Keystone logo
Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Johdanto

Kansakuntamme rakas 16. presidentti Abraham Lincoln oli kotoisin naapuriosakkaasta Kentuckysta. Mutta et ehkä tiedä, että hän visioi "suuren yliopiston tämän alueen ihmisille" täällä Cumberland Gapissa. Sataneljäkymmentä vuotta myöhemmin Lincoln Memorial University on tuon vision perillinen, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme käyttää hänen nimeään ja omaksua hänen perintönsä.

Koskemattomassa Appalakkien vuoristossa sijaitseva LMU:n pääkampus Harrogatessa Tennesseen osavaltiossa on sekä luonnonkaunis että historiallinen. Noin 55 mailia pohjoiseen Knoxvillestä, Tennesseestä, olemme täysin valmiita tarjoamaan taiteiden koulutusta. LMU on pääkampus, joka on täynnä aktiviteetteja asuinopiskelijoille ja 11 laajennettua toimipaikkaa lähialueilla. LMU tarjoaa koulutuskokemuksia elämääsi. Yli 30 akateemista pääaineena kirjanpidosta villieläin- ja kalastusbiologiaan, menestys on ulottuvillasi.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Harrogate

    Cumberland Gap Parkway,6965, 37752, Harrogate

Kysymyksiä