Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Johdanto

Keuka College perustettiin vuonna 1890 ja sijaitsee rannalla Keuka Lake New Yorkin valtion Finger järvien alueella. Keuka College on yksityinen, ja jatko, asuin college, joka tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia kampuksella ja kautta Accelerated Tutkimukset aikuisille ohjelma ja kansainvälisten ohjelmien Kiinassa ja Vietnamissa.

Riippumatta tutkinto tai sijainti, Keuka merkonomien ylpeillä merkittävä, reaalimaailman kokemus, joka tekee vaikutuksen työnantajien ja tutkijakoulujen.

Ja se johtuu kokemuksellista oppimista on pitkään ollut kulmakivi Keuka College kokemus. Useita erittäin arvostettu, kansalliset lähteet ovat ylistäneet Keuka College kokemus, myös painetun median (US News & World Report, New York Times, Washington Kuukausittain), koulutus säätiöt (Carnegie säätiö Advancement Opetus), ja jopa Valkoinen talo (presidentin korkeakouluyhteisön Service Honor Roll).

Ytimessä Keuka College sitoutumista kokemuksellista oppimista on Field Aika, vaaditaan työharjoitteluohjelma meidän kotiin kampukselle opiskelijaa. Joka vuosi, he kerätä 140 tuntia käytännön kokemusta, toteuttaa käytännössä, mitä he oppivat luokkahuoneessa. Opiskelija voi halutessaan jatkaa kansainvälistä kenttätaajuudella akatemian kumppanin yliopistojen tai omasta.

Keuka College tarjoaa 34 kandidaatin tutkinto-ohjelmia sen kotiin kampuksella, monet erikoistunut pitoisuudet; 27 alaikäisiä; ja itse suunniteltu suuret yhtiöt. Keuka College tarjoaa myös seitsemän maisteriohjelmaa ja ennalta-ammatilliset ohjelmat hammaslääketieteen, oikeustiede, lääketiede, eläinlääketiede, optometrian, apteekki, ja fysioterapia.

Yhdyskuntapalvelu on ollut erottamaton osa Keuka College kokemus, koska se on perustettu ja tänään kaikki 40-plus seurojen kotiin kampuksella vaatia tekemään vähintään yksi palveluprojekti lukukausittain. Keuka College tarjoaa 17 intercollegiate urheilu ja erilaisia ​​sisäiset urheilu sen kotiin kampuksella.

Kautta Nopeutettu opinnot Aikuiset Program (ASAP), College tarjoaa kandidaatin tutkinnon valmistumisen ohjelmia hallinnosta, rikosoikeudellisten järjestelmien, sosiaalityö, ja hoitotyön sekä maisterin tutkinnot johdon, rikosoikeuden hallinnon ja hoitotyön paikoissa ympäri New Yorkin osavaltiossa. College ulottuu myös koulutusmahdollisuuksia Internetin kautta Wertman toimiston etäopetuksen.

Keuka College on myös merkittävä kasvatuksellinen toimija Pacific Rim, jossa 2680 kiinalaisten opiskelijoiden jatkaa Keuka poliisiakatemian astetta neljä kumppanin yliopistojen, yksi suurimmista ilmoittautumiset minkään Yhdysvaltain college maassa toimivat. Toinen 505 Vietnam opiskelijat tekevät samoin kahdessa yliopistossa Vietnamissa. Yli 110 kansainvälistä opiskelijaa opiskelemaan kotiin kampuksella.

Arvomme

• Integrity. Klo Keuka College, eettisesti ja rehellisesti tarkoittaa rehellinen, lupausten pitämisestä, ja kunnioittaen omaisuutta ja etuihin. Henkilökohtainen ja ammatillinen rehellisyys ohjaa toimia meidän college yhteisö tukee luonteen kehittymisen, hyvinvointi, ja henkisyys meidän opiskelijoita, ja tekee meistä enemmän kansalaisyhteiskuntaa. Keuka College kehittää eheys ja eettinen käyttäytyminen sen opiskelijoiden kautta opetussuunnitelman ja johdonmukainen mallintaminen rehellinen ja suora käyttäytymistä tiedekunnan henkilökunta, hallinto, ja alumnien.

• Akateemista huippuosaamista. Klo Keuka College, akateemisen huippuosaamisen on keskeinen college koulutus missio, ja suuria odotuksia on asetettu opiskelijoiden ja opettajakunnan keskuudessa. Arvostamme älyllinen saavutus ja stipendi, työllistävät innovatiivisia ja harjoittaa opetuskäytäntöjä kehittää koko henkilö, ja korostavat viljely kriittisen ajattelun taitoja ja rakkaus oppiminen. Akateemista huippuosaamista ei ole pelkästään funktio henkiset kyvyt akatemian opiskelijat, vaan on erittäin riippuvainen laadun ja tiukkuuden opetus- / oppimisprosessin.

• Opiskelija-centeredness. Klo Keuka College, tarjoamme kokonaisvaltaista oppimiskokemus edistää henkistä ja henkilökohtaista kasvua kunkin opiskelijan. Opiskelijat, opettajat, henkilökunta ja alumnit ovat mukana tavalla, joka yhdistää oppimisprosessia maailmalle yli college. Kautta opetusohjelmia, yhteistyökumppanuudet ja kokemuksellisen oppimisen kokemuksia, Keuka Opiskelijat laajentaa heidän taitojaan ja näkökulmia uran, henkilökohtaisen vastuun, hyvinvointi ja kansalaisten osallistumista.

• Monimuotoisuutta. Klo Keuka College, me tunnustamme, kunnioitus, ja juhlia meidän eroja. Meidän yhteisö koostuu monista identiteettejä, joista jokainen tarjoaa arvostettu näkökulmasta. Vaalimme osallistavan ympäristö, jossa me tarkoituksellisesti työtä kohti ymmärrystä, kunnioittaen, ja arvostaa monimuotoisuutta. Näin me siirtyä toleranssi ymmärtämyksen ja keskinäisen kunnioituksen.

• Global Perspective. Klo Keuka College, joiden globaali näkökulma tarkoittaa sitä, että ennakkoluuloton työskennellessään ihmisten kanssa erilaisia ​​maantieteellisen alkuperän ja kulttuuriperintö - oppia niistä, ja ne meiltä. Jotta valmentaa opiskelijoita maailman 21. vuosisadan, tarjoamme heille mahdollisuus oppia ja olla vuorovaikutuksessa muiden kulttuurien, kansojen ja näkökulmia. Opiskelija altistuminen tapahtuu monin tavoin - luokkahuoneessa kautta kotimaisen ja kansainvälisen opetusohjelmia ja opetussuunnitelmat, ja luokkahuoneen ulkopuolella läpi useita mahdollisuuksia vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa erilaisista taustoista ja kokemuksista.

• Taloudenhoito. Klo Keuka College, olemme sitoutuneet säilyttämään ja rakennamme perintö tuleville sukupolville ja lisätä vastuuntuntoa ja sitoutumista college. Aktiivinen taloudenhoito on eettinen ja institutionaalinen vastuu, joka ilmentää varovaisia, harkittu käyttö ja hoito takaa resurssien, myös meidän ihmiset, taloudellinen omistusosuus, luonnonvarat, ja pääomatuloja. College ja sen ainesosien on moraalinen ja taloudellinen välttämätöntä käyttää monia erilaisia ​​resursseja tavalla, joka on tehokasta, tuloksellista ja kestävää.

• Kansalaisuus. Klo Keuka College, uskomme kansalaisuus sisältää johtamisen osa, palvelu, ja sosiaalinen vastuu. Kaikki jäsenet Keuka College yhteisö pyrkiä olemaan hyviä johtajia ja esimerkillinen kansalaisia. Tehokkaat johtajat ja kansalaiset osoittavat yhteisiä piirteitä viisauden, päättäväisyyttä, visio, tunneäly, empatiaa ja sosiaalinen vastuu. Olemme aktiivisesti mallintaa nämä ominaisuudet ja mentori niiden kehittämistä, mikä osoittaa ja kannustaa esimerkillinen kansalaisuus - paikallisesti, kansallisesti ja globaalisti.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Kysymyksiä