Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Lander University

Lander University

Lander University

Johdanto

Perustettiin vuonna 1872, Lander yliopisto on co-opetus, valtion avustuksella, kattava, alueellinen, neljän vuoden yliopisto Greenwood, SC Noin 2,700 opiskelijoita, Lander tarjoaa poikkeuksellisen koulutusmahdollisuudet sen perinteinen taiteet ja tiedeohjelmia, ja sen ammattitaitoinen ohjelmia yritysten, koulutuksen ja sairaanhoito.

Mission Statement

Maadoitettu uskossa, että koulutus on vapauttava voima, joka mahdollistaa yksittäisten elää elämää mielekkään toiminnan henkilökohtaista tyydytystä, ja palvelun muille naapurina ja kansalaisena, Lander Yliopisto on valinnut opetusta ja oppimista sen pääasiallinen huoli ja tarjoaa haastava koulutuksen pätevän opiskelijoille tehtävänsä.

Kautta taiteet ohjelmat ja sen ammattikouluja liiketoiminnan, koulutuksen ja hoitotyön, Yliopisto tarjoaa perustutkintoa opetussuunnitelma, jossa yhdistyvät laaja vapaa sivistystyö kanssa erikoistunut tutkimus johtavat joko välittömästi hakemuksen uran tai kehittyneempiä tutkimusta.

Perustutkintoa ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia opiskelijoille saavuttaa osaamista merkittävä kurinalaisuutta ja tutkia laajaa opetussuunnitelman tarkoituksena on auttaa heitä kehittämään kyky (1) kerätä ja analysoida kriittisesti tietoa eri alojen ja käyttää näitä tietoja pohjana perusteltuja ratkaisuja ja tehokkaaseen ongelmanratkaisuun, (2) syntetisoimaan erilaisia ​​ideoita ja tietoa, ja (3) ymmärtää ja välittää ideoita selvästi.

Sen lisäksi perustutkintoa ohjelmia, Lander tarjoaa rajoitetun määrän maisteriohjelmien ja jatko-kursseja, jotka vastaavat kriittisiin tarpeisiin välittömän alueen ja valtion. Tukeminen yliopiston roolia oppilaitoksessa ja tunnustaa, että apuraha on välttämätöntä luoda ja ylläpitää huippuosaamista opetuksen, Lander tiedekunnan harjoittaa tieteellistä ja luovan toiminnan tarkoituksenmukaista opetuksen aloilla. Lisäksi opettajat ja henkilökunta tunnistaa Lander velvollisuus yleisölle ja paikalliseen talouteen; Siksi yliopiston toimii henkinen ja kulttuurinen keskus ja yhteistyötä eri virastojen, koulujen ja yritysten.

University, joka sijaitsee lähellä keskustaa Greenwood, pieni South Carolina kaupunki, yhdistää kaupunkien maaseudun ja perinteinen ja modernit piirteet. Ylpeä identiteetin pieni, opiskelija-centered julkisen neljän vuoden yliopisto kanssa hoitavaa koulutusympäristöön, Lander on sitoutunut asteittain mutta rajoitettu kasvun kooltaan noin 3300-3500 opiskelijoiden. Koska opiskelija menestys riippuu suurelta osin siitä valmiudesta, University pidättää ottamista niille opiskelijoille, jotka voivat osoittaa riittävä valmistautuminen korkeakoulutuksen joko ennustettu GPA tai aikaisempaan menestykseen toisessa jälkeisen laitos.

Vaikka Lander palvelee ensisijaisesti opiskelijaa seitsemästä maakunta alue (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, ja Saluda) ja heijastaa väestöllistä monimuotoisuutta tämän vaalipiirin, se pyrkii tekemään opiskelijoille kaikilla alueilla South Carolina samoin kuin muiden valtioiden ja ulkomailla, koska maantieteellisesti monipuolinen väestö palvelee paremmin koulutus- etuja kaikkien opiskelijoiden. Lander pääosin houkuttelee pätevää perinteinen kokopäiväopiskelija mutta kannattaa myös ei-perinteisten ja osa-aikaisiksi opiskelijoiksi.

Lander yliopiston sitoutunut ulottamaan koulutusmahdollisuuksia näille vaihtelevassa vaalipiirit kuvastaa uskovansa, että kansalaisten vapaan yhteiskunnan on oikeus rikastuttava hyödyt korkeakoulutuksen.

Hyväksytty Lander yliopiston tiedekunnan: 19 maaliskuu 1997 Hyväksytty Lander yliopiston johtokunta: 20 maaliskuu 1997 Hyväksytty South Carolina komission Higher Education: 09 lokakuu 1997

institutionaalinen tehokkuus

Lander Yliopisto on sitoutunut mittavaan toimielinten tehokkuudella: tarkoituksellinen, järjestelmällinen, analyyttinen ja jatkuva prosessi kerätä, analysoida ja tehdä päätöksiä, jotka perustuvat tietojen liittyviä tavoitteita kunkin yksikön ja yliopiston.

Office of Institutional Assessment ja tuloksellisuus koordinoi arviointia ja toimielinten tehokkuudella toimia kaikkien yksiköiden yliopiston, mukaan luettuna korkea ja tukiyksiköt. Strateginen suunnitelma tavoitteet Report Card huipentuu vuosittain, yliopisto laajuinen vaivaa määrittää, missä määrin strategisen suunnitelman tavoitteet, määritelty johtokunta, on saavutettu.

Lander University on akkreditoitu komission oppilaitoksissa Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa (SACSCOC) myöntää Baccalaureate ja maisterintutkintoa.

Lander Yliopisto Story

Lander Yliopisto perustettiin college naisten Methodist pappismies Samuel Lander vuonna 1872, kun Williamston Female College Williamston, South Carolina. Se pysyi yksityinen laitos 26 vuotta.

Vuonna 1898 college saanut tukea Etelä-Carolinan konferenssin metodisti Episcopal Church, South. Vuonna 1904 korkeakoulu siirtyi Greenwood, SC, ja nimi muutettiin Lander College kunniaksi sen perustaja.

Men otettiin vuonna 1943, ja laitos on nyt täysin yhteiskoulu.

Vuonna 1948, kun metodisti konferenssi, nojalla politiikkaa vakauttaminen sen koulutuksen ponnisteluja, päätti lopettaa tukea Lander College, kiinnostuneet kansalaiset Greenwood muodostunut Lander Foundation kuin voittoa tuottamaton organisaatio ja vuokrannut college kirkosta.

Vuonna 1951 läänin Greenwood saatujen College nimi ja omaisuuden metodisti konferenssi. South Carolina yleiskokous luonut Greenwood County Education komissio, joka tunnetaan nimellä Lander Foundation, palvelemaan hallituksen ohjaus College. Lander tuli näin ainoa neljän vuoden taiteet college Yhdysvalloissa voidaan ohjata ja rahoitetaan lääninhallituksen.

  1. heinäkuuta 1973 Lander College tuli valvonnassa johtokunnan valtion oppilaitoksissa South Carolina, joten Lander valtion avustamana College. State College johtokunnan säätelee Lander, College of Charleston, ja Francis Marion College. Alkaen 1. heinäkuuta 1988 hallintoa Lander oli uskottu Lander College johtokunta.
  2. heinäkuuta 1992 mennessä toiminta johtokunnan, toimielin tuli Lander University.

Yliopisto on palvelee kaksitoista puheenjohtajat: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); ja Richard E. Cosentino (2015-hetkellä).

Lander Yliopisto yhtyy politiikkaa yhtäläisten koulutus- ja työllisyysmahdollisuudet kaikille.

Lander Foundation

Koska sen syntymän vuonna 1948, Lander Foundation on ollut merkittävä rooli elämässä Lander yliopistossa. 25 vuotta, säätiö politiikan aluksella yliopiston. Kun Lander siirtyvän yksityisistä valtion tukea vuonna 1973, Lander Foundation organisoitiin itsenäinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimii pelkästään tukea Lander.

Koska julkinen laitos, Lander Yliopisto saa valtion varoja että sen opiskelijat saavat vahvan, peruskoulutus. Lander kuitenkin on sitoutunut tarjoamaan koulutusta, joka ylittää perusasiat.

Ystävät Lander, jotka jakavat tämän vision jotka parantavat yksityisten kautta Lander Foundation, rahoitus joka tekee eron erittäin hyvää koulutusta ja joka on todella erinomainen.

Making ero-sitähän Lander yliopisto ja Lander Foundation ovat kaikki noin.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Greenwood

    Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

    Kysymyksiä