Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Lawrence University

Lawrence University

Lawrence University

Johdanto

Top sijoittuneet yksityiset asuinpaikkakunnat

Lawrence University on korkealuokkainen yksityinen asuinpaikkakorkeakoulu ja musiikin konservatorio, joka on omistettu yksinomaan perustutkintoon. Lawrence-yhteisö on Wisconsinin osavaltiossa, Wisconsinin osavaltiossa, jossa on 15% 1500-opiskelijastaan yli 50 maasta Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja se on yksi kansainvälisesti monipuolisimmista maista. Ylpeä jäsen muutoksista, jotka muuttavat elää organisaatiota, Lawrence on omistanut sitoutuneen oppimisen lähestymistavan, joka kehittää kykyjä, jotka arvostavat korkeakoulut ja työnantajat.

ohjelmat

 • Ammattikorkeakoulu 44 opiskelualueella
 • Musiikin kandidaatti, jossa on neljä suurta yhtiötä ja kaksi painopistealuetta
 • 5-vuotinen taiteellinen kandidaatti ja musiikin kandidaatti

Harjoittelu Lawrencessa

Harjoittelu edellyttää haastavaa ja mielekästä henkilökohtaista oppimiskokemusta tiedekuntien ja luokkakokojen kanssa keskimäärin 15 opiskelijaa. Nämä aktiiviset taidot tutkia, keskustella, tutkia ja luoda, valmistavat sinua mukautumaan ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Lawrencessa 1500 oppilastamme tulevat maailman suurimmista kaupungeista ja pienimmistä kaupungeista muodostamaan yhtenäinen asuinalue ystävälliseen ja turvalliseen kaupunkiin. Lawrence-opiskelijat ovat akateemisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti monipuolisia. Ne ovat älykkäitä, ystävällisiä ja menestyvät yhteistyössä.

Tärkeimmän kampuksen ulkopuolella Lawrence tarjoaa kampuskokemuksia rauhallisella 441 hehtaarin Bjorklunden-kampuksella, vain 160 kilometrin päässä Appletonista koilliseen ja Lontoon keskustaan, joka sijaitsee Lontoon Yhdistyneen kuningaskunnan sydämessä, joka on yksi maailman jännittävimmistä maailman kaupungeista.

Kampuksen ominaisuudet

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • Appleton

   711 E. Boldt Way, , Appleton

  Kysymyksiä