Keystone logo
Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Johdanto

Yliopisto pyrkii toimimaan uraauurtavassa roolissa terveyteen liittyvän tieteen ja teknologian edistämisessä, jossa keskitytään neljään tutkimusalaan: terveystieteet, ihmislääke, psykoterapia ja neuvonta sekä neurorehabilitation.

Kehittyvät kurssiemme, jotka erottuvat kansainvälisistä näkemyksistä, monitieteisestä suunnittelusta ja painottaen biolääketieteen tekniikkaa ja terveystieteitä, ovat arvokas lisäosa Itävallan julkisissa yliopistoissa tarjottavista kursseista.

Julkisen korkeakoulututkinnon ja terveydenhuollon alan asiantuntijat muodostavat yliopiston koulutusohjelman neuvottelukunnan. Yliopisto perustuu Wienin yliopiston, Tonavan yliopiston Kremsin, IMC: n ammattikorkeakoulun Kremsin, Wienin teknillisen yliopiston, Ala-Itävallan sairaalan luottamuksen NÖ Landeskliniken-Holdingin ja Baselin yliopiston asiantuntemukseen.

Tehtävänanto

Tulevaisuus vaatii uusia näkökulmia terveyteen. Ratkaisuja on löydettävä kasvavien populaatioiden aiheuttamista ongelmista, pitemmistä elinajanodoteista, kasvavista kustannuksista ja korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kasvavasta kysynnästä.

Näemme itsemme innovaation innovaationa lääketieteen ja terveystieteiden alan koulutuksessa ja tutkimuksessa sekä katalysaattorina, joka hyödyttää koko yhteiskuntaa.

Osana uraauurtavaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa terveys nähdään fyysisen, henkisen ja henkisen hyvinvoinnin kulmakivenä, olemme yhdistäneet neljä tieteenalaa, joilla on ratkaiseva vaikutus terveyspolitiikkaan, terveystieteeseen, ihmislääketieteeseen, psykoterapiaan ja neuvontaan sekä neurorehabilitation - terveystieteiden alaisuudessa. Biolääketieteelliseen tekniikkaan ja terveystieteeseen erikoistuneet kurssit ovat tärkeä osa koulutusohjelmia.

Vahva painotus ihmisen lääketieteen, biolääketieteellisen tekniikan ja terveystaloustieteen toisiinsa liittyviin aloihin on toinen integraalinen, monitieteinen filosofia. Näiden kolmen tieteenalojen välinen vuorovaikutus avaa uusia akateemisen tutkimuksen ja tutkimuksen alueita terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on suuri kysyntä kansainvälisillä työmarkkinoilla.

tavoitteet

Karl Landsteiner University of Health Sciences kouluttaa seuraavan sukupolven terveystieteilijöitä ja lääkäreitä. He ovat edelläkävijöitä uusilla tutkimusaloilla ja lippujen haltijoilla monialaiseen lähestymistapaan terveyden ja lääketieteen alalla. Ne asettavat uusia standardeja ennaltaehkäisyyn, diagnoosiin ja hoitoon sekä tutkimukseen 21-luvun taudeista ja sairauksista.

Terveysoppi, inhimillinen lääketiede, psykoterapia ja neuvonta sekä neurorehabilitation koulutusohjelmat kehittävät opiskelijoiden kommunikaatiota, ammattitaitoa ja ongelmanratkaisutaitoja. St. Pöltenin, Kremsin ja Tullnin kumppanisairaaloiden verkostomme avulla voimme tarjota opiskelijoille laadunvarmistettua, tutkimukseen perustuvaa koulutusta ja tehdä huippuluokan kliinistä tutkimusta, jolla on vahva kansainvälinen maine.

Biolääketieteellinen tekniikka ja terveystalous ovat keskeisiä painopistealueita Karl Landsteinerin yliopistossa. Molemmat aiheet ovat olennainen osa nykyaikaista opetussuunnitelmaa ja keskeisiä osa-alueita tutkinto-ohjelmistamme ja tutkimushankkeistamme. Valmistuneilla on kyky ymmärtää innovaatioiden vaikutuksia biolääketieteen tekniikkaan ja käsitellä terveyspolitiikan haasteita.

Vaadittavat koulutusohjelmamme vahvalla kansainvälisellä keskittymällä asettavat perustan ensiluokkaiselle koulutukselle, uusille ammateille, arvokkaille tutkimuksille ja innovatiivisille yrityksille. Tämä yhdistelmä antaa puolestaan ​​mahdollisuuden saada korkealaatuisia terveyspalveluja huippuluokan opetuksen, tutkimuksen ja teknologian avulla.

Sijainnit

  • Krems an der Donau

    Karl Landsteiner University of Health Sciences Dr.-Karl-Dorrek-Straße 30 A-3500 Krems an der Donau, 3500, Krems an der Donau

Kysymyksiä