Keystone logo
Keystone College Online

Keystone College Online

Keystone College Online

Johdanto

Vaatimusten tasapainottaminen uran ja perhe voi olla haastavaa. at Keystone College uskomme kasvatustavoitteita voidaan saavuttaa sekoitus virtuaaliluokka ja perinteiseen opetukseen, ottamalla luokat jollakin meidän päivä, ilta tai viikonloppuisin formaatteja, aikana perinteinen 15-viikon lukukauden.

Verkko-oppiminen, joskus kutsutaan e-oppiminen, on eräänlainen etäopetuksen. Online kurssit suoritetaan Internetin ja pääsee miltä tahansa tietokoneelta, jossa on verkkoselain. Tahansa, missä tahansa, voit kirjautua virtuaaliseen luokkahuoneeseen loppuun tehtävän, keskustella luokkatoveri, tai kysy professori kysymys.

Verkkokursseja voi olla

Asynchronous - toimitetaan sopivaan aikaan tahansa tai paikkaan Synchronous - olet verkossa tiettyyn aikaan

Mitä odottaa

Online kurssit ovat ihanteellisia teitä työsuunnitelma tai perhe sitoumukset eivät voit osallistua opetukseen kampuksella.

Voit osallistua luokissa mukavasti kotona Sinun odotetaan määräaikojen toimeksiannoista, jotka voivat sisältää esseitä, tietokilpailuja, tentit, tutkimus ja ryhmäprojekteja. Sinun odotetaan osallistumaan on-line keskusteluja ja toimintaa. Sinun pitäisi olla itsekuria ja motivaatiota olla online oppimista.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • La Plume

    Keystone College, PO Box 50, One College Green

    Kysymyksiä