Keystone logo
© TESS
L’école de Condé

L’école de Condé

L’école de Condé

Johdanto

École de Condé on suunnittelun, kuvituksen, valokuvan, animaatioteatterin ja kulttuuriperinnön palauttamisen korkeakoulu. Sen kurssit on rekisteröity kansallisen ammattitodistushakemiston (RNCP) tasoilla 6 ja 7.

Kouluta sinut tulemaan korkean tason suunnittelijoiksi ja kuvan ammattilaisiksi, jotka pystyvät ennakoimaan syvällisiä yhteiskunnallisia muutoksia, sitoutumaan maailman muutokseen, digitaaliseen vallankumoukseen ja tärkeisiin ekologisiin kysymyksiin. Luominen ja suunnittelu ovat voimakkaita vipuja päättäväisesti uuden maailman keksimiseksi.

Jokainen kampus on elämän paikka, joka harjoittaa kollektiivista älykkyyttä ja kannustaa aloitteentekoon. Kanssamme voit kehittää kokemustasi ja jakaa sen. Jokaisen kunnioitus ja sitoutuminen intohimossaan, luottavaisesti, ovat välttämättömiä.

Koulu harjoittaa kekseliäistä, avointa, hyväntahtoista ja vaativaa pedagogiikkaa itsensä ylittämisen kulttuurissa. Sen tavoitteena on olla lähentymispaikka akateemisen ja luovan huippuosaamisen ja sopeutumisen välillä konkreettisiin tilanteisiin.

Ne ovat osa neljää muotoilualaa: graafinen suunnittelu, arkkitehtuuri, sisustus, tuote, muoti, digitaalisessa luomisessa UX UI, valokuva kuvista ja sarjakuvista, animaatio ja perinnön palauttaminen.

Näiden eri kurssien opiskelijoiden välinen yhteistyö järjestetään ja kannustetaan, jotta jokainen voi kokea täydentävyytensä.

Kurssimme avulla voit löytää ja rakentaa kurssin opintojesi aikana. Pystyt rakentamaan ammatillisen verkostosi, mikä helpottaa integroitumistasi työelämään!

Olipa kumppanuuksia, harjoittelupaikkoja tai useiden yritysfoorumien järjestämistä, olemme aina tiiviissä yhteydessä ammattimaailmaan.

Seitsemän kampuksen verkosto Ranskassa: Pariisi, Lyon, Bordeaux, Nizza, Nancy, Marseille ja Toulouse, kaksi kampusta Italiassa IAAD: n kanssa: Torino, Bologna ja kaksi kampusta Espanjassa, Barcelona, Madrid kannustavat liikkuvuuteen ja avautuvat kansainvälisille: Erasmus ohjelma, kansainväliset harjoittelupaikat ja työpajat ...

Sijainnit

  • Bordeaux

    Rue de la Benauge,59, 33100, Bordeaux

    Kysymyksiä