Keystone logo
The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

Johdanto

Sijaitsee Hollywoodin sydämessä, The Los Angeles Film School on palvellut yhteisöä ja sen opiskelijoita vuodesta 1999. Tämä akkreditoitu VA-hyväksytty laitos tarjoaa urakeskeistä tutkintoa digitaalisessa elokuvassa, elokuvassa, graafisessa suunnittelussa, viihdealalla ja Animaatio ; sekä musiikin tuotannon, äänituotannon ja elokuvan tieteiden tutkinto- osasto . Sen tiloihin kuuluu historiallinen RCA-rakennus, 6363 Sunset Boulevard, ja koulu tarjoaa opiskelijoilleen samanlaiset laitteet, joita alan ammattilaiset käyttävät. Hollywood Reporter kutsui The Los Angeles Film School "yksi parhaiten varustetuista yksityisistä oppimiskeskuksista maassa". The Los Angeles Film School viihdealan ammattilaiset ovat saaneet hyvityksiä useista suurista elokuvista, videopeleistä ja albumeista. Koulun valmistuneet ovat työskennelleet GRAMMY®- ja Oscar®-palkittujen hankkeiden parissa. Alumni on saanut palkintoja elokuvafestivaaleilla kaikkialla maailmassa ja suunnitellut multi-platina-albumit. "Emme hämmästy mitään, mutta ylpeä puhuessamme valmistuneistamme. Monet heidän palkinnot ja saavutukset johtuvat opiskelijoiden kovasta työstä ja omistautumisesta", toteaa Diana Derycz-Kessler, The Los Angeles Film School toimitusjohtaja. Lisätietoja The Los Angeles Film School osoitteessa www.lafilm.edu tai soittamalla numeroon 323.860.0789. Los Angelesin elokuvakoulu "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Los Angelesin elokuvakoulu "/>

HISTORIA

Keväällä 1999 Hollywoodin ammattilaisten ryhmä perusti The Los Angeles Film Schoolin . Heidän tavoitteenaan oli perustaa laitos, jossa alan veteraanit voivat jakaa elokuvatuotannon tietoja uuden sukupolven elokuvantekijöiden kanssa. alt = "Los Angelesin elokuvakoulu laajensi tarjontaansa vuonna 2004 lisäämällä Los Angeles Recording School -äänitystekniikan sertifikaattiohjelmaa. Nykyään koulu tarjoaa yhdistää ja kandidaatin tutkintoja monilla eri aloilla viihde- ja mediateollisuudessa, mukaan lukien animaatio, peli , viihdetoiminta, elokuva, musiikkituotanto ja nauhoitustaidot.

TEHTÄVÄMME

Los Angelesin elokuvakoulun tehtävänä on inspiroida opiskelijoille kekseliäinen opetusmenetelmä, joka keskittyy viihdeteollisuuden uramahdollisuuksien valmisteluun. Teemme tämän opetussuunnitelman avulla, joka yhdistää teknisen tietämyksen taiteelliseen etsintään ja luovuuteen, jota alan ammattilaiset opettavat. Koulutuksemme toteutetaan heijastavien opetusmenetelmien ja käytännön oppimisen kautta Hollywoodin, maailman viihdepääoman keskellä. Ohjelmamme on suunniteltu houkuttelemaan innostavia lahjakkuuksia alan käytäntöihin ja nykyisiin tekniikoihin, joiden avulla he voivat löytää omat äänensä yhteistyössä ja toteuttaa uran tavoitteita viihdeteollisuudessa.

OMA CAMPUS

Campus on tällä hetkellä yli 250 000 neliöjalkaa tilaa Hollywoodin Kaliforniassa, jossa on opetusvälineitä, jotka sijaitsevat historiallisessa RCA-rakennuksessa (6363 Sunset Boulevard), Ivar-teatterissa (1605 Ivar Avenue), Los Angeles Recording School (6690 Sunset Boulevard) ja pääkonttori osoitteessa 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Sijainnit

  • Los Angeles

    The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Kysymyksiä