Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Johdanto

Los Angeles College of Music (LACM) valmistaa opiskelijoita olla johtajia musiikin ja tarjoaa kandidaatin ja Associate tutkinnot ja Diploma ohjelmia säveltaiteen, Musiikin tuottaminen, Songwriting, Säveltäminen Visual Media ja Music Business. Sydämessä sijaitseva musiikin ja viihdeteollisuus, tiedekunnan koostuu nykyisestä johtava musiikin ammattilaisille, joilla on intohimo herättävä seuraavalle sukupolvelle. Oppilaitos tarjoaa huomattavan määrän reaalimaailman pelissä tilanteissa ammattimusiikoja, ei vain ikäisensä, joten se on yksi alkuun musiikkioppilaitosten tänään. Opiskelija kappale koostuu lahjakkaita opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka kumppani yhdessä intiimissä ja kannustava ympäristö oppia luomaan, tallentaa, esittää ja markkinoiden uraauurtava musiikki nykyisillä kilpailluilla musiikkiteollisuus.

(Aiemmin nimellä LAMA, The Los Angeles Music Academy.)

LACM on akkreditoitu National Association of Schools of Music (NASM).

LA College of Music oli äskettäin nimetty yksi "The 20 Best Music konservatorioissa Yhdysvalloissa" by TheBestSchools.org. Sijoitusta verkkosivuilla luetellut LACM kuin numero 16, edellä Bard College konservatoriossa, McNally Smith, Colburn konservatorion ja Musicians Institute. Nykyajan musiikkiohjelmia listattu rankingissa, LACM riveissä # 1 länsirannikolla.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Pasadena

    Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave., 91105 , Pasadena

Kysymyksiä