Keystone logo
© The University of Milan La Statale
University of Milan

University of Milan

University of Milan

Johdanto

Milanon yliopisto, joka tunnetaan myös nimellä "La Statale", on satavuotias, monikampuksinen ja monialainen julkinen yliopisto Milanon sydämessä, Italian innovaatio-, kulttuuri- ja designpääkaupungissa. La Statale on Euroopan rikkaimpiin ja kehittyneimpiin alueisiin kuuluvan Lombardian alueen suurin yliopisto, ja se on sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla erittäin korkeasti arvostettu opetuksensa ja akateemisen tutkimuksensa korkean laadun ansiosta. La Statale tarjoaa 8 tiedekunnassaan ja 2 koulussaan (humanistinen tiedekunta, liikunta- ja urheilutiedekunta, farmasia, lääketiede, lääketiede, eläinlääketiede, oikeustiede, valtio-, talous- ja yhteiskuntatieteet, maatalous- ja elintarviketieteet, luonnontieteet ja teknologia, kieltenvälityksen ja kulttuurienvälisen viestinnän koulu) 157 perustutkinto- ja jatkotutkintokurssia, 36 tohtorikoulutusta, 65 jatkotutkintokoulua ja useita ammatillisia maistereita sekä kesä- ja talvikouluja.

Liittymällä joukkoomme pääset kokemaan todellisen kansainvälisen, haastavan ja huippuluokan akateemisen ympäristön! La Statale on itse asiassa ainoa italialainen jäsen LERU:ssa, arvostetussa verkostossa, joka kokoaa yhteen 25 tutkimusintensiivistä eurooppalaista yliopistoa vain kutsusta. Se on myös ylpeä 4EU+-allianssin jäsen, jonka tavoitteena on kehittää integroitu eurooppalainen yliopistojärjestelmä. Lähitulevaisuudessa tieteelliset tiedekuntamme siirretään MIND-kampukselle (Milano Innovation District), joka on kunnianhimoinen hanke, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille kaikkialta maailmasta edistyneimmät, houkuttelevimmat ja toimivimmat infrastruktuurit, tilat ja laboratoriot läheisessä yhteydessä The Human Technopole -laboratorioiden kanssa.

Opiskelet modernilla kaupunkikampuksella vahvasti innovaatiovetoisessa ekosysteemissä. Kansainväliset opiskelijat ovat erittäin tervetulleita yliopistoomme. Tarjoamme yli 40 englanninkielistä ohjelmaa kaikilla tasoilla (kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot), yli 20 kaksoistutkinto-ohjelmaa, ilmaisia italian kielen ja kulttuurin kursseja, erityistä rahoitustukea ja kiinteitä edullisia lukukausimaksuja. Liity meihin ja ole osa jännittävää tulevaisuuttamme!

Odotamme innolla tapaamistamme Milanossa.

organisaatio

Akateemiseen hallintoon osallistuvat henkilöt, lautakunnat ja suunnitteluasiakirjat: rehtorista johtokuntaan. Johto- ja hallintovirastot, kirjastot, laitokset, tiedekunnat ja koulut, kulttuurikeskukset ja -laitokset sekä yliopistotilat.

  • Hallinto ja strategia
  • Toimistot ja tilat

Laatuvakuutus

Prosessit, ihmiset ja välineet varmistavat opetuksen, tutkimuksen ja kolmannen tehtävän eli koulutustapahtumien kalenterin laadun.

tutkimus

Milanon yliopisto on Italian johtava yliopisto tutkimusinfrastruktuuriin ja inhimilliseen pääomaan tehtävien investointien osalta: nämä kaksi tekijää ovat välttämättömiä, jotta voidaan vastata monimutkaisiin tietoon liittyviin haasteisiin nopeasti muuttuvassa yhteiskunnallisessa ja teollisessa ympäristössä.

Julkisena laitoksena, jonka tavoitteena on kehittää ja edistää tietämystä, yliopisto on aina ollut sitoutunut tutkimushankkeisiin, jotka vaikuttavat kansalaisten elämänlaatuun. Milanon yliopistossa tutkimusta tehdään enimmäkseen osastoilla ja monissa erikoistuneissa rakenteissa, mikä suosii yhteistyöverkostojen luomista ja kasvua paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tieteelliseen toimintaan osallistuu koko akateeminen yhteisö professoreista, tutkijoista, tohtoriopiskelijoista, apurahansaajista ja stipendiaateista aina opiskelijoihin asti, ja se on ihanteellinen tapa etsiä uusia ideoita.

Kolmas tehtävä

Kahden keskeisen tehtävänsä - tieteellisen tutkimuksen ja koulutuksen - lisäksi yliopisto harjoittaa kolmannen tehtävän toimintaa, jonka tarkoituksena on levittää kulttuuria ja tietoa sekä siirtää tutkimustuloksia akateemisen yhteisön ulkopuolelle ja siten edistää sosiaalista ja kulttuurista kasvua.

Yliopiston tarkoituksena on olla taloudellinen ja kulttuurinen moottori paikallisella alueella, edistää edistystä ja innovointia sekä edistää vuoropuhelua ja vuorovaikutusta kansalaisten, talousjärjestelmän sekä julkisten ja yksityisten laitosten kanssa.

Tietoyhteiskunnassa hyödynnämme monialaista osaamistamme luodaksemme synergiaa ja edistämme yhteistyötä ja vaihtoa sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Sijainnit

  • Milan

    Via Festa del Perdono, 7, 20122, Milan

  • Milan

    Milan, Italia

Kysymyksiä