We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Kingdom College Of Natural Health

Kingdom College Of Natural Health

Kingdom College Of Natural Health

Johdanto

Kingdom College Of Natural Health perustettiin vuonna 1993, ja se on tunnustettu kaikkialla maailmassa johtavaksi etäopettajaksi. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat parantavan taiteen harjoittajia, taitavia mentoroinnissa ja ohjaamassa opiskelijoita menestyvälle uralle. Tiedekuntamme on maailmanluokan, ja henkilökuntamme on koulutettu vastaamaan kysymyksiin kaikista opiskelijan koulutuksen osa-alueista. Riippumatta siitä, oletko uusi kokonaisvaltaisen terveyden periaatteissa, innokas harrastaja tai kokenut ammattilainen, Kingdom College Of Natural Health tarjoaa viljellyt mahdollisuudet etsimäsi tiedon maailmaan.

Luonnollinen terveysala kasvaa ilmiömäisellä nopeudella kaikkialla maailmassa. Ja miljoonat ihmiset, jotka ovat tietoisia lääkkeisiin perustuvan länsimaisen lääketieteen haitallisista vaikutuksista, yhdistävät terveyttä suuntautuneita ihmisiä ympäri maailmaa omaksumaan ALTERNATIIVINEN LÄÄKETIEDE. Kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka kattaa kaikkien elävien organismien ydinrakenteet, edistää terveyden rakentamista, korjaamista ja ylläpitoa.

Sijainnit

  • Humble

    Humble, Yhdysvallat

    Kysymyksiä