Keystone logo
Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Johdanto

Vuodesta 1927 lähtien Long Beach City College on ollut yhteisön ydin, joka tarjoaa koulutusohjelmia ja sitoutunut huippuosaamiseen opiskelijoiden oppimisessa kulttuurisesti monimuotoisessa ja vilkkaassa ympäristössä.

Korkeakoulu kasvoi nopeasti toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen ja lisäsi Tyynenmeren rannikon kampuksen, entinen Hamilton Junior High, vuonna 1949. Lukuisia jatkokampuksia ja satelliittipaikkoja lisättiin kasvun jatkuessa 1970-luvun alussa. Valtion lain seurauksena korkeakoulu erottui Long Beachin yhtenäisestä koulupiiristä ja siitä tuli itsenäinen Long Beach Community College District, jolla oli oma paikallisesti valittu hallintoneuvosto.

Long Beach City Collegella on edelleen ansaittu maine huippuosaamisesta opetusohjelmissaan ja sen valmistuneet saavuttavat valtavan menestyksen siirtyessään nelivuotisiin korkeakouluihin tai siirtyessään työvoimaan. Kollegion mainetta parantavat edelleen keskeiset kumppanuudet ja taloudellisen kehityksen aloitteet. Monilla saavutuksillaan LBCC: llä on hyvät mahdollisuudet rakentaa menestysperinteensä palvellessaan yhteisöä tuleville sukupolville.

Sijainnit

  • Long Beach

    California 1,1305, 90806, Long Beach

    Kysymyksiä