Keystone logo
L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Johdanto

Katolisessa yliopistossa Kongon on katolinen yksityinen yliopisto tunnetaan korkeasta laadustaan, sen dynamiikkaa, sen poikkeuksellinen koulutuksen laatu tarjotaan opiskelijoille ja merkitystä opetussuunnitelmaa. Luotu vuonna 1987 piispainkokouksen Zairen, nimellä muuttunut tiedekunnan katolisen teologisen Kinshasan katolisen tiedekunnat Kinshasa (FCK). Toimielin siis lasketaan kaksi tiedekuntaa: Teologinen tiedekunta ja filosofian. Heinäkuussa 1989, pysyvän komitean piispojen päättänyt luoda kolmas vaihtoehto, että tieteen ja teknologian kehityksen, tunnettu jo 2000-2001 lukuvuoden Taloustieteiden tiedekunta kehitys. Se päätti myös, saman istunnon aikana heinäkuussa 1989 järjestämään sisällä Teologinen tiedekunta, Canon oikeuden osasto. Kesäkuussa 1991 pysyvän komitean piispojen päättänyt luoda neljäs vaihtoehto: valtiotieteellisen tiedekunnan Communications, jonka avajaisia ​​pidettiin lokakuussa 1993.

Vuoden 2007 kesäkuun hallituksen, pysyvän komitean piispojen päättänyt luoda kuudesosa Tiedekunta: tiedekunta ja valtiotieteitä, joka avattiin lokakuussa 2009. Viiden vuoden olemassaolon, se räjähti kaksi, lokakuussa 2013. ensinnäkin oikeustieteellisen tiedekunnan ja toisaalta, että opin.

Ottaen kunniaksi katolisen Tiedekunnat Kinshasan täysistunnossa heinäkuussa 2009 ja oli virallisesti julistettiin katolisen yliopiston Kongon (UCC) joiden säännöt oli jo hyväksytty vuonna 2003 ja työjärjestyksen vuonna 2008.

Katolisessa yliopistossa Kongon nykyään tarjoaa monipuolisen ohjelman tiedekunnan ja tutkinto 1., 2. ja 3. sykli, ominaista tieteidenvälisyys, arvostus yleissivistys ja kristillisiä arvoja.

Katolisessa yliopistossa Kongo (UCC) on kahdella kampuksella, joista toinen sijaitsee kaupungin Kinshasa Limete, muissa Länsi osa kaupunkia, kaupungin Mont Ngafula. Kaksi kampuksilla, jotka muodostavat joko kampuksen Limete ja Mont Ngafula, mahtuvat yhdyskuntarakenteen kaupungin Kinshasa.

Campus Mont Ngafula on rakenteilla, sijaitsee länsiosassa kaupungin Kinshasa, kunnassa Mont Ngafula lähellä seurakunnan Pyhän Rita, vastapäätä City Green naapurustossa. Se käsittää kolme tiedekuntaa että teologian jolla johdolla katolisen yliopiston Kongon, filosofian ja yhteiskuntatieteiden Communications. Sen rakennus on rakennettu kolme tasoa, muodossa rajat Jeesuksen, että jokainen siipi on joukko yleisöä. Campus Limete, joka käsittää neljä tiedekuntaa, sijaitsee Avenue yliopiston # 2 Keski Kinshasassa kunnassa Limete, lähellä seurakunnan Saint Raphael, aivan Pastoral Centre Lindonge. Tiedekunnat järjesti Limete sivusto ovat: Canon Law, talouden ja kehityksen, laki ja valtio-oppi. Tässä on tämä sivusto perustuu yliopiston hallinnon, mukaan lukien myös sen suuri kirjasto, tutkimuskeskus toimisto-, apteekki ja useita ravintoloita ja terasseja suosimissa opiskelijoiden.

Katolisessa yliopistossa Kongon pääsee suoraan avulla liikkuvan kuljetus. Laaja kenttä mahdollistaa Parker tulevien ajoneuvojen mukana opiskelijoiden ja opettajien ovat lähes kaikki rakennukset. UCC on kaupunkien yliopisto par excellence ja laadunvarmistusta.

Virallinen tunnustus toimielimen että Kongon valtion

Katolisessa yliopistossa Kongon on tunnustettu asetuksen nro 06/0106 12. kesäkuuta 2006, laitosten hyväksymistä jotkut yksityiset korkeamman asteen oppilaitosten ja yliopisto allekirjoittavat presidentti Kongon demokraattisen tasavallan Joseph Kabila Kinshasassa 12 kesäkuu 2006 .

Mont Ngafula: Moderni kampus

Opiskelijaa katolisessa yliopistossa Kongon arvostavat modernilla kampusalueella, rakensi vuorelle kaupungin Mont Ngafula, joka sisältää rakennuksen, joka täyttää kansainväliset standardit, yleisömenestys, virastoissa, kirjasto, atk-huone ja kahviloissa . Muut saavutukset ovat käynnissä.

Erinomainen valmennus

Maine arvostetun katolisen yliopiston Kongon perustuu sitoumukseen, saatavuus ja käytettävyys sen opettajista (opettajien ja avustajien) sekä sen monia mukautettuja kehystys vaihtoehtoja. UCC löydät opettajia, jotka kannustavat teitä ja työntää sinut tieteelliseen tutkimukseen, antaa mielipiteitäsi ja jotka tukevat sinua hetkinä epävarma tai vaikeuksia.

Tärkeitä tutkimustoiminta

Viime vuosina UCC on löytänyt paikkansa yhtenä alkuun tutkimusyliopistojen Kongon demokraattisessa tasavallassa. Tutkimus tehdään tieteellisiä, taloudellisia, sosiaalisia, kulttuurisia, ympäristön tai parantaa elämänlaatua. Käsitteleviä tieteidenvälistä symposiumin, luentoja kunkin tiedekunnan tieteellinen työpajoja jne

Kustannukset koko tutkimusrahoituksen UCC joskus saavuttaa ......... ..L'UCC antaa tärkeitä ja välttämättömiä paikka etsivät kategoriassa katolisen yliopistojen yleiskäyttöön.

Sijainnit

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Kysymyksiä