Keystone logo
La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Johdanto

La Salle Campus Barcelona - URL on kansainvälinen yliopistokeskus, jolla on yli sadan vuoden historia ja joka on omistettu ihmisten täydelliselle koulutukselle. Olemme Ramon Llull -yliopiston, Katalonian ensimmäisen yksityisen voittoa tavoittelemattoman yliopiston, perustajajäseniä.

Viiden osa-alueen ympärille, jotka ovat ICT-tekniikka, tietotekniikka, arkkitehtuuri ja rakentaminen, johtaminen ja taide, suunnittelu ja tekniikka, työskentelemme tehtävänämme kouluttaa arvokkaita ammattilaisia, jotka voivat osallistua positiivisesti oikeudenmukaisemman kehitykseen ja kestävämpi yhteiskunta.

Meidän kampuksemme on kokonainen tila, jonka määrittelee sen koulutus- ja tutkimusydin, ja siellä on myös La Salle Technova Barcelona, yrityshautomopuisto, joka mahdollistaa akateemisen ja liike-elämän välisen suhteen, sekä joukko tiloja, jotka edistävät yliopiston elämää, kuten asuntosalina, urheilutiloissa, laboratorioissa ja tiloissa opiskelijoiden itsensä kannustamien erilaisten toimintojen kehittämiseksi.

Koko koulutusyhteisö kokoontuu tässä ympäristössä. Olemme kansainvälinen yliopistokampus, joka toimii roolimallina, joka on tunnustettu osallistuvien ihmisten kouluttamiseksi. Olemme ylpeitä kansainvälisestä alumni-verkostostamme, joka on aina tunnustettu ammattitaidostaan sekä vahvasta sosiaalisesta kutsumuksestaan.

Toivon, että selaamalla tätä verkkosivustoa voit löytää kaiken etsimäsi. Kampuksemme ovet ovat aina auki.

Tervetuloa La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M.Santos

Pääjohtaja

Tutustu meihin

La Salle on laitos, jolla on yli 300 vuoden historia ja laaja kansainvälinen läsnäolo. Olemme olleet edelläkävijöitä tarjotessamme tutkimuksia, jotka on aina mukautettu markkinoiden ja yhteiskunnan tarpeisiin. Olemme sitoutuneet laadukkaaseen koulutukseen ja tulevaisuuden nuorten arvoihin, koska ihmiset ovat etusijalla.

Tehtävä ja arvot

Olemme kansainvälinen, kulttuurienvälinen ja uskontojen välinen yliopistokampus, joka toimii roolimallina, joka on tunnustettu osallistuvien ihmisten kouluttamiseksi. Tarjoamme opiskelijamme syvällisen tutkimuskapasiteetin ja tarvittavat perusteet erilaisten ja uusimpien tekniikoiden käsittelemiseksi.

Ammattilaiset liike-elämälle ja yhteiskunnalle

Tärkeintä on ihmiset. Yhdistämme etiikan, arvot ja teknisen koulutuksen vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

La Salle Campus Barcelona on tarjota laadukasta ja korkeatasoista koulutusta maailmanlaajuisesti. Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja kokemukset, jotta he voivat olla erittäin tehokkaita ammatillisen uransa kehityksessä.

La Salle Campus Barcelona ammattilaisia, joilla on korkea eettinen sitoutuminen ja tarvittavat arvot olemaan innovatiivisia, osaamaan sopeutua muutoksiin ja johtamaan yhteiskunnan muutoksia jatkuvassa kehityksessä. Kaikki opetus-, tutkimus- ja tiedonsiirtotoimintamme liittyvät vankan ja täydellisen elämänprojektin kehittämiseen.

Yliopistokeskuksemme päätavoitteet ovat:

 • Siirrä tietoa opiskelijoille, jotka osallistuvat koulutusohjelmiin.
 • Siirrä inhimillinen pääoma yhteiskuntaan sisällyttämällä tutkinnon suorittaneita organisaatioihin.
 • Siirrä viimeisimmät tekniikan edistysaskeleet arvon luomiseksi paikkoihin, joissa ne ovat hyödyllisiä ja välttämättömiä.
 • Teknologian ja liiketoiminnan innovaatiopuistoon perustetut siirtoyritykset myötävaikuttamaan liiketoimintarakenteen kehittämiseen.

La Salle numeroina

Ilmoittautuneita yli 4000 opiskelijaa. 25% opiskelijoista on kansainvälisiä. 75100 m2 infrastruktuuria opetukseen, palveluihin ja ulkotiloihin.

 • 77 maata
 • 1000 koulua
 • 60 yliopistokeskusta
 • +85000 opettajaa
 • +1 000 000 opiskelijaa

Metodologia

Uusi normaali edellyttää uutta tapaa opettaa ja oppia, joka on mukautettu jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen, joka vaatii joustavaa oppimista, ilman erillistä metodologiaa, mutta useita vaihtoehtoja, jotka älykkäästi ja teknologisesti mukautuvat opiskelijoiden kaikkiin uusiin koulutustarpeisiin.

La Salle Campus Barcelona on kehittänyt uuden, yksilöllisen, älykkään oppimisen mallin, jossa opiskelija on koulutusprosessin keskipisteessä, joustava, älykäs ja perustuu tekniikan käyttöön, joka mukautuu paikan päällä tarpeisiin, sekoitettuna , etä- ja verkkokoulutus.

Älykkään oppimisen toteuttamiseksi luokkahuoneet muunnetaan älykkäiksi luokkahuoneiksi, joissa on tekniikka, joka takaa paikan päällä tapahtuvan koulutuksen kaikille opiskelijoille ja varmistaa, että he elävät laadukkaan, heidän tarpeisiinsa tai olosuhteisiinsa mukautetun koulutuskokemuksen missä tahansa ja missä tahansa. terveysskenaario seuraavien kurssien aikana. Uusi malli ja käyttöön otettu tekniikka mahdollistavat paikan päällä olevien opiskelijoiden, jotka tarvitsevat läsnäoloa ja osallistuvat luokkiin olematta fyysisesti luokkahuoneessa.

Uusi malli antaa kansainvälisten opiskelijoiden, jotka eivät pääse lukuvuoden alkuun, mahdollisuuden aloittaa ohjelmat kuin olisivat kampuksella. Vastaavasti, jos kurssin aikana joillakin opiskelijoilla on vaikeuksia päästä fyysisesti kampukselle, harjoitukset ja käytännöt voidaan suorittaa väliaikaisesti, etänä ja elää, ylläpitämällä samaa akateemista aikataulua, samaa koulutuskokemusta ja yhteyttä muihin opiskelijoihin ryhmässä ja kampuksella.

Älykkään oppimismallin ominaisuudet

 • Reaaliaikaiset maantieteellisesti hajautetut osallistujat (opiskelijat ja luokan ulkopuolella)
 • Sopeutuvuus kunkin opiskelijan mieltymyksiin ja oppimistarpeisiin.
 • Vahvistaa opiskelijoiden sosiaalista suhdetta ja yhteistyötä.
 • Suuri sitoutuminen
 • Luonnollinen vuorovaikutus
 • Yhteydet mistä tahansa laitteesta.
 • Oppimateriaalien ja niihin liittyvien palvelujen saatavuus
 • Palvelujen ja alustojen yhteentoimivuus.
 • Oppimisen ja henkilökohtaisten tietojen seuranta

Tilastot

La Salle numeroina

Yli 4000 opiskelijaa ilmoittautui. 25 % opiskelijoista on kansainvälisiä. 75 100 m2 infrastruktuuria opetusta, palveluita ja ulkoilualueita varten.

 • 77 maata
 • +1 000 koulua
 • 60 yliopistokeskusta
 • +85 000 opettajaa
 • +1 000 000 opiskelijaa

  Kampuksen ominaisuudet

  La Salle Ramon Llull -yliopiston kampuksella ja parhaiden tiedekuntien IQS:n, UIC:n, Abat Oliban ja muiden URL-keskusten vieressä sijaitseva asuinpaikka on myös tietyllä kaupungin alueella. Kuvittele, että sinulla on kaikki kävelyetäisyydellä tiedekunnasta, jossa opiskelet. Voit käydä juoksemassa Collserolassa tai shoppailla keskustassa.

  Tila asua ja opiskella omaan tahtiin. Nauti residenssisalin vapaudesta, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden.

  Lisätietoja majoitustiedoista löytyy yliopiston verkkosivuilta.

   Apurahat ja rahoitus

   La Sallessa asetamme ihmiset etusijalle, ja stipendiohjelmamme mahdollistaa nuorten lahjakkaiden ihmisten opiskelun kanssamme taloudellisesta tilanteestaan tai perheestään, maantieteellisestä tai kulttuuritaustasta riippumatta.

   Lisätietoja stipendin tiedoista on yliopiston verkkosivuilla.

   Sijainnit

   • Barcelona

    Llucanes,41, 08022, Barcelona

    Ohjelmat

    Kysymyksiä