Keystone logo
Kühne Logistics University

Kühne Logistics University

Kühne Logistics University

Johdanto

Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – on yksityinen yliopisto, joka sijaitsee Hampurin HafenCityssä. KLU on yksi harvoista yksityisistä yliopistoista Saksassa, jolla on oikeus suorittaa omia tohtorintutkintoja.

Itsenäisen, valtion sertifioiman yliopiston tärkeimmät tutkimusalueet ovat Kestävä kehitys, Digitaalinen transformaatio ja Arvonluonti liikenteen, globaalin logistiikan ja toimitusketjun hallinnan aloilla. 2020 KLU juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan mottona "10 vuotta palkittua opetusta ja tutkimusta".

Wirtschaftswochen vuoden 2019 ranking identifioi KLU :n yhdeksi vahvimmista liiketalouden tutkimusyliopistoista Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. 200 kilpailevan yliopiston joukosta KLU yltää kokonaissijoituksen 20 parhaan joukkoon ja sijoittuu sijalle 2 kaikkien yksityisten yliopistojen joukossa. Professoria kohden laskettuna KLU :n tiedekunta on sijalla 7 kokonaissijoituksessa ja sijalla 1 kaikista yksityisistä yliopistoista. Uusimmassa CHE University -luokituksessa KLU sai korkeimmat arvosanat kaikista tärkeimmistä kriteereistä. Lue lisää sijoitustuloksistamme täältä.

Yhdellä BSc- ja kolmella MSc-tutkinto-ohjelmalla, jäsennellyllä tohtoriohjelmalla ja osa-aikaisella MBA-koulutuksella KLU tarjoaa 400 päätoimiselle opiskelijalleen korkeatasoista erikoistumista ja erinomaiset oppimisolosuhteet. KLU :ssa on kansainvälinen 24 professorin tiimi, jotka opettavat englanniksi. Avoimessa, räätälöidyssä johdon seminaarisarjassa alan asiantuntijat ja johtajat hyötyvät akateemisten tulosten soveltamisesta käytännön asioihin.

Pääsymaksut

Alta löydät kuusi vaihetta, joiden avulla sinusta tulee opiskelija osoitteessa KLU .

 1. Haet verkossa.
 2. Saat sisäänpääsypaketin.
 3. Palautat allekirjoitetun opintosopimuksen.
 4. Saat opiskelijapalveluilta tervetuliaisviestin, joka sisältää linkin opiskelijan intranetiin.
 5. Seuraat opiskelijan intranetissä olevaa ilmoittautumisopasta ja lähetät tarvittavat asiakirjat Opiskelijapalveluihin.
 6. Aloitat klo KLU . Kampuksella saat opiskelijakorttisi ja ilmoittautumistodistukset.

Tervetuloa kyytiin! Odotamme kovasti, että pääsemme tutustumaan sinuun.

Viisumivaatimukset

Kansainvälisenä opiskelijana sinun on hankittava viisumi ja oleskelulupa opintojen ajaksi Saksassa. Kaikkien Hampurin uusien asukkaiden on rekisteröidyttävä viikon kuluessa muuttamisesta - ei ole väliä oletko kansainvälinen vai saksalainen opiskelija.

Oleskeluluvan hakeminen vie melkoisen aikaa ja valmistelua. Helpottaaksesi suunnittelua ja antaaksesi ohjeistusta, löydät alta yleiskatsauksen siitä, mitä sinun tulee tehdä, jos tulet maahan opiskelua varten. Kaikki vaiheet eivät koske kaikkia, mutta ne riippuvat muun muassa kansallisuudestasi.

Alla olevat yksityiskohtaiset tiedot auttavat sinua viisumin hakemisessa, rekisteröinnissä ja oleskeluluvan hakemisessa Hampurissa.

Visa-prosessin yleiskatsaus

EU:n ulkopuoliset hakijat, huomioi: viisumiprosessi kestää enintään kaksi kuukautta, alkaen hyväksymispäivästä KLU mennessä. Muista, että ulkomailla opiskelua suunnitellessasi on käsiteltävä monia muita organisatorisia asioita. Suosittelemme EU:n ulkopuolisia hakijoita jättämään hakemuksen klo KLU viisi kuukautta ennen opintojen alkamista ja hakemaan viisumioikeutta saatuaan hyväksynnän KLU mennessä.

AskeleetMitäKun
1Hae opiskelijaviisumia/opiskelijaviisumia kotimaassasi, jos haet.Heti saatuaan hyväksynnän KLU
2Rekisteröidy Hampuriin (kaikki opiskelijat/asukkaat kansallisuudestasi riippumatta)Opintojen alkaminen
3Hae oleskelulupaa, jos haet.Max. 90 päivää sen jälkeen, kun olet saapunut Saksaan
4Jatka oleskelulupaasi opintojen loppuun asti, jos haet.Opintojen aikana klo KLU
5Jos muutat Hampurissa tai Saksassa: rekisteröi aina uusi osoitteesi (kaikki opiskelijat/asukkaat kansallisuudestasi riippumatta)Opintojen aikana klo KLU

Visa tiedot

Yleensä yliopisto-opintojen hakijoiden on haettava opiskelijaviisumia päästäkseen Saksaan ja opiskellakseen Saksassa.

Tämä ei koske:

 • EU:n kansalaiset,
 • Muiden Euroopan maiden kansalaiset (Islanti, Norja, Liechtenstein, Sveitsi),
 • Andorran, Australian, Brasilian, Kanadan, El Salvadorin, Hondurasin, Israelin, Japanin, Monacon, Uuden-Seelannin, San Marinon, Etelä-Korean tasavallan ja Amerikan yhdysvaltojen kansalaiset voivat hakea oleskelulupaa ("Aufenthaltstitel") sen jälkeen, kun saapuvat Saksaan.

Yllä mainittujen maiden kansalaiset eivät vaadi viisumia päästäkseen Saksaan. Kaikista muista maista tulevat hakijat tarvitsevat viisumin Saksaan saapumiseen ja Saksassa opiskeluun. Turistiviisumi ei oikeuta rekisteröitymään opiskelijaksi. Viisumihakemukset tulee tehdä hyvissä ajoin etukäteen paikallisessa Saksan suurlähetystössä tai Saksan konsulaatissa.

Sovellettavia viisumeja on kahdenlaisia:

 • opiskelijaviisumi,
 • Opiskelijaviisumi.

Seuraavat asiakirjat on esitettävä:

 • Visa hakemus,
 • Voimassa oleva passi,
 • 1 biometrinen passin kokoinen valokuva,
 • KLU pääsykirje,
 • Todiste riittävästä rahoituksesta (esim. tiliote)
 • Saksassa voimassa oleva sairausvakuutustodistus.

Lisätietoja viisumeista saat ottamalla yhteyttä maasi Saksan suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Rekisteröinti & Co.

Hampuriin saapumisen jälkeen sinun on rekisteröidyttävä missä tahansa Hampurin palvelukeskuksessa tai Hamburg Welcome Centerissä (HWC). Ei ole väliä oletko kansainvälinen vai saksalainen opiskelija – kaikkien uusien Hampurin asukkaiden on rekisteröidyttävä viikon kuluessa uuteen asuntoon tai huoneeseen muuttamisesta.

KLU opiskelijat löytävät kaikki olennaiset tiedot ja lomakkeet opiskelijan intranetistä KLU mennessä.

Oleskelulupa

Saadakseen jatko-oleskelun Saksassa EU:n ulkopuolisten kansalaisten on haettava oleskelulupaa heti Saksaan muuttaessaan. On tärkeää, että sinulla on aina voimassa oleva oleskelulupa Saksassa oleskelusi aikana. Pääsääntöisesti tätä lupaa voidaan jatkaa niin kauan kuin oleskelun tarkoitus on edelleen voimassa.

Saksan akateeminen vaihtopalvelu (DAAD) tarjoaa yksityiskohtaista tietoa oleskeluluvista.

KLU opiskelijat löytävät kaikki olennaiset tiedot ja lomakkeet opiskelijan intranetistä KLU mennessä.

Rankingit

Sijainnit

 • Hamburg

  Kühne Logistics University - KLU Grosser Grasbrook 17

Chat with students

Kysymyksiä