Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa Karelia University Of Applied Sciences

Polku suureen tulevaisuuteen on kivetty taidoilla ja asiantuntemuksella. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia AMK) on ylpeä saadessaan olla osa tätä kehitystä kouluttamalla osaavia ammattilaisia. Karelia AMK on monitieteinen, laaja-alainen, kansainvälinen ja innovatiivinen kandidaatti- ja maisteritutkintoon johtavaa koulutusta tarjoava organisaatio. Karelia AMK toimii seitsemällä opintoalalla ja tarjoaa 22 ohjelmaa, joista viisi on maisteriopintoja. Opintoalueina ovat terveydenhuolto ja yhteiskuntaoppi, liiketalous, insinööritiede, metsätalous, media ja ravintolajohtaminen. Karelia AMK toimii kahdella kampuksella Joensuun keskustan välittömässä läheisyydessä itäisimmässä Suomessa.

Karjalan ammattikorkeakoulu on merkittävä ja tunnustettu koulutuksen toimija, jolla on keskeinen rooli aluekehityksessä sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Karjalan ammattikorkeakoulu toimii aktiivisesti useissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kansainvälisiin kumppaniverkostoihin kuuluu monia Aasian, Afrikan, Euroopan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan maita. Kiina on yksi keskeisistä kumppanimaista, jossa koulutusyhteistyötä kehitetään aktiivisesti ja järjestelmällisesti yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Tarjoamme erinomaiset olosuhteet kansainvälisesti suuntautuneille opiskelijoille, jotka pyrkivät kanssamme olemaan tulevaisuuden asiantuntijoita. Karelia University Of Applied Sciences kaikki opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa jännittävissä tutkimus- ja kehitysprojekteissa. Jokainen opiskelija rakentaa alallaan vankan pohjan koko opintonsa ajan. Opetussuunnitelma on räätälöity kunkin opiskelijan omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan, ja sitä täydennetään läheisessä yhteydessä mahdollisiin työnantajiin. Karelia University Of Applied Sciences tutkinto antaa palkitsevaan tulevaisuuteen tarvittavat ammattitaidot.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Kirkas maailmamme

 • Opiskelijat: 3867
 • Henkilökunta: 303
 • Myönnetyt tutkinnot: 742
 • Opiskelijoiden tyytyväisyysaste: 81%

Kirkkaan maailman kansainväliset opiskelijamme

 • Kansainväliset tutkinto-opiskelijat:
 • Vaihto-opiskelijat / vuosi: 150 lähtevää, 120 saapuvaa

Karjalan ammattikorkeakoulun kampukset

Karjalan ammattikorkeakoulun kampukset toimivat kahdessa paikassa Joensuussa. Kampukset ovat monialaisia oppimis- ja kehitysympäristöjä, jotka mahdollistavat opiskelumahdollisuudet eri koulutusohjelmien rajojen yli.

Wärtsilän kampuksella kansainvälisen liiketoiminnan, liiketalouden, matkailun, metsätalouden ja tekniikan opiskelijat työskentelevät kohti ammatillista tulevaisuutta. Tikkarinnen kampuksella hoitotyön, fysioterapian, sosiaalipalvelujen, sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijat rakentavat uraansa. Tikkarinne sijaitsee lähellä kaupungin sairaalaa Niinivaarassa.

Kampukset ovat lähellä toisiaan ja niihin pääsee helposti kävellen tai pyörällä. Kampuksillamme voit nauttia rennosta ja lämpimästä oppimisympäristöstä ja olla osa kannustavaa yhteisöämme. Pääset helposti kampuksillemme kaikkialta kaupungista pyörällä ja bussilla.

Kampuksemme ovat moderneja; langaton internetyhteys sekä ryhmätyö- ja laskentatilat mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Kampustilamme tarjoavat monipuolisia paikkoja itsenäiseen opiskeluun. Lisäksi opiskelijoidemme turvallisuus on prioriteettimme: Turvajärjestelmä toimii ympäri vuorokauden ja on riittävän joustava, jotta opiskelijat voivat työskennellä kampuksen tiloissa vasta klo 21 illalla.

Kirjasto sijaitsee Tikkarinnen kampuksella, jossa on tietokonelaboratorio, hiljainen työhuone, työpöydät ja ryhmätyöhuoneet. Kirjaston kokoelmat koostuvat kirjoista, opinnäytetyöistä, sanomalehdistä ja lehdistä, sekä painetuina että sähköisinä. Kirjastonhoitajamme auttavat opiskelijoita tekemään hakuja ja lainoja.

Campus-ravintolat tarjoavat sinulle lämpimän ja edullisen aamiaisen, lounaan ja välipaloja alhaisiin opiskelijahintoihin.

Opiskelijoiden terveydenhoito on aina saatavana perusterveydenhoitoon liittyvissä asioissa, nykyaikaisilla palveluilla ja sairaanhoitajamme koko sydämestä.

Saat pysäköintiluvan ensimmäisenä opintopäivänä kampuksen talonmieheltä.

Sijainnit

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Kysymyksiä