Bachelor in Food Science and Technology
Lebanese International University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Beirut, Libanon
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2023
* per luotto
Johdanto
Bachelor in Food Science and Technology
Ohjelma sisältää seuraavat kurssit:
Food Service Management
Se kiekot tekniikoita hallinnan funktionaalisen toiminnan ravitsemistoiminta: Osto, budjetit ja hallinnalla. Siinä keskitytään pienten ja suurten ruoanlaittotaitoihimme, menu suunnittelu ja tavallinen resepti manipulointi sopusoinnussa ruokavalion muutoksia. Se myös kehittää tarvittavia taitoja ja tietopohja auttaa ja hoitaa aterioiden kautta institutionaaliset ravitsemistoiminta. Näkökohtia organisaation suunnittelu, johtaminen, motivaatio, neuvottelu, luonnonvarojen hallinta, markkinointi, tuotanto, turvallisuus ja puhtaanapito kysymyksiä. Esitiedot: Johdon organisaatioiden. (Principles of johto, johdatus hallinta), Nutr 250, BMGT200.
Teknologia elintarvikkeiden Soveltaminen biotekniikan raaka-aineiden tuottamiseen, sekä tuotannon, jalostuksen, varastoinnin, pakkaamisen, valmistelu risti tuotteita käsitellään lyhyesti. Erilaiset kemialliset, mikrobiologiset ja fyysisiä muutoksia, jotka tapahtuvat ruoka tuodaan. Edellytykset: ENGL 150
Basic Nutrition
Johdatus elintarviketieteissä. Tutkimus ravitsemuksen ja niiden soveltamisen kuluessa käsitteet hyvinvointi, kunto ja terveys, henkilökohtainen Rood valintoja, elintarvikkeiden ryhmät ja oppaita, valinta ravitsemuksellisesti tasapainoisen ruokavalion ja ruokavalion suunnittelu, perustietoa ravinteita ja energiaa ja niiden lähteet, tunnistaa totuuksia ja valheiden joukossa mainostetaan väitteet elintarvikkeiden lisäksi nykyisen kiistanalaisia kysymyksiä lisäravinteiden ja suosittu ruokavaliot keskustellaan.