Integroidun elintarviketieteiden kandidaatti
Le Cordon Bleu University Ottawa
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Ottawa, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Johdanto
Kulinaarisen taiteen, ravitsemus- ja elintarviketieteiden yhdistäminen
Integroidun elintarviketieteiden kandidaatti, ensimmäinen laatuaan Kanadassa, on innovatiivinen monialainen ohjelma, jonka toimittavat Ottawan yliopisto ja Le Cordon Bleu Ottawa. Ohjelma valmistaa tulevia tutkinnon suorittaneita johtamaan teollisuutta, jossa ruoalla on keskeinen rooli, mukaan lukien terveydenhuolto, koulutus, vieraanvaraisuus, liike-elämä tai tutkimus ja kehitys. Tämän ohjelman valmistuneilla on laaja, kattava käsitys ruokaan liittyvistä käytännöistä ja heillä on valmiudet tarjota strategista johtajuutta ja operatiivista ohjausta kaupallisissa olosuhteissa.
"Tämä kumppanuus yhdistää kahden maailmankuulun laitoksen asiantuntijat toimittamaan yhden ainutlaatuisen ohjelman, joka on ajankohtainen ja täyttää alan tietokuopan. Valmistuneilla on taitoja ja kokemusta olla johtajia kaikilla teollisuudenaloilla, joilla elintarvikkeilla on merkitystä."
Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawan kokinopettaja