Keystone logo
© Carrianna Field
Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Johdanto

Muotikoulusi ja Haute Couturesi Bilbaossa

Erikoistuminen muotimaailmaan, tekstiilisuunnitteluun ja Haute Couture -maailmaan.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Opi luomaan omia mekkoja ja kaikkea mitä haluat tietää haute couture -maailmasta Javier Barroeta -koulun avulla.

Yli 40 vuotta Haute Couture -yrityksen maailmassa Javier Barroeta havaitsi nuorten suunnittelijoiden käytännön koulutuksen puutteen ja vuonna 2015 hän avaa ovensa Haute Couture -koululle, joka on Baskimaan edelläkävijä.

Antaakseen jatkuvuuden perintölleen, intohimoisesti muotiin ja nuorille suunnittelijoille ympäri maailmaa, he opiskelevat jokaisen kurssin ainutlaatuisia tekniikoitaan luovansa johdolla erikoistuakseen Haute Couture -maailmaan laajalla koulutustarjonnalla.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

Miksi kouluttaa muotiteollisuudessa Javier Barroeta -koulun kanssa?

 • Yli 2,5% BKT: stä: jatkuva kasvu
 • Yli 19 000 yritystä: strateginen ala Espanjassa muotiteollisuudessa
 • Työharjoittelu arvostetuimmissa yrityksissä sekä kansallisesti että kansainvälisesti
 • Yksi Espanjan Haute Couture -viitteiden ja tärkeimpien muotimerkkien parissa työskentelevien opettajien kansainvälinen tunnustus

Kouluarvot

 • 100% käytännön koulutus
 • Mallintaminen Couture-mannekiinilla
 • Pienet ryhmät
 • Mukautettu koulutus
 • Haute Couture- ja Design-alan ammattilaiset
 • Opi koulun historia ja menetelmät
 • 100% käsintehty ompelu, ainutlaatuinen koulutus.

Yhteistyökumppanimme

Tärkeiden yritysten kanssa tehdyt sopimukset harjoittelujaksoista.

121819_collaboration.png

Haute Couture -koulun historia

Javier Barroeta syntyi Lemoassa (Bizkaia, Baskimaa), missä hänen varhainen kutsumuksensa couturieriksi johti hänet aikansa parhaimpien oppilaiden, haute couture -mestarin Pedro Rodríguezin opetuslapsiin. Osana joukkuetta Madridissa, Javier Barroeta oppi neljän vuoden ajan, että hän oli ensimmäinen Espanjassa, joka teki paraateja kiitoteillä mannekiineilla. Erittäin mielenkiintoinen couturier ja välttämätön pala ymmärtämään Espanjan muodin historiaa. Nykyään Javier jatkaa omaa tekemäänsä perintöä, kehittäen omaa tekniikkaansa täydelliseksi ja rikastettua kokemuksellaan couture-mestarina näiden 40 vuoden aikana.

Vuonna 1989 hän perusti nykyisen hänen haute couture -talonsa Bilbaoon. Hän valmistaa, esittelee kokoelmiaan ja hemmottelee asiakkaitaan työpajassa. Vuosien varrella se laajentaa maailmankaikkeuttaan luomalla yksinomaan yksitellen hääpukuja, kummitäidin mekkoja ja vierasmekkoja. Hän puolestaan luo oman sarjansa pre-a-porter, semi-couture ja korkea nahkatyöstö "perusteellisen ja tunnepitoisen työn, jossa työskentelen tunteilla", selittää Javier. Hienot kokoelmat erikoisnaisille.

Javier Barroeta havaitsi nuorten suunnittelijoiden käytännön koulutuksen puutteen ja avasi vuonna 2015 Haute Couture -koulun, Baskimaan edelläkävijän, oven. Antaakseen jatkuvuuden perintölleen, intohimoisesti muotiin ja nuorille suunnittelijoille ympäri maailmaa, he opiskelevat jokaisen kurssin ainutlaatuisia tekniikoitaan luovansa johdolla erikoistuakseen Haute Couture -maailmaan laajalla koulutustarjonnalla.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

filosofia

Tämä koulu perustuu käsityöläiseen, jossa käsityöt ja uudet tekniikat tulevat yhdessä kouluttamaan tulevia muotisuunnittelijoita.

Javier Barroeta Bilbao -koulun filosofia on välittää kaikki uransa aikana hankitut tiedot siten, että nuoret suunnittelijat hallitsevat kaupan hallitakseen voidakseen johtaa tai olla mukana suurissa ryhmissä tai työpajoissa

Virallinen sana tulee termiä kauppa, Javier Barroeta uskoo vakaasti, että Haute Couturen kauppa on välitettävä niin, että laatu ja muotoilu ovat edelleen tulevien muotisuunnittelijoiden tunnusmerkki.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

metodologia

Javier Barroeta -yliopisto ja Haute Couture ehdottaa työpajakoulutusta, jossa manekenien ompelu ja mallinnus ovat välttämättömiä.

Javier Barroeta Bilbao Haute Couture -koulu perustuu 3 pilariin, koska se tietää, että taiteellinen ja suunnittelukoulutus on välttämätöntä myös tulevien luovien kouluttamiseksi.

 • Mallinnus näytöllä
 • Käsintehty ompelu
 • Luovuus ja muotoilu

Kaikki oppiaineet täydentävät toisiaan ja yhdistyvät toisiinsa siten, että opiskelijalla on jatkuva koulutus ja dynaaminen dodne jokaisessa osassa.

tavoitteet

Javier Barroeta Bilbao Haute Couture -koulu on perustettu tavoitteena tarjota 100%: n käytännön koulutus, jossa opiskelijat oppivat tekniikoita, joita tarvitaan eri alojen suorittamiseen muodimaailmassa.

121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Sijainnit

 • Bilbao

  Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain, 48008, Bilbao

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä