Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Johdanto

Kean yliopisto on akkreditoitu State University, unionin County New Jersey. Yliopisto sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä New York Cityn sydämessä New Jerseyn Biotekniikka ja lääketeollisuus. Kean on pääkaupunkiseudun kattava, interaktiivinen yliopisto, joka tarjoaa maailmanluokan koulutus. Se on kampuksen omistettu harjoittamiseen korkeakoulutuksen. Yliopisto tukee opiskelijoiden keskittyvää oppimisympäristö, joka on kannustanut kehittämään koko opiskelija palkitseva ura, elinikäinen oppiminen ja täyttää elää globaalissa yhteiskunnassa. Se ylläpitää sitoutumista huippuosaamista ja tasapuolisuus ilmoittautuminen, opetuksen ja hallinnon. Kampuksella on erittäin monipuolinen ja pitää kansainvälisiä opiskelijoita eri kulttuureista. Kean on erityinen osasto, Kansainväliset opiskelijapalvelut, omistautunut auttamaan kansainvälistä opiskelijaa eri tarpeissa. &nbsp On noin 7600 päätoimista ja 2400 osa-aika perus ja 3060 jatko-opiskelijoiden viisi ylempää ja yksi jatko-college. Koulu on ensisijaisesti lähiliikenteen kampuksella 900 asuvat opiskelijat kampuksella. Se on suuri, julkinen taiteet koulussa tunnettu koulutusohjelmaan ja valmistui eniten opettajien New Jerseyn osavaltiossa. Graduate College taloa kaksikymmentäkuusi master koulutusohjelmat, kaksi ammatillisten tutkintotodistusten, kaksi tohtorin ohjelmat ja neljäkymmentäviisi ohjelman asetuksia. Meidän koulutusaloilla vaihtelevat MBA kirjanpitoon ja bioteknologian laitos. Meidän tiedekunta on sitoutunut tarjoamaan jatko-opiskelijoille erinomaisen ja hyödyllisen ammatillinen koulutus. Niiden palveluihin kuuluvat, mutta eivät rajoitu työpajoihin, valiokuntien kokoukset, palvelu hankkeiden ja sekä virkistys-ja opetusohjelmia. The council serves to develop strong leadership skills in collaboration with personal growth and outstanding education. Kean students from various cultural backgrounds pursue academic goals with mutual respect and a shared spirit.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • New York

    Kean University Nathan Weiss Graduate College Office of Graduate Admissions 1000 Morris Avenue Union, NJ, 07083

    Kysymyksiä