Keystone logo
King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

Johdanto

Alankomaiden King's College (KCN) nimenä on pieni oppilaitos, jonka tavoitteena on tarjota kristillistä teologiaa sekä nykyaikaista yrityskoulutusta opetuksen ja tutkimuksen kautta. KCN: n strateginen tarkoitus on kouluttaa ja varustaa oppilaitaan syvällisellä kristillisen teologian tuntemuksella. Lisäksi se opettaa samalla nykyajan liiketoimintateorioita ja niiden käytännön soveltamista, jotka liittyvät ratkaisevien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen ja myös yritysten päivittäisten kohtaamien liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseen.

Miksi KCN?

Koulutus missä tahansa muodossa (muodollinen tai epävirallinen) se on, on avain inhimilliseen kehitykseen. Koulutus on siis välttämätön ihmisten yleisen kehityksen kannalta. Raamattu sanoo nimenomaan Hoosean 4: 6: ssa, että kansani hukkuu tiedon puutteen vuoksi. Toisin sanoen, ilman tietämystä, ihmisen kehitys on rajoitettu. Useiden ihmisten unelmat, jotka haluavat ja haluavat hankkia tietoa itsensä kehittämiseksi, eivät kuitenkaan ole toteutuneet useimmissa tapauksissa muodollisen koulutuksen aiheuttamien taloudellisten kustannusten vuoksi. Helpottaakseen valtavia taloudellisia ongelmia, jotka tulevat opiskelijoille albatrosseiksi akateemisten ohjelmiensa päätyttyä, KCN on päättänyt tarjota akateemisia ohjelmia etäopetuksen, verkko-oppimisen ja luokkahuonepohjaisten asetusten kautta. Näin ollen KCN käyttää sekä perinteisiä että ei-perinteisiä menetelmiä tiedon jakamiseen pääasiassa tietotekniikan avulla ja tuella.

KCN on sitä mieltä, että näiden erilaisten opiskelijoiden koulutusmenetelmien yhdistäminen takaa ja sallii joustavuuden ja minimoi paineet, joita monet opiskelijat kohtaavat valitun opintoalueen yhteydessä. Lisäksi kokemus on osoittanut, että monet ihmiset haluavat työskennellä kokopäiväisesti ja suorittaa osa-aikaisia akateemisia ohjelmia, ja tämä on edullista, mitä KCN tarkoittaa. Siksi KCN: ssä olemme sitoutuneet koulutukseen joustavassa ja dynaamisessa ympäristössä. KCN houkuttelee opiskelijoita kaikista maailman maista ja kansoja kaikilta elämänaloilta. Jotkut Yhdysvaltojen arvostetuista seminaareista ja teologisista oppilaitoksista kouluttavat henkilökuntaamme ja tiedekuntaamme. Laadun teologisen koulutuksen lisäksi KCN: n tiedekunnan jäsenet ovat saaneet huomattavan enemmistön heistä käytännön kokemuksia pastorina ja kirkon johtajana kirkkokunnissaan.

Liiketoimintaosaston tiedekunta koostuu luennoitsijoista, joilla on korkeatasoisia tutkintoja ja jotka on myös hankittu joistakin Euroopan arvostetuista yliopistoista, ja he ovat myös saaneet useiden vuosien opetustaitoja ja kokemuksia joistakin näistä yliopistoista.

Brooke Cagle / Unsplash

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpg

Jäsenyys ja liittyminen

KCN on Association of Christian Schools Internationalin (ACSI) ja European Distance and E-learning Network (EDEN) -yhdistyksen jäsen, Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Kanadan tytäryhtiö ja myös British Academy of Managementin (BAM) jäsen .

Alankomaiden King's College (KCN) nimenä on oppilaitos, jonka tavoitteena on tarjota kristillistä teologiaa sekä nykyaikaista yrityskoulutusta opetuksen ja tutkimuksen kautta. KCN: n strateginen tarkoitus on kouluttaa ja varustaa oppilaitaan syvällisellä kristillisen teologian tuntemuksella. Lisäksi se opettaa samalla nykyajan liiketoimintateorioita ja niiden käytännön soveltamista, jotka liittyvät ratkaisevien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen ja myös yritysten päivittäisten kohtaamien liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseen.

KCN: n visiolausunto

Tarjoamaan korkealaatuista kristillisen teologian koulutusta, joka on kaikkien ikäisten ihmisten saatavilla, jotka haluavat saada syvää ja läheistä tietoa kristillisestä teologiasta.

Teologiassa KCN: llä on seuraavat perusarvot:

 1. Kouluttaa ja varustaa kristittyjä johtamaan omassa kirkossaan vankkaa teologista tietoa ja raamatullisia tulkintoja.
 2. Pakottaa kristityt hankkimaan taitoja kirkon hallinnossa
 3. Voimaannuttaa kirkon johtajia ja kristittyjä yleensä olemaan evankelioinnin moottoreita hankitun tiedon kautta.
 4. Liiketoiminnan kannalta KCN: n tehtävänä on kouluttaa ja valmistaa yritysjohtajia, jotka olisivat kykeneviä tunnistamaan liiketoimintamahdollisuuksia hyödyntämään sekä hallitsemaan arvaamattomassa liiketoimintaympäristössä esiintyviä haasteita.

Liiketoiminnan koulutuksen osalta KCN tuo esiin seuraavat perusarvot:

 1. KCN pyrkii maksimoimaan yksilöllisten liiketoimintaosaamisen ja taitojen kehittämisen pienillä luokkakooilla, jotka edistävät rikasta ja intiimiä tiedekunnan ja opiskelijan välistä suhdetta
 2. KCN arvostaa ja vaalii kokonaisvaltaista lähestymistapaa oppimiseen, jossa sekä teoriaa että käytäntöä harjoitetaan voimakkaasti ja edistetään siten toimintaa ja stipendejä, jotka ovat välttämättömiä työkaluja huomisen yritysjohtajien tehokkaaseen kehittämiseen ja sijoittamiseen liiketoimintaympäristöön
 3. Saatavilla olevan ja kohtuuhintaisen yrityskoulutuksen tarjoaminen kaikille kansoille, kulttuureille, ikäisille, sukupuolille ja erilaisille sosioekonomisille taustoille. Kunnioitus, suvaitsevaisuus ja kaikkien hyväksyminen ovat avainarvoja, jotka edistävät oppimista.

KCN: n tehtävät

KCN on paikallinen korkea-asteen oppilaitos, joka keskittyy maailmanlaajuisesti ja varmistaa korkealaatuisen oppimistoiminnan, joka viime kädessä muokkaa ja valmistelee oppijat tulevaa johtajuutta varten valitsemallaan akateemisen harjoittelun alalla. Löydä ja kehitä kykyjäsi ja taitojasi koulutuksen ja ihmiskunnan palvelun kautta.

Kauppatieteellinen tiedekunta

Joustavuuden lisääminen KCN: n koulutusohjelmiin edistää akateemista syvyyttä ja lisää myös henkistä laajuutta, mikä viime kädessä antaa yksilölle riittävän tiedon. KCN -todistusohjelmat voidaan suorittaa lyhyessä ajassa 2 viikosta 6 kuukauteen riippuen kurssin luonteesta ja sisällöstä. Tutkinto -ohjelmien kesto on yleensä 9 kuukautta - 1 vuosi (noin 2 lukukautta). Kandidaatin tutkinto -ohjelmien suorittaminen kestää jopa 3 vuotta. Harvinaisissa tilanteissa opiskelijat voivat suorittaa ohjelmansa 4 vuodessa.

KCN tarjoaa seuraavia Business -ohjelmia

 • Todistus sosiaalinen media
 • Diplomimarkkinointi
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS Kirjanpito
 • BS Finance
 • BA Kansainväliset suhteet
 • BA Media Communications

ACCA -tilien ammattipätevyys

Tarjoamme ACCA -kirjanpitokursseja. ACCA -kirjanpitäjän pätevyyden hankkiminen tekee sinusta maailmanlaajuisen kirjanpitäjän. Tällä hetkellä ACCA: lla on 503 000 opiskelijaa 179 maassa maailmassa. Toisin sanoen ACCA on maailman laajimmin tunnustettu ja uskottavin ammatillinen kirjanpito -ohjelma.

ACCA -kirjanpitokurssien suorittamisen alustava pätevyys;

 1. Ne, joilla ei ole kokemusta ja tarvittavaa pätevyyttä, voivat aloittaa peruskursseilla (selitetään tarkemmin, kun otat yhteyttä hallintoon)
 2. Ne, joilla on 3 GCE: tä ja 2 A -tasoa viidessä erillisessä aineessa, mukaan lukien matematiikka ja englanti tai vastaavat. Lisäksi kolmen vuoden työkokemusta tarvitaan 13 kokeen suorittamiseen (jos poikkeuksia ei anneta), joiden suorittaminen voi kestää jopa 3 tai 4 vuotta.

Edut:

 1. Ryhdy ACCA: n opiskelijajäseneksi
 2. Joustavuutta ohjelman opiskelussa
 3. Pätevyys on maailmanlaajuisesti tunnustettu
 4. ACCA UK on aina valmis tarjoamaan tukea tarvittaessa
 5. Maksetaan vain rekisteröidyistä tutkimuksista

Lisätietoja ACCA Accountancy Qualificationista saat ottamalla yhteyttä KCN: ään.

Napsauta tätä hakeaksesi:

https://www.kbbcnet Netherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Sijainnit

 • The Hague

  Erasmusweg 8C, 2532 CP, , The Hague

Kysymyksiä