Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

Johdanto

Martin Methodist College on taiteiden nelivuotinen korkeakoulu, joka liittyy Yhdistyneen metodistikirkon Tennessee-konferenssiin.

Martin Methodist College sijaitsee historiallisella kampuksella Pulaskissa, Tennessee, Keski-Tennesseen eteläosien kauniilla kukkuloilla, ja se on kätevä sekä Nashvillelle (70 mailia pohjoiseen) että Huntsvilleen, Alabamaan (40 mailia etelään).

Martin Methodist tarjoaa erilaisia todistus-, tutkinto- ja tutkinto-ohjelmia. Ohjelmamme tarjoavat koulutusta akateemisilla, ammatillisilla ja teknisillä aloilla, ja ne vaihtelevat lukutaidosta korkeakoulututkintoihin. Jokaisessa tutkinnossa, tutkinnossa tai todistuksessa on asetettu kriteerit, jotka on täytettävä hyväksyttävän standardin mukaisesti.

Opit huolehtivilta tiedekunnan jäseniltä, jotka ovat saaneet koulutuksensa yliopistoissa kuten Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, Mississippi State, Texas ja Rochester. Pidämme luokkamme pieninä, jotta sinä ja professorisi voitte tuntea toisensa. Tarjoamme yli 30 akateemista opinto-ohjelmaa, jotka johtavat kandidaatin, luonnontieteiden kandidaatin, liiketalouden kandidaatin ja hoitotieteiden kandidaatin tutkintoihin. Akateemisia ohjelmiamme tarjoavat liiketoiminta, koulutus, humanistiset tieteet, matematiikka ja luonnontieteet, sairaanhoito ja yhteiskuntatieteet.

Martin Methodist College on eteläisen korkeakoulujen ja koulujen toimikunnan hyväksymä korkeakoulujen myöntämään liitännäistutkintoja, ylioppilastutkintoja ja kauppatieteiden maisterin tutkinnon.

Sijainnit

  • Pulaski

    West Madison Street,433, 38478, Pulaski

    Kysymyksiä