Keystone logo
Kauno Kolegija

Kauno Kolegija

Kauno Kolegija

Johdanto

Kaunasin ammattikorkeakoulu (liettuaksi - Kauno Kolegija , jäljempänä KUAS) on suuri ja jatkuvasti kehittyvä akkreditoitu julkinen korkeakoulu Baltian alueella. Koska se on monitieteinen ammattikorkeakoulu, se tarjoaa laajan kirjon kandidaatin tutkinto-ohjelmia käytännön puolueellisuudella. Olemme sitoutuneet kouluttamaan korkeasti koulutettuja asiantuntijoita tekniikan, tekniikan, yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden, taiteiden, lääketieteen ja terveystieteiden aloille.

KUAS: n strategisiin pyrkimyksiin kuuluu tiede- ja kasvatustoiminnan vuorovaikutus, tutkimuksen integrointi opintoprosessiin, innovaatioiden käyttöönotto, huoli opiskelijoiden tarpeista ja osaamisen kehittäminen. Vastuullisuus, ammattitaito, avoimuus, kunnioitus ja yhteisöllisyys ovat perusarvoja, joita tarkastellaan yliopiston kaikessa toiminnassa. Korkealaatuiset opinnot ja huomio opiskelijoiden tarpeisiin pyrittäessä tulemaan johtavaksi oppilaitokseksi, jolla on onnistunut vaikutus sosioekonomisiin muutoksiin alueella ja maassa, ovat yliopistomme päätavoitteita.

Tärkeimmät tosiasiat ja luvut

 • Noin 5500 opiskelijaa
 • Yli 600 akateemista henkilökuntaa
 • Noin 200 saapuvaa ja yli 350 lähtevää opiskelijaa vuodessa
 • Yli 250 ulkomaista kumppania
 • Liettuan korkeakoulujen luokitusten ylin asema
 • Opiskelijoita opetetaan neljässä tiedekunnassa, jotka sijaitsevat Kaunasissa, ja alueosastolla Tauragėje
 • Hybridimallin kursseja on saatavilla, mikä tarkoittaa sekä etäyhteyden että luokkahuoneissa järjestettyjen kurssien yhdistelmää
 • Mahdollisuudet saada kaksinkertainen tutkinto kansainvälisen liikkuvuusohjelman kautta

Laitoksemme tänään

Nykyään KUAS on yksi suurimmista Liettuan ammattikorkeakouluista, ja siellä on noin 5 500 opiskelijaa, noin 1 000 työntekijää ja yli 30 000 valmistunutta, jotka ovat menestyksekkäästi aloittaneet uransa Liettuan ja ulkomaisten yritysten kanssa. Yliopisto suorittaa ensimmäisen vaiheen opinnot, jotka johtavat ammattikorkeakoulututkintoon. Siinä on neljä tiedekuntaa ja yksi alueellinen osasto.

Opiskelijoiden keski-ikä on 22–23 vuotta. Lähes kahden kolmasosan tulevien ammattilaisten opetuksesta kattaa valtio, ja loput opiskelijat maksavat lukukausimaksut. Yliopistosta valmistuu vuosittain yli 1 600 opiskelijaa.

Sijainnit

 • Kaunas

  Pramonės prospektas, 20, 50468, Kaunas

Kysymyksiä