Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Johdanto

Mansfield University of Pennsylvania toivottaa sinut tervetulleeksi!

Perustettu vuonna 1857, Mansfieldin yliopisto Yhdistää pienen taiteen korkeakoulun parhaat ominaisuudet ja kattavan julkisen yliopiston resurssit. Rekisteröitymme tällä hetkellä 2000 opiskelijaa Kuka voi valita 40 astetta ohjelmat ja 47 pientä ohjelmaa. Opiskelija-tiedekunnan suhde on 16: 1. Pienen koonsa ansiosta oppilaamme saavat henkilökohtaista huomiota ja työskentelevät läheisessä yhteistyössä professorien kanssa tutkimukseen ja muihin projekteihin. Ulkopuolella luokkahuoneessa opiskelijat voivat valita enemmän kuin 100 kampusklubia ja -organisaatiota Ja osallistua intramuraaliin urheiluun tai liittyä urheilujoukkueihimme.

Kampus

Kampus sijaitsee kauniissa vuoristossa Pohjois-central Pennsylvania, Alueella, joka on tunnettu sen turvallisuudesta, elämänlaadusta ja lukuisista virkistysmahdollisuuksista. Alueella on sekä valtion että liittovaltion puistoja, Pine Creek Rail Trail ja 50 kilometrin pituinen rotko, joka tunnetaan nimellä Pennsylvania Grand Canyon. yliopisto On tunnin etelään Finger Lakes viinialueella upstate New Yorkissa, ja suuret kaupungit, kuten New York City, Philadelphia ja Washington, DC ovat kaikki vain bussimatkan päässä! Kutsumme opiskelijoita ympäri maailmaa tulemaan osaksi elävää ja tervetuloa yhteisöämme. Jos olet kiinnostunut pienistä luokista, ystävällisistä professoreista ja yksilöllisestä kiinnostuksesta turvalliseen kampukseen kauniissa Yhdysvalloissa, valitse Mansfield!

Mansfieldin yliopiston kansainvälisen yhteistyön ja pörssiyhdistyksen keskus

Mansfieldin kansainvälisen yhteistyön ja pörssiyhtymän keskus toimii MU-yhteisön resurssi- ja oppimiskeskuksena maailmanlaajuisten suhteiden, kansainvälisen ymmärryksen ja kulttuuriherkkyyden edistämiseksi. Se on paikka, jolla kansainväliset ja kotimaiset opiskelijat voivat tulla yhteen ja jakaa yhtäläisyyksiä ja tutkia eroja. Meidän kansainvälisille opiskelijoillemme tulee kotona poissa kotoa, ja kotimaisille opiskelijoillemme luodaan tilaisuus saada ystäviä eri puolilta maailmaa. Monikulttuuristen ohjelmien ja palveluiden avulla pyrimme parantamaan kansainvälistä opiskelijan kokemusta Mansfieldin aikana. Mansfieldin yliopiston kansainvälisen yhteistyön ja pörssi-keskuksen tarkoituksena on tukea kansainvälisiä opiskelijoita seuraavilla aloilla:

  • Tunnustukset prosessi
  • Visa-palvelut
  • Kulttuurinen immersio
  • Sosiaaliturvan tunnistamisen ja ajokortin hankkiminen
  • Kulttuurien ohjelmointi ja kampuksen ulkopuolella
  • Isäntäperheen mahdollisuudet
  • Kansainvälinen opiskelijasuuntautuminen

Sijainnit

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Kysymyksiä