
Ba in ravitsemisalan (ravintola ja ravitsemusalan hallinta)
KESTO
3 Years
KIELET
Pyydä kielten opetusta
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2023
LUKUKAUSIMAKSUT
Pyydä lukukausimaksuja
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
BA Hospitality Management (ravintola ja Foodservice Management)
Ravintola omistus tai hallinta edellyttää hieno tasapaino esteettinen ja liiketoiminnan osaamista. Tässä keskittyminen, sinun tutkia sovellettavissa aiheita, kuten käsite ravintoloihin, tapahtumia ja fine dining.
Ravintola ja Foodservice Management keskittyminen kursseista keskittyy kannattavuuden, markkinointia ja kehittämistä elintarvikkeiden ja juomien toimintaa. Valmistuneet siirry johtotehtäviin hotellit, illallisravintola ja franchise ravintoloita, institutionaaliset, on- ja off-site catering, ja enemmän.
Course Näytteenotto:
- Viinit, väkevät ja elintarvikkeiden Affinitie s - Opettaa miten viini, oluen ja väkevien voi parantaa dining kokemus. Opiskelija oppii parina eri elintarvikkeita. Juoma merchandising on korostettu strategiaa lisätä myyntiä. Opiskelijan on oltava vähintään 21-vuotias.
- Special Events ja Event Marketing - Keskittyy hallintaan tapahtumia asianmukaista ja miten käyttää tapahtumiin kuin markkinoinnin työkalu edistää yrityksen tai syy - konsertteja, urheilutapahtumia, katu messut jne
- Foodservice strategiat ja trendit - Käyttää tapaustutkimuksia analysoida todellisen ja näennäisen tarjoilu- yrityksiä, testi hypoteeseja ja oppivat tunnistamaan taloudellista vaikutusta eri päätöksiä.
- Kestävä matkailu - Esittää rakenteita ja taloudellisuutta nykyaikaisen matkailun. Painottaa ekomatkailua ja kestävää kehitystä. Käyttää Chicago matkailuelinten, puuttumalla realistisia hankkeita kriittinen suunnitteluun ja kehittämiseen määränpää.
- Johdatus Design - Presents perusperiaatteiden linssin läpi sisustus. Sisältää historialliset sekä nykyisen mallin trendejä.
- Global Economy - Kuoret perinteinen makrotalous aiheita kansainvälisissä yhteyksissä. Aiheita ovat kansantulolaskelmien, inflaatio, työttömyys, finanssipolitiikka, raha, pankkijärjestelmän ja rahapolitiikka. Makro-taloudellisia yhteyksiä kansojen ja sen vaikutuksia politiikan, maailmanlaajuisen kaupan ja kansainväliset tahot tarkastellaan, samoin kuin taloudellisuuteen sosiaalisen vastuun.
- Legal Issues in Hospitality Management - Kuvaa oikeudet ja velvollisuudet hotellit, ruoka ja juoma palveluoperaattorit asiakkaat ja työntekijät. Sisältää luomiseen, toteuttamiseen, sääntöjen noudattamisen menettelyjä noudattamaan lakia ja vähentää riskejä.