Keystone logo
© CU Marketing Department
Kutaisi International University

Kutaisi International University

Kutaisi International University

Johdanto

Kutaisi International University (KIU) on Georgian parhaiksi arvioitu julkinen yliopisto ja ensimmäinen ultramoderni kampuspohjainen korkeakoulu Kaukasuksen alueella. Yliopisto tarjoaa nykyaikaista, laaja-alaista kotiopetusta, joka on verrattavissa Yhdysvaltojen ja Euroopan johtavien oppilaitosten kanssa. KIU:n opettajina on kansallisia ja kansainvälisiä professoreita, alansa huippuasiantuntijoita. Kansainväliset professorit ovat pääosin Saksasta KIU:n ja TUM Internationalin (Münchenin teknisen yliopiston (TUM) tytäryhtiö) välisen strategisen kumppanuuden ansiosta. Kunniapuheenjohtajamme on TUM:n entinen presidentti prof. Wolfgang Herrmann. KIU:ta tukee Kansainvälinen hyväntekeväisyyssäätiö - CARTU 1 miljardilla eurolla. Yliopiston tavoitteena on olla alueen kansainvälinen koulutuksen, tieteen ja teknologian keskus.

KIU:n kampus sijaitsee Kutaisin kaupungissa, Georgian kolmanneksi suurimmassa kaupungissa (Sakartvelo). KIU:n kampus sijaitsee kauniilla 150 hehtaarin tontilla ympäristön puhtaassa metsässä, jonka läpi virtaa joki.

Keskeinen osa KIU:n strategista suunnitelmaa on maailman johtavien lääketieteellisten ja tieteellisten tutkimuskeskusten avaaminen. Näihin kuuluvat KU Hadron Therapy Center (HTC), jossa on kaksi syklotronia, Proton Therapy Clinic syövän hoitoon ja Cyclotron Research Lab, joka tukee kansainvälistä tutkimusyhteistyötä lääketieteen ja kokeellisen fysiikan, säteilybiologian, kemian ja monitieteisten hankkeiden alalla. Kutaisi International University tilat tarjoaa IBA (Ion Beam Applications SA).

Innovaatiot ja teknologia

Kutaisi International University (KIU) tavoitteena on kehittyä vähitellen alueen innovaatio- ja teknologiakeskukseksi. Yliopiston tehtävänä on rakentaa inhimillistä pääomaa, joka tukee innovaatioiden ja uusien teknologioiden kehitystä. KIU:n opiskelijoille tarjotaan työmarkkinoiden kysyntään vastaavat taidot. KIU:n opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittautua yksityisen sektorin ja työnantajien tukemiseksi kehitettyihin ja toteutettuihin harjoitteluohjelmiin.

Innovaatioiden vauhdittaminen ja yrittäjyyden tukeminen alueella toteutetaan KIU:n tulevaisuudessa kehittämän klusterikeskuksen kautta. KIU:n innovaatioekosysteemiä tukeva toiminta tähtää:

 • Tarjoa rakenteellista tukea innovaatioille tukemalla startup-yrityksiä
 • Edistää pitkän aikavälin arvon luomista tulevien yritysten luomiseksi
 • Inspiroi yrityskulttuuria

KIU pyrkii yrittäjästrategiallaan ja tutkimukseen, koulutukseen ja teknologian siirtoon kattavilla toimillaan myötävaikuttamaan kestävän innovaatioekosysteemin syntymiseen Georgiassa ja laajemminkin ihmisten, tieteenalojen, organisaatioiden ja sektoreiden yhteyksien kautta.

Vuonna 2021 KIU on perustanut KIU Innovaten – innovaatioekosysteemialustan, jonka tavoitteena on tukea KIU:n sitoutumista toimialaan.

KIU Innovate kattaa kolme suuntaa

 • KIU:n teollisuuden neuvottelukunta – Tämä korkean tason neuvottelukunta neuvoo KIU:ta teollisuuden menestyksekkäässä sitouttamisessa ja innovaatioiden ja teknologian keskukseksi tulemisessa alueella. Neuvoston jäsenet ovat kauppakamarien, elinkeinoelämän järjestöjen ja toimialajohtajien edustajia.
 • KIU Corporate Partners – teollisuuden ja valtion tahot, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä KIU:n kanssa konkreettisissa projekteissa ja joilla on molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuusideoita ja yhteisiä tavoitteita.
 • Innovation Ecosystem Platform – tavoitteena on tukea KIU:n opiskelijoiden ja valmistuneiden start-up-yrityksiä, järjestää teknologiansiirtoja, luoda yrityshautomoita sekä toteuttaa muita innovaatioita edistäviä hankkeita ja toimia.

Kampuksen ominaisuudet

Kampus Kutaisi International University sijaitsee ympäristön puhtaalla alueella lähellä Kutaisia (Georgian toiseksi suurin kaupunki) kauniilla 150 hehtaarin maa-alueella, jota ympäröi metsä, jonka läpi virtaa joki.

Kampukselle on hyvät yhteydet ja sinne pääsee helposti. Se sijaitsee 25 km:n päässä Kutaisin kansainväliseltä lentokentältä ja vain 3 tunnin ajomatkan päässä Georgian pääkaupungista - Tbilisistä. Kutaisin kansainvälinen lentoasema on yhteydessä tärkeimpiin Euroopan ja maailman kohteisiin. Kutaisissa on linja-autoasema ja rautatieasema säännöllisillä bussi- ja junareiteillä.

KIU tarjoaa viihtyisiä ja täysin kalustettuja asuntoja opiskelijoille ja akateemiselle henkilökunnalle. Yliopisto tarjoaa nykyaikaisia ja huippuluokan laboratorioita, opiskelijatiloja, kahviloita, kirjastoja, työskentelytiloja, interaktiivisen oppimisen hallintajärjestelmän, jotka kaikki luovat eteenpäin katsovan teknologialähtöisen koulutusekosysteemin.

KIU tarjoaa kampuksella opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen asunto- ja asuntoloita sekä kaikki opiskeluun, tutkimukseen ja rikkaaseen opiskelijaelämään tarvittavat mukavuudet.

20-24 neliömetrin huoneistotyyppinen studio, jossa autonominen lämmitys, lämmin vesi, ilmastointi, parveke, suihku, wc, minikeittiö mikroaaltouunilla ja pesuallas, kalusteet (kaksi erillistä sänkyä tai yksi parivuode, vaatekaappi, pöytä ja 2 tuolia, kirjoituspöytä ja 1 tuoli , kirjahyllyt jne.), Wi-Fi, turvallisuus, siivouspalvelut.

 • Kahden hengen huoneet – 250 USD (kuukausi)
 • Yhden hengen huoneet – 500 USD (kuukausi)

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Kutaisi

   ახალგაზრდობის გამზირი შესახვევი 5/7 4600 Chognari, Imereti, Georgia, , Kutaisi

   Kysymyksiä