammattikorkeakoulumme on osa laajempaa osaamiskeskittymää, joka luo ponnahduslautoja paremmalle huomiselle. Jamkista valmistuneille on kysyntää: heillä on osaamista, oikeanlaista asennetta ja ylpeyttä ammattitaidostaan. Ammattilaisena oleminen tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja elämässä ja uralla.

Lataa luovuutesi - täällä Jamkissa. Tulevaisuutesi alkaa täältä!

Valitse oma polkusi kuudesta koulutusalasta

Hanki käytännönläheinen kandidaatin tai maisterin tutkinto ja aloita oma kansainvälinen urasi Jyväskylässä. Kandidaatin tutkinnot koostuvat 210-240 opintopisteestä, ja niiden tavanomainen valmistumisaika vaihtelee 3,5 ja 4 vuoden välillä.

Seuraava hakuaika englanninkielisiin kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmiin on 8.-22. tammikuuta 2025. Opintoalojamme ovat Liiketalouden, ICT, Matkailu- ja ravintola-ala, Sosiaali- ja terveysala, Tekniikka ja liikenne ja Ammatillinen opettajankoulutus.

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylässä on neljä kaunista vuodenaikaa lämpimästä vihreästä kesästä raikkaaseen valkoiseen talveen. Kaupunki sijaitsee Keski-Suomessa, ja sitä ympäröivät lukuisat upeat järvet ja luonnonkaunis luonto. Sekä Suomi että Jyväskylä ovat turvallisia paikkoja opiskella ja asua. Jyväskylä on hyvin dynaaminen. Meillä on paljon urheilu- ja kulttuuritoimintaa, ravintoloita ja kahviloita unohtamatta!

Sukella Jyväskylän tarjoamiin mahdollisuuksiin osoitteessa visitjyvaskyla.fi! !

Tilastot

JAMK University of Applied Sciences meillä on yli 1 100 kansainvälistä tutkinto-opiskelijaa yli 80 maasta. Tarinoita on yhtä monta kuin on oppilaita! Lue opiskelijoiden ja alumnien tarinoita verkkosivuiltamme.

  Kampuksen ominaisuudet

  JAMK tiloissa yhdistyvät rento ilmapiiri korkeaan teknologiaan.

   Pääsymaksut

   JAMK englanninkielisten koulutusohjelmien seuraava yhteinen hakuaika on 8.-22.1.2025 klo 15.00 Suomen aikaa.

   Sijainnit

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Kysymyksiä