Keystone logo
Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Johdanto

Landmark Baptist College on Raamatun korkeakoulu, joka on Landmark Baptist Churchin ministeriö. Päätavoitteemme on kouluttaa miehiä ja naisia palvelemaan Herraa paikallisessa seurakunnassa.

Lapsena pastori Carter vietti varhaiset kasvunsa Etelä-Georgiassa; Noin kahdeksanvuotiaana hänen perheensä muutti kuitenkin Haines Cityn alueelle. Siellä hän vietti lopun lapsuudestaan ja valmistui kaupungin paikallisesta lukiosta. Valmistuttuaan hän työskenteli lähialueella ja kilpaili autoilla vapaa-ajallaan. Hänestä tuli nopeasti erittäin menestyvä kilpa-auton kuljettaja ja tunnettu suosikki koko Floridan keskustassa.

Noin samaan aikaan pastori Carter luotti Kristukseen Vapahtajana sen jälkeen, kun nuori nainen, jonka hän halusi treffata, vaati, että hän käy hänen kanssaan perustavanlaatuisessa baptistikirkossa. Tuosta nuoresta naisesta, Sonjasta, tuli myöhemmin hänen vaimonsa ja he muuttivat Winter Haveniin Floridan alueelle. Pastori Carter osallistui raamatulliseen korkeakouluun Lakelandissa, Floridassa, sitten hyväksyi ensimmäisen pastoraatinsa Gant Lake, Florida.

Sijainnit

  • Haines City

    East Hinson Avenue,810, 33844, Haines City

    Kysymyksiä