Keystone logo
Lycoming College

Lycoming College

Lycoming College

Johdanto

Lycoming College nauttii nykyisestä asemastaan kansallisena taiteiden ja taiteiden korkeakouluna suurelta osin siitä johtuen, että sen johtajat ovat pysyneet lujina perustajiensa luoman perinteen suhteen ja uskovat, että paras valmistelu henkilölle onnelliseen ja menestyvään elämään on liberaalin opiskeluun käytetty aika taide ja tieteet.

Lycoming College on sitoutunut periaatteeseen, jonka mukaan taiteiden koulutus tarjoaa erinomaisen perustan tietoon perustuvalle ja tuottavalle elämälle. Näin ollen ylioppilastutkinto (kandidaatin tai luonnontieteiden kandidaatin tutkinto) myönnetään opiskelijalle, joka on suorittanut koulutusohjelman, joka sisältää vapaan taiteen koulutuksen kaksi periaatetta, jotka tunnetaan nimellä jakelu ja keskittyminen.

Jakeluperiaatteen tavoitteena on varmistaa, että opiskelija saavuttaa älyllisen laajuuden tutkimalla taiteita, humanistisia tieteitä, matematiikkaa, luonnontieteitä ja yhteiskuntatieteitä sekä nykyaikaisia tai muinaisia kieliä ja niiden kirjallisuutta. Keskittymisperiaatteen tavoitteena on tarjota oppimisen syvyys suorittamalla opinto-ohjelma kullakin tieteenalalla tai pääalueena tunnetulla aihealueella. Molempien periaatteiden vaikutus on levittää tietoa, innostaa tutkimusta ja kannustaa luovaan ajatteluun.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Williamsport

    College Place,One, 17701, Williamsport

    Kysymyksiä