Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Johdanto

Loyola Marymount University tarjoaa tiukkaa, jatko ja ammatillinen ohjelmia akateemisesti kunnianhimoisia opiskelijoita sitoutunut elämään merkityksen ja tarkoituksen. Hyödynnämme paikalla Los Angeles, dynaaminen kaupunki, joka tuo terävästi kysymyksiä aikamme ja tarjoaa ihanteellisen yhteydessä opiskeluun, tutkimukseen, luovaa työtä ja aktiivista osallistumista. Tahallaan ja filosofia, kutsumme miesten ja naisten monimuotoisia kykyjä, intressit ja kulttuuritaustat rikastuttamaan koulutusyhteisön ja edistää missiomme:

Kannustaminen oppimisen Koulutus on koko henkilö Palvelu Uskon ja edistäminen oikeusministeriön

Yliopisto on institutionaalisesti sitoutunut roomalaiskatolilaisuuteen ja ottaa sen olennaisen inspiraationsa yhdistetty perintöä jesuiitat, Marymountin Sisters, ja Sisters of St. Joseph Orange. Tämä katolisen identiteetin ja uskonnollisen perinnön erottaa LMU muista yliopistoista ja antaa touchstones ymmärtämiseksi meidän kolminkertainen tehtävä

Kannustaminen oppimisen

Klo LMU, kannustaminen oppiminen tapahtuu yhteydessä henkisen perinteen että:

Vaatii kriittistä ajattelua ja kehitystä mielikuvitusta ja taiteellisen ilmaisun Tulee filosofinen ja teologinen tieteenalojen vakavasti Harjoittaa eettistä keskustelua ja syleilee etsiä arvot Kunnioittaa yksilön koskemattomuutta, kun taas samaan aikaan jatkaa yhteistä hyvää Näkymät maailman sakramentaalista ja pyritään löytämään Jumalan kaikessa Kannustaa integrointia, jossa "usko ja järki todistavat yhtenäisyyttä kaikkeen totuuteen" (Ex Corde Ecclesiae, 1990, # 17)

Kuten pohjan tutkimuksen ja oppimisen, pyrimme luomaan kulttuurien yhteisöä ja edistää ekumeenista ja uskontojen välinen vuoropuhelu. Tämä tarkoittaa sitä, että LMU edistäminen oppiminen on radikaali sitoutuminen vapaa ja rehellinen tutkimus but aina kunnioituksella ennen mysteeri maailmankaikkeuden ja avoimuutta ylivertainen todellisuutta.

Koulutus on koko henkilö

Juuret hengellinen humanismin varhaisimmista jesuiitta oppilaitokset, LMU pedagogiset perinne on jatkuva huolenaihe koulutuksen koko henkilö. Nykyään ymmärrämme tämän, koska samanaikainen prosessi tiedon muodostumista, ja transformaatio. Koulutus koko henkilö sisältää siis nämä kohdat: Se kannustaa henkilökohtaiseen integrointi opiskelijan ajattelu, tunne, valita, kehittyy itse. Se tekee tämän edistämällä paitsi akateemista ja ammatillista kehitystä, mutta myös fyysistä, sosiaalista, psykologista, moraalista, kulttuurista ja uskonnollista / hengellistä kasvua.

Se edistää muodostumista luonne ja arvot, merkitys ja tarkoitus. Kuten opiskelija oppii "lukemaan" mitä omassa elämässään ja suurempi maailmassa, niitä kannustetaan kasvamaan taitoja henkilökohtaisen ja yhteiskunnallisen lukutaidon tarvitaan vastuullista kansalaisuutta.

Se pyrkii kehittämään miesten ja naisten muille. LMU kannustaa opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan samaistua ne elävät yhteiskunnan marginaalissa, jotta henkisen tutkimuksen ja moraalista pohdintaa endeeminen yliopistomaailmaan johtaa mielekkääseen työhön muokattuja yhteiskunnallista muutosta.

Palvelu Uskon ja edistäminen oikeusministeriön

Suhtaudumme vakavasti molemmissa osissa tämän lauseen. Palvelu uskonsa sisältää kaikki ne tavat, joilla yliopiston tarttuu sen katolinen henkinen, kulttuurinen ja uskonnollinen perintö. Näitä tapoja sisältyy erityisiä kursseja ja opetusohjelmia sekä mahdollisuuksia palvonta, uskon muodostumista ja henkistä kehitystä.

Palvelu uskon myös kunnioittaa todellisuutta uskonnollisen moniarvoisuuden meidän kampuksella ja syleilee uskontojen välisen vuoropuhelun virallisissa ja epävirallisissa yhteyksissä. Haluttu tulos tällaisia ​​kohtaamisia vie meitä kuin sietokyky keskinäisen kunnioituksen ja ymmärryksen, syventää arvostusta oman uskonsa, ja luo mahdollisuuksia harjoittaa muita, jotka jakavat kaipuu mielekästä elämää.

Lopulta LMU vaadimme, että palvelu usko on epätäydellinen ilman edistämisen eteen. Yhdessä yliopiston sponsorointi nunnakuntien ja post-Vatikaanin II kirkko, uskomme, että osallistuvat taistelu oikeudenmukaisuuden tavoilla, jotka vastaavat meidän akateeminen yhteisö on vaatimus-eikä ainoastaan ​​mahdollisuutta-raamatullisen uskon. Tässä taistelussa LMU tekee yhteistä asiaa kaikille, jotka ovat sitoutuneet paikallisen ja globaalin oikeudenmukaisuuden, ovatko ne motivoivat uskosta tai muita jaloja ihanteita.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Los Angeles

  1 LMU Drive, 90045, Los Angeles

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä