Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Johdanto

Taidekorkeakoulu on elinvoimainen opiskelu- ja ammattikenttä, joka kattaa visuaalisen, esittävän ja muotoillun taiteen. Konserttisalimme, teatterimme ja galleriamme tuovat opiskelijoiden ja tiedekunnan luovan yhteistyön kampuksen kulttuurielämän valtavirtaan. Tiloissa integroidut oppimiskokemukset ja tutkimus yhdistävät ammatillisen käytännön ja akateemisen tutkimuksen. Harjoittelupaikat ja muut kampuksen ulkopuoliset kokemukset parantavat uraan pääsyä.

Nämä vaihtelevat opetussuunnitelmaresurssit, joita johtavat dynaamiset opettajat ja tutkijat, palvelevat noin 2600 opiskelijapäälliköä neljässä taiteen, muotisuunnittelun ja markkinoinnin, musiikin sekä teatterin ja tanssin koulussa. Yhdeksän tutkintovaihtoehtoa tarjoaa yli 50 yksittäisen ohjelman pitoisuutta ylioppilastutkinnossa tohtoritasojen kautta. Kaikkia yliopiston opiskelijoita palvellaan kursseilla, jotka täyttävät Kentin peruskurssivaatimukset, erilaiset alaikäiset muissa ohjelmissa sekä yksilöiden valinnaiset edut. Yli 100 000 henkilöä käy vuosittain yliopiston konserteissa, näytelmissä ja näyttelyissä.

Opiskelijoiden ja tiedekunnan kulttuurinen monimuotoisuus, koulujen ylläpitämä ammatillinen yhteistyö ja kattavan opetus- ja tutkimusyliopiston elävöittävä ympäristö kutsuvat sinut liittymään yli 15 000 alumniin, jotka valitsivat Taidekorkeakoulun. Odotamme innolla sinut mukaan tähän dynaamiseen kokemukseen.

John R.Crawford-Spinelli, toim. dekaani

STRATEGINEN TAVANKARTTA 2019--2024

1. Paranna opiskelijoiden uravalmisteluja (yliopiston prioriteetti 1 - opiskelijat ensin)

2. Innovaatio opetussuunnitelmasta (yliopiston prioriteetti 1 - opiskelijoiden ensimmäinen ja prioriteetti 2 - erottuva Kentin osavaltio)

3. Paranna taiteiden korkeakoulun oppimisympäristöä ilmastotutkimuksen palautteen perusteella (yliopiston prioriteetti 5 - organisaation hoito)

4. Lisätä opiskelijastipendejä (yliopiston prioriteetti 1 - opiskelijat ensin)

5. Markkinoinnin keskittäminen perustutkinnon suorittaneiden ja jatko-opiskelijoiden rekrytointiin (yliopiston prioriteetti 2 - erottuva Kentin osavaltio ja prioriteetti)

4 - alueellinen vaikutus)

6. Osallistu kohdennetumpaan yhteisön sitoutumiseen (yliopiston prioriteetti 4 - alueelliset vaikutukset)

7. Paranna kansallisia sijoituksia ja kansainvälistä tunnustusta (yliopistojen prioriteetti 3 - maailmanlaajuinen kilpailukyky)

8. Lisää tutkimus- / luovan toiminnan profiilia ja seuraa sitä jatkuvasti (yliopiston prioriteetti 2 - erottuva kenttila ja prioriteetti 3 - globaali kilpailukyky)

9. Luo tarkoituksellisia ja strategisia korkeakoulujen rahoittamia poikkitieteellisiä tiedekuntatapaamisia (yliopiston prioriteetti 2 - erottuva Kentin osavaltio ja prioriteetti 3 - globaali kilpailukyky)

10. Lisää alumnien sitouttamisaloitteita (yliopiston prioriteetti 4 - alueelliset vaikutukset ja prioriteetti 5 - organisaation hallinta)

Sijainnit

  • Kent

    East Summit Street,800, 44240, Kent

    Kysymyksiä